Ons zoontje (7 jaar) vindt de (spel)activiteiten erg leuk. Hij gaat graag naar sportstuif. Hij vindt ook de begeleiding heel aardig. Activiteiten zijn meestal uitdagend en begeleiding helpt hem indien nodig.
We hebben onze zoon de sterren laten geven. Op de vraag wanneer hij 5 sterren zou geven, geeft hij aan dat wanneer het parcours nóg uitdagender zou zijn (bijv. met touwen en trapeze), hij dan 5 sterren zou geven 😉

Communicatie met ons als ouders is heel laagdrempelig, beide kanten op. Even appen en er wordt heel snel gereageerd. Een verademing.
Wij zijn erg tevreden.

Renée van Kraaij Renée van Kraaij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

james bond, mijnenveld & estafette week 03-2o23

Maandag 16 januari

We zijn de dag weer begonnen met alle kinderen op te halen. We zijn de dag begonnen dat de kinderen zelfstandig mochten spelen en daarna fruit gegeten. Om 16:00 zijn we naar de gymzaal geweest en daar hebben we James Bond spel gespeeld met 3 teams. Team 1 was smokkelaars die moesten ervoor zorgen dat de materialen naar de overkant moesten komen, team 2 waren de politie die moesten ervoor zorgen doormiddel van een bal gooien naar de smokkelaars dat ze opnieuw moesten beginnen en team 3 moesten ervoor zorgen dat de ballen terug naar de politie zouden komen. Daarna hebben we gevoetbald met meester Jelle en Niels tegen alle kinderen. Natuurlijk kregen de kinderen ook een koekje en een cracker gegeven. De kinderen hebben een hele leuke dag gehad en vinden het natuurlijk altijd harstikke leuk als ze naar de gymzaal gaan.

 

Dinsdag 17 januari

Dinsdag was het eindelijk een keer droog. Dus konden we eindelijk naar buiten. Dat was voor de kinderen fijn want konden ze alle energie daar kwijt. De kinderen werden natuurlijk weer opgehaald van school en hadden er weer zin in. We hebben de kinderen verdeeld over 2 groepen. De ene groep ging mijnenveld spelen en de andere kinderen estafette. Bij mijnenveld moest je zoveel mogelijk voorwerpen zien te pakken en bij estafette is gezamenlijk door de parcours te komen.

Woensdag 18 januari

De kinderen hebben vandaag lekker buiten gespeeld want de zon schijnt maar het was wel erg koud. De kinderen hebben eerst het spel Picoo gespeeld en daarna hebben ze verstoppertje gedaan over heel de locatie. De kinderen vinden het altijd leuk deze twee spelletjes te spelen en daarom deden ze fanatiek mee. Zoals iedere dag hebben ze een lekker koekje gekregen en hebben ze van de dag genoten.

Donderdag 19 januari

De leraren en juffrouw kwamen vandaag op de locatie aan. We zagen dat het had gesneeuwd dus was het tijd voor sneeuwpret. De kinderen kwamen aan en wilde gelijk naar buiten gaan om met de sneeuw te spelen. Sommige kinderen vonden het maar te koud en zijn lekker warm binnen gebleven. Om 17:00 hebben we tegen de kinderen gezegd die buiten waren even naar binnen en ontspannen met een koekje en natuurlijk even opwarmen. Het was een super leuke dag en natuurlijk veel met sneeuw gespeeld.

 

Vrijdag 20 januari

De sneeuw lag er nog altijd dus hebben we een sneeuwpop wedstrijd gedaan. Iedereen die heeft of met z’n tweeën of drieën een sneeuwpop gemaakt waardoor heel de sportplein vol stond met sneeuwpoppen. Het was erg koud en hebben de kinderen ook even naar binnen geroepen om op te warmen en natuurlijk even wat de drinken. Het was een koude maar super leuke dag want we zagen bijna iedereen lekker buiten spelen met de sneeuw.



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches