Onze kinderen gaan naar Sportstuif Eindhoven Strijp.
We zijn erg blij met de positieve en proactieve instelling van de begeleiding.
Buiten zijn en bewegen staan voorop bij deze Sportstuif. Altijd.
Voor ons bewijst Maartje (+team) iedere keer dat BSO plezier en energie oplevert als je het met passie doet.
Ga zo door!
Maarten en Femke

Maarten van Beugen Maarten van Beugen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kerstvakantie bij Sportstuif Meerhoven Strijp - week 52-1-2021/2022

Kerstvakantie noodopvang week 52

Tijdens de eerste week van de kerstvakantie mochten we op donderdag 3 kinderen ontvangen. De dag begon al meteen goed, de handbalvereniging maakte die dag oliebollen als verenigingsactie. Dat betekende voor ons ook lekkere oliebollen! Nadat we die hadden opgegeten, hebben we nog lekker buiten gespeeld, een paar kinderen hadden hun step bij en maakten hier een leuk parcourtje voor. 

In de middag gingen we naar Sportstuif Deurne. Die Sportstuif zit in een basisschool met gymzaal waar ze altijd in kunnen. De kinderen mogen hier vrij spelen en er werden allerlei materialen gebruikt waaronder een dikke- en lange mat, kasten, touwen, ballen en allerlei gymspullen die je maar kunt bedenken. Onder leiding van pedagogisch medewerker Valmir werd ook nog het pizzaspel gespeeld en een potje verstoppertje door het gehele gebouw. Een super toffe, sportieve dag voor onze kinderen! Wat zullen ze lekker slapen vanavond.

Kerstvakantie noodopvang week 1

Op maandag kregen we het goede nieuws te horen dat de BSO vanaf volgende week weer normaal open mag! Wat een fantastisch nieuws om het nieuwe jaar mee te beginnen. 

Op donderdag mochten we nog 1 kindje ontvangen. Wat doen we met 1 kindje? Dan gaan we gezellig op bezoek bij een andere Sportstuif locatie. Deze keer gingen we naar Sportstuif Valkenswaard. Zij hadden een superleuke dag georganiseerd. Het begon rustig, we konden lekker vrij spelen en ontdekken wat er allemaal te doen was op deze locatie. Vervolgens mochten de kinderen even Stuifje en zijn vrienden op het grote scherm kijken, terwijl de pedagogische medewerkers een paar andere dingen aan het voorbereiden waren. Na Stuifje was het tijd voor de eerste toffe activiteit: het springkussen stond buiten in volle glorie te wachten. Het springkussen had ook nog een glijbaan waar we wel 100 keer van zijn afgegleden. Toen we klaar waren met het springkussen stond de tweede activiteit al op het programma: ieder kind mocht zijn eigen suikerspin maken! Natuurlijk vragen we om feedback, gelukkig vonden de kinderen hun eigen suikerspin hartstikke lekker. En ten slotte, misschien wel de vetste activiteit van de dag: lasergamen. Alle kinderen kregen hun eigen lasergun en helm en zo konden we buiten in het bos lekker losgaan. 

Wat een goed gevulde dagen hebben we zo toch nog gehad! 



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches