Ons zoontje (7 jaar) vindt de (spel)activiteiten erg leuk. Hij gaat graag naar sportstuif. Hij vindt ook de begeleiding heel aardig. Activiteiten zijn meestal uitdagend en begeleiding helpt hem indien nodig.
We hebben onze zoon de sterren laten geven. Op de vraag wanneer hij 5 sterren zou geven, geeft hij aan dat wanneer het parcours nóg uitdagender zou zijn (bijv. met touwen en trapeze), hij dan 5 sterren zou geven 😉

Communicatie met ons als ouders is heel laagdrempelig, beide kanten op. Even appen en er wordt heel snel gereageerd. Een verademing.
Wij zijn erg tevreden.

Renée van Kraaij Renée van Kraaij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herfstvakantie, herfstbingo en bounche valley in week 42-2023

Maandag 16 Oktober

De herfstvakantie is begonnen en dat betekent dat de kinderen heel de dag naar ons toe komen! We hebben alle voorbereidingen goed voorbereid en boodschappen gedaan. Wij zijn er klaar voor om er een hele leuke week van te maken. De dag begon om half 8 want dan kunnen de eerste kinderen al aankomen. Als de kinderen bij ons aankomen mogen ze lekker vrij spelen. Sommige kinderen gaan een boekje lezen of met lego spelen. Om half tien hebben we eerst lekker een stukje fruit gegeten. Daarna begonnen we met onze eerste activiteit, stop dans. De kinderen moesten gaan bewegen op muziek. Was de muziek stopgezet, dan moest je zo snel mogelijk een hoedje op je hoofd zetten. Na dit een paar keer gedaan te hebben begonnen we met een afvalrace. Had je geen hoedje op je hoofd dan was je af en moest je langs de kant gaan zitten. Na de activiteit mochten de kinderen weer zelfstandig spelen. Om twaalf uur gingen we lekker lunchen met zijn allen. Wij verzorgen altijd de lunch tijdens de vakantieperiode. Nadat iedereen genoeg gegeten had gingen we naar het bos. We hadden een herfstbingo gemaakt en dat gingen we zoeken in het bos. De kinderen vonden het mega leuk. Ze konden overal op onderzoek uit en we hadden mega veel paddenstoelen gezien. De kinderen hebben ook veel bladeren, eikels en dennenappels meegenomen en daarmee konden ze gaan knutselen. Eenmaal terug bij onze locatie was het tijd voor een koekje en hebben we een eerste superleuke dag gehad.

Dinsdag 17 Oktober 

Na een superleuke eerste dag was het weer tijd voor een nieuwe dag. De deur werd weer geopend om half acht, om jullie weer de hele dag te mogen ontvangen. We begonnen de dag met vrij spelen. Er werden de grootste gebouwen gemaakt van lego of er werd buiten gevoetbald. Na het fruit moment gingen we naar Bounce Valley. Een heel groot opblaaspark met allemaal leuke activiteiten die je daar kon doen. Je kon daar van een hoge glijbaan of ergens van afspringen. Ook hebben we verstoppertje gedaan. Om half één was het tijd voor de lunch. De kinderen mogen altijd twee boterhammen met iets gezonds en twee boterhammen met iets ongezonds. Na het eten gingen de kinderen buiten spelen. Twee kinderen hadden een step bij. Dit vonden de andere kinderen natuurlijk superleuk. Ze hadden buiten met pionnen & hoedjes een baan gemaakt en de baan moest je zo snel mogelijk afleggen. Ook hadden ze hoedjes neergelegd waar ze overheen konden springen. We hadden proefjes gedaan waar ze met stiften op natte doekjes moesten tekenen. Ze moesten daarna het natte doekje in water met sop dippen en daarna heel hard blazen. Het sop die je uit blies was dan helemaal van de kleuren die je zelf had gekozen. Super vet! We hadden alles opgeruimd en het was tijd om Buurman & Buurman op de tv te kijken. Tussendoor mochten de kinderen omstebeurt een kleine pizza maken. We hadden salami, kipfilet, tomaat en kaas waar ze uit mochten kiezen. Allemaal was natuurlijk ook een optie. Na tien minuten was het klaar en konden we lekker smikkelen. Het was weer een superleuke dag bij ons op de BSO.

 Woensdag 18 oktober

Vandaag was weer een nieuwe dag bij Sportstuif Meerhoven Strijp. In de ochtend stond er een knutselactiviteit op het programma. Veel kinderen houden van Pokémon en daarom hebben we een boekenlegger geknutseld van Pokémon. We zijn daarna vroeg gaan lunchen omdat we na het eten met z’n allen naar Jumpsquare zijn gegaan. De kinderen hebben hier een uur lang kunnen springen en hebben zich goed vermaakt. Toen we weer terug waren bij Sportstuif hebben we fruit gegeten. Dat hadden de kinderen wel verdiend na al dat springen. Na het fruit eten hebben de kinderen buiten gespeeld, binnen met de lego en gingen sommige kinderen nog verder met hun knutselwerkjes.

Donderdag 19 oktober

De kinderen kwamen een voor een binnen. Al snel werd de lego uit de kast gehaald. Toen iedereen compleet was gingen we snel alles opruimen omdat we daarna gingen vertrekken naar Bounce Valley. Sommige kinderen waren daar nog niet geweest en de kinderen die er op dinsdag al waren geweest wilde heel graag nog een keer daarheen. De kinderen hebben een uur lang kunnen springen en rennen bij het springkussenpark. Ook werd er tikkertje gespeeld en wij deden daar graag aan mee. Toen we terug waren bij Sportstuif zijn we meteen gaan lunchen. Na de lunch werden de kinderen in tweetallen de keuken in geroepen om een mummie te maken. Niet zomaar een mummie, maar een mummie om op te eten. We hadden een knakworst en met bladerdeeg mochten de kinderen de knakworst inwikkelen en zo hun eigen mummie maken. Terwijl de mummies in de oven lagen hebben we in de tussentijd fruit gegeten. De kinderen hebben de rest van de middag buiten gespeeld, met lego en geknutseld. Tussen het spelen door kwam de meester nog langs met alle zelfgemaakte mummies.

Vrijdag 20 oktober 

Het is alweer de laatste dag van de herfstvakantie en wat hebben we toch een leuke week gehad. Het mooie weer was alleen op en we konden nergens naartoe. Desondanks gingen we er toch een superleuke dag van maken. Alle kinderen waren vroeg aanwezig. We begonnen de dag daarom ook met ochtendgymnastiek. We hadden onze laptop verbonden met de tv. Na een paar minuten bezig te zijn vroegen kinderen of ze door mochten gaan. We hadden Just Dance opgezet en dit vonden de kinderen helemaal geweldig. Na al het dansen was het tijd om vitamientjes binnen te krijgen en dat deden we door een stuk fruit te eten. Het fruit ging er goed in en daarna was het tijd voor vrij spelen. Dit deden de kinderen door met Lego te spelen of rustig een boekje te lezen. Rond twaalf uur zijn we gaan lunchen en de kinderen kregen nog een pita pizza. Dat vinden ze altijd superlekker. Na het eten gingen de kinderen verder spelen met lego en ze hadden de mooiste kunstwerken gemaakt. In de middag hebben we stoelendans gedaan en wie de grootste toren kon maken met Jenga blokjes. Ondanks het slechte weer hebben de kinderen een superleuke dag gehad en hebben wij als Sportstuif een superleuke week gehad!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches