Ons zoontje (7 jaar) vindt de (spel)activiteiten erg leuk. Hij gaat graag naar sportstuif. Hij vindt ook de begeleiding heel aardig. Activiteiten zijn meestal uitdagend en begeleiding helpt hem indien nodig.
We hebben onze zoon de sterren laten geven. Op de vraag wanneer hij 5 sterren zou geven, geeft hij aan dat wanneer het parcours nóg uitdagender zou zijn (bijv. met touwen en trapeze), hij dan 5 sterren zou geven 😉

Communicatie met ons als ouders is heel laagdrempelig, beide kanten op. Even appen en er wordt heel snel gereageerd. Een verademing.
Wij zijn erg tevreden.

Renée van Kraaij Renée van Kraaij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Hollandse spelletjes, weervolven en sinterklaas journaal in week 46-2023

Maandag 13 november

Het weekend is weer voorbij en wij hebben er weer zin in om de kinderen te ontvangen. Maandags beginnen we altijd een half uur eerder zodat we de week bespreken en alles goed gaat deze week. Het fruit is gesneden en de bekers staan klaar. We hadden vandaag veel afmeldingen dus begonnen de week rustig aan. We hadden de kinderen opgehaald en gingen meteen fruit eten. Tijdens het fruit eten waren we de activiteit al aan het voorbereiden. Onze activiteit was vandaag Hollandse spelletjes. We begonnen met koekhappen. Iedereen moest op de knieën zitten en zonder handen de peperkoek proberen op te eten. De kinderen vonden dit echt super leuk. Daarna zijn we gaan zaklopen. Iedereen moest gaan slalommen en dan weer terug naar je groep. Stoelendans was de laatste activiteit. Na de activiteit zagen we alleen maar glimlachen op het gezicht van de kinderen. Iedereen kreeg weer een lekker koekje en mochten vervolgens vrij spelen. We hebben ook nog om zes uur het Sinterklaas journaal gekeken. Het was weer een super leuke dag!

Dinsdag 14 november 

We zijn de dag begonnen met heel veel appjes van ouders. Ook vandaag waren er weer veel afmeldingen. Maar dat mag de pret niet verpesten want wij hadden er weer zin in en de kinderen ook. De kinderen hebben we weer opgehaald en begonnen ze met vrij spelen. Dat deden ze door te schaken, met Lego spelen en rustig een boekje lezen. Voor het fruit hadden we een verjaardag en daar werd natuurlijk hard voor gezongen. Iedereen kreeg een traktatie en dat was erg lekker. Na het fruit eten gingen we weerwolven op aanvraag van de kinderen. De kinderen vonden dit echt super leuk om te doen. Na weerwolven gingen ze weer vrij spelen en kregen ze een koekje. Het was weer een super leuke dag bij ons op de BSO.

Woensdag 15 november

Woensdag is altijd een gezellige dag. De kinderen komen bij ons lunchen. Ze nemen altijd de lekkerste dingen mee. Zoals pannenkoeken, rijst met kip, spaghetti of natuurlijk een boterham. Tijdens het lunchen gaan wij altijd tussen de kinderen zitten om toch even een momentje te hebben. De kinderen beginnen dan altijd de leukste verhalen te vertellen wat ze meegemaakt hebben de afgelopen dagen of vertellen een mop. Als iedereen zijn lunch op heeft en de handen hebben gewassen is het tijd voor vrij spelen. Op de woensdag is dat vaak met Lego. Ze maken altijd de grootste gebouwen. Rond half drie is het dan tijd voor onze activiteit. We begonnen met Pokémon tikkertje. Iedereen kon elkaar afgooien doormiddel van een bal. Werd je afgegooid moest je een high-five geven aan de meesters of juffen. Onze tweede activiteit was vissen. De kinderen moesten met een stok over een pion heen springen, door de hoepel en daarna drie rondjes draaien om een pion. Daarna lagen er heel veel dopjes op de grond. Ze moesten met hun stok de dopjes oprapen zonder de handen te gebruiken. Als alle dopjes op waren gingen we kijken welk team de meeste vissen had gevangen. Na de activiteiten was het tijd voor een lekker stukje fruit en hebben ze weer heerlijk zelfstandig gespeeld. Om vijf uur was het tijd voor een koekje en om zes uur was het tijd voor het Sinterklaas journaal. Het was een super leuke dag.

Donderdag 16 november

Na een paar dagen met slecht weer was het weer eens tijd om lekker naar buiten te gaan. Ook al was het nog wel koud vonden de kinderen het heerlijk. We begonnen de dag  zoals iedere dag met kinderen op te halen vanuit school. Eenmaal aangekomen was het tijd om vrij te gaan spelen. Donderdag is het altijd voetbal dag. De voetbalspelers gingen afwerken op doel of deden partijtje met de meesters. Iedereen ging de handen wassen en was het tijd om fruit te eten. Het fruit snijden wij altijd van te voren zodat we de aandacht altijd op de kinderen hebben. Na het fruit moment hadden wij een verjaardag en werd er hard gezongen. Natuurlijk wilde iedereen meteen de traktatie opeten en daarna was het tijd voor onze activiteit. We hadden vandaag voor het eerst weer de groep in tweeën gesplist. De bovenbouw ging vandaag bowlen. We hadden zes flessen met water gevuld en de kinderen moesten door middel van een bal de flessen proberen om te gooien of schieten. De kinderen vonden dit super leuk want ze wilde zelfs doorspelen. De onderbouw heeft verschillende tikspellen gedaan. De kinderen vonden dat super leuk om te doen. Na de activiteiten was het tijd voor een lekker koekje. Om zes uur stond het Sinterklaas journaal weer aan. Het was weer een super leuke dag bij ons op locatie.

Vrijdag 17 november

De laatste dag van deze super leuke week. De dag begon met het schoonmaken van onze locatie. Zo zorgen we ervoor dat het voor het weekend alles schoon is. De kinderen werden weer opgehaald en mochten vrij spelen. Het was weer droog maar wel koud. Dit vinden de kinderen niet erg want ze gingen bijna allemaal naar buiten en gezamenlijk spelen. Rond kwart voor vier gingen we weer fruit eten. Na het fruit was het tijd voor onze activiteit, estafette race. We hadden twee groepen. Iedereen van de groep moest omstebeurt naar de eerste pion, daar moesten ze door een hoepel, tweede pion was tien keer springen en bij de laatste pion was dat je achteruit terug moest lopen. Het team dat als eerste terug is die heeft gewonnen. Na onze activiteit was het tijd om lekker naar binnen te gaan aangezien het buiten te koud was. Iedereen kreeg natuurlijk een lekker koekje en was het tijd om deze week af te sluiten. Het was weer een super leuke dag bij onze locatie.



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches