Mijn dochter zit hier op de BSO en heeft het ontzettend naar haar zin! De begeleiders zijn geweldig en houden de ouders up to date aan het einde van de dag wat ze allemaal hebben gedaan qua activiteiten. De kinderen zijn veel in beweging wat erg belangrijk is. Ga zo door Maartje

Manolya Yesil Manolya Yesil
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Levend stratego, gymnastiek en flipperkast in week 38-2023

Maandag 18 september

Iedereen had er weer super veel zin in. Weer een nieuwe week en nieuwe activiteiten. De kinderen begonnen eerst met zelfstandig spelen. Lego, knutselen & spelletje spelen waren de meeste activiteiten die de kinderen deden. Na het fruit eten begonnen we met de hoedjes dans. De kinderen gingen dansen op muziek en als de muziek stopte moesten ze zo snel mogelijk een hoedje op het hoofd zetten. Als je een hoedje op je hoofd had kreeg je een punt. Daarna zijn we met zijn alle levend stratego gaan spelen. Dit vinden de kinderen altijd super leuk. Er staan cijfers van 1 t/m 10 op. Eén is het allerbeste en tien is het minste. Ook kreeg ieder team een vlag, die vlag moesten ze verstoppen. Het doel van het spel is proberen de vlag van de tegenpartij te vinden. Je moet elkaar gaan tikken en het kaartje aan elkaar laten zien. Heb je een hoger cijfer dan de ander, dan heb je gewonnen en krijg je het andere kaartje. Na de activiteiten gingen de kinderen hun handen wassen zodat ze weer een lekker koekje kregen. Het was een super leuke dag.

Dinsdag 19 september

We begonnen zoals iedere dag de kinderen weer op te halen. Alle kinderen vonden het weer leuk om ons te zien. Als alle kinderen bij ons op de BSO aanwezig zijn beginnen we meteen met fruit eten. Als al het fruit opgegeten is door de kinderen begonnen we met de activiteit. De eerste activiteit was iedereen is tikkertje. Als je getikt werd door kind 1 moest je gaan zitten. Wordt kind 1 getikt door kind 2, mag je weer meedoen. Tik je elkaar tegelijkertijd moet je steen, papier, schaar doen. De verliezer moest gaan zitten. Daarna gingen we makers en krakers spelen. De makers moesten allen pionnen rechtzetten en alle krakers moesten de pionnen op zijn kop zetten. Na 30 seconden gingen we kijken hoeveel pionnen op zijn kop lagen. Na de activiteiten gingen we onze handen wassen en gingen we gezamenlijk een koekje eten. Het was weer een super leuke dag vandaag bij ons op de locatie.

Woensdag 20 september
Vandaag was weer een nieuwe dag bij de BSO waarbij de kinderen begonnen met lunchen. Iedereen had lekker eten meegenomen, van boterhammen tot pasta’s. Na het lunchen is iedereen iets voor zichzelf gaan doen. Zoals gewoonlijk werd er weer volop met de lego gespeeld. Ook de voetbal bleef niet in de kast liggen. Als activiteit hebben we vandaag gymnastiek gedaan, waarbij de kinderen kaarten kregen met verschillende oefeningen die ze konden uitvoeren. Nadat alle oefeningen waren uitgevoerd hadden de kinderen er nog geen genoeg van en werden er snel nog meer kaarten met oefeningen gepakt die uitgevoerd konden worden. Na al dat gymnastiek was het dan ook weer tijd voor een lekker stukje fruit. Later op de middag hebben we ook nog een koekje gegeten. Kortom een lekker volle dag die weer voorbij vloog.

Donderdag 21 september

Vandaag was het voor het eerst in lange tijd dat het niet zo mooi weer was, maar dat mag natuurlijk de pret niet bederven. We hebben de kinderen weer opgehaald en dat was weer harstikke leuk. Alle leuke verhalen krijgen we te horen, wat ze gedaan hebben op school. Ook veel kinderen die van groep 1/2 naar groep 3 zijn gegaan. Daar moeten ze nu voor het eerst echt gaan leren. Nadat we de kinderen op hadden gehaald begonnen ze met een stukje fruit eten. Na een stukje fruit begonnen we aan onze activiteit. De kinderen mochten kiezen vandaag. Activiteit één was verven/knutselen of de kinderen gingen flipperkast spelen. Bij flipperkast moesten de kinderen met de benen uit elkaar gaan staan. Daarna moesten ze proberen om de bal niet door je eigen benen te slaan, maar van iemand anders. Als de bal bij jou door je benen kwam, was je af en moest je wachten op de volgende ronde. Na de activiteiten hadden we een film aangezet zodat de kinderen even konden ontspannen. Tijdens de film hadden de kinderen een lekker koekje gekregen en een cracker met iets lekkers erop. Het was vandaag weer een super leuke dag!

Vrijdag 22 september

Het was vandaag een zonnige dag en dat betekent lekker veel naar buiten. De kinderen werden weer opgehaald door ons en hadden weer super veel zin in de middag. Na het fruit eten gingen we naar het grasveld om te beginnen met de hoepeldans. Iedereen moest rondjes lopen om de hoepel op het moment dat de muziek aanstond. Was de muziek uit moest je zo snel mogelijk in een hoepel gaan staan. Stond je in de hoepel mocht je door naar de volgende ronde. Stond je niet in de hoepel was je af. Nadat we twee keer de hoepeldans hadden gedaan, gingen we iemand is hem niemand is hem spelen. Je moest proberen met een bal kinderen af te gooien. Was je af dan moest je even langs de kant. Als er drie kinderen langs de kant zaten mocht het kind dat het langste zat weer meedoen. Na onze activiteiten kregen de kinderen nog een heerlijk koekje en was het tijd voor het weekend!!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches