Kid enjoy everything here!
Kid can find most of sports and all of activities were organized very well!

zhaoming zuo zhaoming zuo
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

lasergamen, levend stratego en naar MonkeyTown in week 6-2022

Welkom bij de blog van Sportstuif Meerhoven Strijp! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 6 van maandag 7 februari tot en met vrijdag 11 februari zijn we bij wel 3 verschillende vestigingen van Sportstuif op bezoek geweest! We speelden voetbal en schaatstikkertje in Veldhoven, levend stratego en steen-papier-schaar estafette in Meerhoven en we gingen lasergamen in Best. Ook op onze eigen locatie hebben we nog leuke activiteiten gedaan! Lees je mee?

Maandag 7 februari

Deze maandag besloten we met zijn allen om weer eens op bezoek te gaan bij Sportstuif Veldhoven. Wat een heerlijke dag met de zon! Dus wij zijn lekker heel de middag naar buiten geweest! De olympische spelen zijn weer begonnen en daarom hebben wij samen schaatstikkertje gespeeld. Als je getikt was mocht je om het veld schaatsen totdat de laatste getikt was. Na het spel hebben we ook nog heerlijk gespeeld buiten in de speeltuin en genoten van de zon. Ook hebben ze in Veldhoven een mooi veldje waar we lekker konden voetballen.

Dinsdag 8 februari

Op de dinsdag gingn we gezellig op bezoek bij Sportstuif Meerhoven DBS. Zij beginnen volgende week met de olympische spelen, dus vandaag even geen thema activiteit. Het was een grauwe en grijze dag, maar dat mocht de pret niet drukken. Gelukkig was het in de middag wel droog. Nadat alle schalen fruit weer op waren en iedereen zijn of haar jas aan had gedaan gingen we naar buiten. Vandaag stonden er wederom hele leuke en creatieve activiteiten op het programma: steen, papier, schaarestafette in voetbalvorm en levend stratego met dierenkaarten! De steen, papier, schaarestafette hadden we op deze dag bewust met een voetbaltwist gedaan omdat er zoals bekend is op dinsdag veel kinderen liefhebber zijn van voetbal. Hierdoor doen kinderen wat ze leuk vinden en zo zorgen we er voor dat iedereen fanatiek en actief mee doet. Ondanks het matige weer was dit een fantastische middag bij Sportstuif Meerhoven!

Woensdag 9 februari

Ook woensdag geen Olympische spelen, want we mochten naar Sportstuif Best komen voor de woensdagmiddag activiteit! Dat was deze week namelijk Lasergamen, maar liefst 40(!) kinderen kwamen met ons mee spelen! Omdat we zo'n grote groep hebben, verdelen we iedereen in drie kleinere groepen. Dat betekent dat we uiteindelijk ook drie verschillende activiteiten hebben gespeeld, waar we natuurlijk hebben doorgedraaid zodat iedereen aan de beurt komt. We speelden naast Lasergamen ook Knotshockey en leuke Tikspelletjes

Donderdag 10 februari

Op donderdag hadden een aantal scholen een studiedag. In de ochtend zijn ze gezellig naar Sportstuif Meerhoven DBS gegaan, waar ze lekker binnen konden spelen. Gelukkig droogde het op tijd op voor de middag, toen alle kinderen door ons werden opgehaald en we voor het eerst in de week weer lekker bij onze eigen locatie gingen spelen! Weer terug naar de Olympische spelen, die volgende week ook weer terug zullen komen. Vandaag gingen we de 5 Olympische ringen zoeken. Juf Maartje had ze over de gehele locatie verstopt en alle kinderen gingen ze samen zoeken. Vervolgens mocht iedereen weer vrij spelen, meester Bowie heeft 2 mooie goaltjes op de kop weten te slaan, dus hier werd lekker mee gevoetbald.

Vrijdag 11 februari

Om de week vol uitjes goed af te sluiten besloten we vrijdag om ook een uitje te plannen, namelijk naar MonkeyTown Eindhoven. Het eerste kindje wat we ophaalden moest nog wel wat geduld hebben. 't Palet, zijn school, is op vrijdag namelijk al om 12.15u uit en het laatste kindje dat we ophalen, bij Taalbrug College, is pas om 15.00u uit. Tussendoor halen we ook nog de kinderen van K.C. Theresia op om 14.30u en 14.30u.

Gelukkig hoeft ons eerste kindje zich niet te vervelen, één van de pedagogische medewerkers haalt hem op en vervolgens eten ze samen lunch. Daarna doen we allerlei leuke spelletjes, favoriet is kaart verstoppertje, waarbij er  kaarten verstopt worden in de kantine en de ander moet deze zoeken. Ook tikkertje of politie en boefje zijn gewilde spellen en doen we ook regelmatig. Voor we het wisten, was het al tijd om de andere kinderen op te halen en naar MonkeyTown te gaan. De kinderen (en PM-ers) hebben er heerlijk gespeeld!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches