My daughter enjoys her time there, she can also move and play and get energy from the activities. At the beginning I went there because the other obvious alternative was busy and no slot for me, but now after a while I really like it to the sense that I turned of an offer from the other bso when my turn was up.

Thanks for the help and keep up the good work..

Hany Mohamed Hany Mohamed
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnaval, flag football & handbal week 07-2023

Maandag 13 februari

Het was een prachtig weer vandaag. De zon die schijnt en het was een prima temperatuur. We begonnen de kinderen vandaag weer op te halen. Iedereen vond het warm in de bus dus konden we het raampje weer open zetten. Eerst gingen de kinderen lekker zelfstandig aan de gang en de meeste wilde naar buiten. Nadat we fruit hadden gegeten gingen we de activiteit voorbereiden. De bovenbouw ging vandaag dikke bertha spelen en de onderbouw ging ratten en raven. Bij dikke bartha hadden we een grote bal in het midden en die moest je proberen naar de overkant te gooien met andere ballen. De onderbouw gingen ratten raven spelen waarbij de een andere kind moesten gaan tikken. Dit vonden de kinderen nog moeilijk te moeilijk, hierdoor hebben we verschillende tikspelletjes gespeeld. Nadat we 45 minuten bezig waren geweest was het tijd voor een koekje.

Dinsdag 14 februari

Vandaag was het weer een prachtig weer maar we hadden vandaag de gymzaal geboekt. Natuurlijk is het jammer van het weer maar ondanks dat vinden de kinderen dat altijd leuk. Vandaag hadden we gymzaal gedeeld in 2 vakken waarbij de onderbouw techniek training kreeg van meester Ray. Iedereen kreeg een bal en moesten gaan stuiteren en nog meer oefeningen daarmee doen. Je zag de kinderen lachen en het ging steeds beter. Bij de bovenbouw gingen we flag football spelen. Iedereen had een band om met 2 lintjes. De bedoeling was dat je een van de lintjes eraf kon trekken. Als dat lukte moest je eerst lintje terug doen en de bal aan de andere team geven. Nadat we terug waren van de gymzaal kreeg iedereen een koekje en werden ze weer opgehaald door de ouders.

Woensdag 15 februari

Vandaag was het weer een fantastisch weer. We gingen vandaag weer de kinderen op halen. Natuurlijk gingen we natuurlijk als eerst een hapje eten met de kinderen. Nadat iedereen had gegeten gingen de kinderen eerst zelfstandig spelen. Ze gingen spelen met lego, kleuren & buiten spelen. Nadat we alles hadden opgeruimd gingen we fruit eten en daarna gaven we onze sport activiteit. We gingen flag voetbal spelen voor de bovenbouw. 7 verschillende plekken waarbij er een vak was waar de bal in moest komen. Ze gingen eest samen doen met 1 bal. Daarna was het een wedstrijd met tegen elkaar wie de minste schoten hadden. De onderbouw ging tikkertje spelen en ook verstoppertje. Nadat de kinderen hun handen hadden gewassen kregen ze natuurlijk een koekje. Daarna werden ze alweer opgehaald en was het een leuke dag.

Donderdag 16 februari

Na een fantastisch week was het vandaag regenachtig en koud. Dat vond iedereen natuurlijk vervelend maar ook weer even wennen. De kinderen hadden we weer opgehaald en iedereen had er weer zin in. De kinderen gingen eerst zelfstandig spelen en daarna hadden ze weer alles opgeruimd. Daarna gingen ze hun handen wassen en gingen we fruit eten. Nadat de kinderen hun jassen aan hadden gedaan omdat het buiten niet zo mooi weer was had meester Ray de activiteiten al uitgezet. De bovenbouw ging vandaag handbal wedstrijd spelen. Dat vonden ze erg leuk om te doen. De onderbouw ging vandaag overgooien naar elkaar. Na de activiteit gingen de kinderen naar binnen om de handen te wassen en natuurlijk een lekker koekje eten. Na het koekje gingen de kinderen weer verder spelen.

Vrijdag 17 februari

ALAAF! Vandaag was het zo ver. CARNAVAL! De kinderen opgehaald in onze mooiste carnavalspak. De kinderen waren ook echt mooi en leuk verkleed. Nadat de kinderen eerst carnaval hadden gevierd, gingen ze bij ons op locatie natuurlijk een carnaval vieren. Carnaval muziek op en iedereen was lekker aan het dansen. Nadat de kinderen fruit hadden gegeten gingen de kinderen zelfstandig buiten spelen. De kinderen waren vroeg opgehaald en de kinderen gingen lekker carnaval vieren en natuurlijk vakantie!!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches