Ons zoontje (7 jaar) vindt de (spel)activiteiten erg leuk. Hij gaat graag naar sportstuif. Hij vindt ook de begeleiding heel aardig. Activiteiten zijn meestal uitdagend en begeleiding helpt hem indien nodig.
We hebben onze zoon de sterren laten geven. Op de vraag wanneer hij 5 sterren zou geven, geeft hij aan dat wanneer het parcours nóg uitdagender zou zijn (bijv. met touwen en trapeze), hij dan 5 sterren zou geven 😉

Communicatie met ons als ouders is heel laagdrempelig, beide kanten op. Even appen en er wordt heel snel gereageerd. Een verademing.
Wij zijn erg tevreden.

Renée van Kraaij Renée van Kraaij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lasergamen, Levend Stratego en Acro-gym in week 21- 2023

Maandag

Eerst weer even allemaal rustig binnenkomen en vrij spelen. Na het fruit eten gingen wij eerst met  z'n allen lieveheersbeest tikkertje doen. Werd je getikt dan ging je op je rug liggen met je armen en benen de lucht in. Iemand kon je bevrijden door je om te rollen.  Het werd helemaal leuk toen Niels en Ray gingen tikken!  Daarna hebben wij de groep opgesplitst.  Aangezien Niels met zijn voetbalteam kampioen is geworden, was het tijd om zijn voetbalkwaliteiten op ons over te brengen. Niels had een mooi parcours uitgezet om te voetballen. Eerst slalommend door de pionnen heen, de bal onder de hindernis doorschieten en dan proberen om de bal niet kwijt te raken. En daarna natuurlijk schieten op het doel! Dit klinkt allemaal heel makkelijk maar die bal die rolt nog weleens weg... Na elke beurt zag je dat het beter ging en de kinderen de bal veel beter bij zich konden houden. Kijk maar uit Niels! De nieuwe kampioenen komen eraan!

  

Dinsdag

Het was weer eerlijk weer en daarom hebben wij het fruit buiten gegeten. Nadat alles opgesmikkeld was hebben wij eerst  verschillende tikspelen gedaan met Ray en Niels. . Even lekker die energie kwijt. Daarna was het tijd voor de dierenvariant van levend stratego. Er werden twee teams gemaakt, iedereen kreeg een kaartje met een dier erop. Het is de bedoeling dat je elkaar tikt en dan je kaartje aan elkaar laat zien. Het ene dier is sterker dan de ander. Giraffen, olifanten, tijgers, leeuwen, buffels en zeearenden en nog meer dieren stonden op de kaartjes. De muis is het enige dier wat de olifant kan verslaan, aangezien die daar bang voor is. Ook is er een klem die kan niet tikken,  maar verslaat wel alle dieren behalve de hyena. Uiteindelijk is het doel om de vlag van de andere partij te vinden. Lukt dit dan heeft je team gewonnen. Van al dat rennen en tikken krijg je honger dus hebben wij de dag afgesloten met een lekker koekje. Die hadden wij allemaal wel verdiend!

Woensdag

Vandaag gingen wij lasergamen! Eerst hebben wij samen met de kinderen ervoor gezorgd dat er een veld werd klaargezet met genoeg schuilplaatsen. Alle dekens en lakens die wij hadden werden gebruikt om over een goal neer te hangen. Daarna eerst even uitproberen welke knopjes je allemaal kan gebruiken en toen was het tijd om te beginnen! Waar de één zoveel mogelijk probeerde te schieten in een minuut, waren anderen echt bezig zo min mogelijk geraakt te worden. Er werd gemanoeuvreerd als echte ninja’s en de zitzakken die er lagen werden gebruikt om overheen te rollen. Een heerlijk dagje weer!

     

Donderdag

Eerst even met zijn allen een tikspel doen. Vandaag deden wij knakworsttikkertje. Als je getikt bent ga je staan met je armen wijd. Iemand kan je bevrijden door een arm naar beneden te doen en knak te roepen , maar de andere arm moet iemand anders naar beneden doen en die zet dan worst. De kinderen waren lekker fanatiek bezig.  Na een paar rondes hebben wij de groep gesplitst. Één groep ging Chaosbal doen. Iedereen mag elkaar afgooien met de bal. Als je af bent gegooid dan ga je zitten totdat degene af is die jou heeft afgegooid. Na een paar spelletjes hebben wij ook nog gevoetbald. Even kijken hoe goed wij kunnen schieten op het doel. De andere groep heeft een echte Spartan Challenge gedaan. Er werd gekeken hoe snel ze waren, hoeveel buikspieroefeningen ze konden uitvoeren en hoe behendig ze waren. Aan het eind van de activiteit waren de kinderen op. Hopelijk valt de spierpijn mee!

  

Vrijdag

Het was weer heerlijk weer en ook vandaag hebben wij lekker buiten in de schaduw het fruit gegeten op alle kleedjes en dekens die wij konden vinden. Daarna was het tijd voor de activiteit. De kinderen houden heel erg van bouwen met lego, hutten, torens, maar vandaag was het tijd om te bouwen met elkaar!  Het was tijd voor Acro-gym. Er werden vier groepen gemaakt, van grotere en kleinere kinderen bij elkaar. Elke keer werd er een nieuwe afbeelding met piramides geshowd die de kinderen dan na gingen doen. De ene keer met een tweetal en de andere keer met z’n drieën. Dit ging met vallen en opstaan maar wat deden ze goed hun best! Daarna werd er nog heerlijk verder buiten gespeeld. Er werd gebasketbald, gebadmintond en sommige kinderen gingen op zoek naar kriebelbeestjes. Een heerlijke afsluiter van de week.

  

 



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches