My daughter enjoys her time there, she can also move and play and get energy from the activities. At the beginning I went there because the other obvious alternative was busy and no slot for me, but now after a while I really like it to the sense that I turned of an offer from the other bso when my turn was up.

Thanks for the help and keep up the good work..

Hany Mohamed Hany Mohamed
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Het schoolplein van EigenWijs, tien tellen in de Rimboe en de Hazenwinkel in week 51-2021

Maandag
Op maandag was Bowie met 3 kinderen i.v.m. de maatregels mochten alleen kinderen komen die noodopvang hadden. S’ morgens hebben we bordspellen gedaan samen op de locatie.
In de middag hebben we samen geluncht en daarna zijn we samen naar een speelplein gegaan zodat we even lekker weg waren samen. Buiten dat konden de kinderen dan ook even lekker buiten spelen.
Op het speelplein van een basisschool hebben we verschillende tik en verstopspellen gedaan samen.
Na een uur waren we ongeveer klaar en gingen we met de Dacia weer richting sportstuif. Daar hebben we samen nog lekker fruit gegeten en daarna zijn de kinderen nog lekker samen vrij gaan spelen en deden ze spellen als 10 tellen in de rimboe, een kerstboom versieren en andere leuke spellen.



Dinsdag
Vandaag hadden we vanwege de noodopvang geen kinderen op de locatie. Maartje en Bowie zijn samen de hele middag andere klusjes gaan doen die moesten gebeuren op de locatie. Bowie is bijvoorbeeld de Dacia bus gaan wassen en stofzuigen, zodat de Dacia er weer keurig bij staat.
Daarna zijn Maartje en Bowie naar de locatie gegaan en daar hadden we voor ieder kind van de BSO een leuk kerstpakketje gemaakt. Vervolgens zijn we samen in de Dacia deze kerstpakketten rond gaan brengen naar alle huizen waar onze kinderen wonen. De kinderen en de ouders vonden het echt geweldig dat we dit persoonlijk langs kwamen brengen. Bowie had bij het kerstpakket ook nog een sportprogramma voor thuis gemaakt voor de kinderen, zodat ze ook daar lekker actief bezig kunnen blijven en zich niet hoeven te vervelen. Toen we daarvan terugkwamen heeft Bowie buiten het hele magazijn hok waar alle spullen liggen waar de kinderen altijd mee spelen helemaal opgeruimd, zodat het er nu weer keurig netjes bij ligt. Maartje heeft binnen de kasten allemaal opgeruimd, waar de bordspellen, kleurtjes enzovoorts in liggen, zodat ook die kasten er weer netjes bij liggen. Als laatste zijn we toen samen in de Dacia de gouden kerstmannen gaan ophangen in de buurt. Dit is een nieuwe actie vanuit sportstuif, heb jij al een kerstman gezien?

Woensdag
Vandaag hadden we vanwege de noodopvang wederom geen kinderen maar zijn we Maartje en ik wel weer actief bezig geweest. Zo heeft Maartje op deze dag een beweegactiviteit in elkaar gezet voor in de kerstvakantie. Daarin gaan we namelijk een uurtje sporten via een livestream. Dit zal plaatsvinden op woensdag 5 januari en Bowie en Maartje zullen deze sportles aan jullie gaan geven. Zo kan iedereen gewoon meedoen vanuit thuis en hebben we alsnog een lekker en leuk sport uurtje samen! Bowie heeft op deze dag alvast een sportplanning in elkaar gezet voor alle dagen na de kerstvakantie zodat we dan ook meteen verder kunnen met waar we gebleven waren namelijk plezier maken en lekker bewegen bij sportstuif.



Donderdag
Vandaag had Bowie 1 kind op de locatie vanwege de maatregelen. We zijn samen met de Dacia na schooltijd naar Sportstuif Veldhoven gegaan en daar hebben we samen met de leidster daar en nog 1 kind samen kunnen spelen. Toen we daar aankwamen hebben we eerst gezamenlijk fruit gegeten en vervolgens zijn we met zijn 4ren richting de kinderboerderij en speeltuin gegaan. De kinderboerderij de Hazewinkel was erg leuk want er waren allemaal verschillende dieren waar we langs konden lopen en bij stil konden staan. Dit vonden de kinderen erg leuk om te doen, zo leerde ze ook de namen van de dieren kennen, die ze nog niet wisten. Bij de boerderij zat ook nog een heel leuk race parcours waar de kinderen met de tractors door heen konden scheuren samen. Nadat we alle dieren hadden gezien gingen we richting de speeltuin om daar even lekker in de buiten lucht te gaan spelen. De kinderen hebben echt genoten daar want er was van alles te doen. Ze hebben dan ook alle toestellen uitgeprobeerd, schommels, glijbanen, kabelbaan, klimrekken en nog veel meer. Na ongeveer een uur a anderhalf uur zijn we weer richting sportstuif gegaan. Daar kregen we nog lekker wat drinken en een koekje. Zo hadden we samen een erg leuke dag gehad op een andere locatie. Daarna zijn we richting Strijp gegaan en heeft Bowie het kind veilig terug naar huis gebracht.

Vrijdag
Op deze dag hadden we wederom geen kinderen omtrent de noodopvang.
Hierdoor hebben Maartje en Bowie een extra dag vrij gehad en dus een lang weekend kunnen genieten van het samen zijn met familie en vrienden omtrent de kerstdagen.



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches