Kid enjoy everything here!
Kid can find most of sports and all of activities were organized very well!

zhaoming zuo zhaoming zuo
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blind volleybal, spons water en vuur en vlaggenroof in Week 27 -2023

Maandag 3-7

Het weekend is voorbijgevlogen maar dat maakt niets uit, want wij kunnen weer gezellig spelen met de kinderen. Als we de kinderen vroegen hoe het weekend was zeiden ze allemaal leuk. Nadat we iedereen hebben opgehaald spelen de kinderen eerst allemaal zelfstandig.  Nadat we alles hebben opgeruimd en de kinderen de handen hebben gewassen is het tijd voor fruit. Naast de appels en druiven zorgen wij dat we ook wat meer fruit uit het seizoen hebben. En wij kunnen jullie vertellen dat watermeloen echt een favoriet is! Na het fruit was het tijd voor de activiteit.  Er werden drie cirkels gemaakt.  Één grote cirkel met daarin een kleinere cirkel en als laatste nog een kleinere cirkel. Alle kinderen beginnen met de grote cirkel en moesten proberen iemand te tikken. Als je één iemand getikt had mocht door de middelste cirkel, daar moest je twee kinderen tikken en als laatste ging je naar de kleinste cirkel en daar moest je drie kinderen tikken. Het klinkt zo makkelijk maar je mocht  niet steeds hetzelfde kind tikken die je al eerder getikt had. Iedereen vond het een leuke tikspel! We hadden onze tikspel gespeeld en gingen door naar onze andere activiteit en dat was blind volleybal. We hadden grote lakens over het hek gehangen Je moest de bal over het hek gooien en proberen de bal op de grond te laten stuiteren. Maar het andere team moest de bal proberen te vangen. Meester Ray & Niels deden ook mee. Iedereen had superleuk en goed meegedaan dus hadden ze weer een lekker koekje verdiend.

Dinsdag 4-7

De kinderen hadden er weer zin in vandaag. Nadat we iedereen opgehaald hadden mochten ze zelfstandig spelen. Ze gingen voetballen, knutselen met lego bouwen en nog veel meer. Nadat we alles weer hadden opgeruimd was het tijd voor een stukje fruit. Tijdens het fruit eten hadden we een jarige in ons midden en daar werd hard voor gezongen. Na het fruit eten heeft iedereen de handjes weer gewassen en was het tijd voor onze activiteit. Vandaag deden wij variant op vlaggenroof.  Er werden twee teams gemaakt. Het ene team heeft een rechthoek als vlag en het andere team een rondje als vlag. Ze hadden 5 minuten te tijd om de vlag zo mooi mogelijk te maken. Daarna begon team rechthoek als eerste. Zij hebben hun vlag verstopt, maar niet zomaar! De vlag werd in vier stukken geknipt. Ze hadden 1 minuut de tijd om de vier stukken te verstoppen op onze locatie. Na één minuut begon het andere team met zoeken. We hadden een timer ingesteld van 10 minuten. Na 10 minuten gingen we kijken hoeveel stukken ze hadden gevonden of eerder als ze binnen de 10 minuten alles hadden gevonden. Na de 10 minuten werd er gewissseld Iedereen had weer super goed meegedaan en was het tijd voor een koekje. Rustig aan kwamen de ouders de kinderen ophalen en  zo eindigde deze mooie dag op Meerhoven-Strijp.

Woensdag 5-7

Op de woensdag zijn de kinderen bij ons altijd eerder uit en dan nemen de kinderen altijd een eigen lunch mee. Dit eten we gezellig met zijn allen op bij ons! De kinderen komen met de lekkerste maaltijd naar ons toe. Pasta, rijst, pannenkoeken, een wrap en natuurlijk  de boterham zijn zeker de favorieten van de kinderen. Nadat we gezamenlijk hebben gegeten mogen de kinderen zelfstandig spelen. Op de woensdag gaan er altijd veel kinderen met lego aan de slag. Ze maken altijd een tol en gaan daarna battle wie de sterkste tol heeft. Iedereen heeft weer een lekker stukje fruit gegeten en gaan we beginnen aan onze activiteit. Water, vuur & spons. Water verslaat vuur, vuur verslaat spons en spons verslaat water. We hebben twee teams gemaakt. Ze moeten proberen om zoveel mogelijk kaartjes te verzamelen. Ze moeten elkaar gaan tikken als je getikt bent laat jij je kaartje zien. Als je wint mag je kaartje houden als je verliest moet je een nieuw kaartje halen bij ons. Na onze activiteit hebben een lekker koekje gegeten en was het weer een hele leuk dag bij ons!


 

 

Donderdag 6-7

Deze donderdag starten wij met de zon, drinken en insmeren! De zon is de gehele dag aanwezig geweest met af en toe een wolkje. De kinderen vonden het heerlijk om buiten te spelen na een paar dagen matig weer. Nadat iedereen weer gesmuld had van het fruit,  begonnen we met onze activiteit kamerverhuur. We hadden vier teams gemaakt, ieder team had stoepkrijt gekregen. Voor iedere team waren er vijf vierkanten. Ze moesten zo snel mogelijk de lijnen van het vierkant dicht maken door een streep met stoepkrijt te zetten. Als er vier waren geweest en de vijfde komt bij een vierkant aan en ziet dat de vierkant dicht is moet hij/zij in het vierkant gaan staan.Dan pas mogen ze door naar het volgende vierkant. Het team dat iedereen in een vierkant heeft staan heeft gewonnen. De kinderen vonden het een leuk spel. En omdat iedereen zo goed meegedaan heeft hadden ze wel een lekker ijsje verdiend!

Vrijdag 7-7

Wat is de week toch snel gegaan want het is alweer vrijdag. Het was prachtig weer met een zonnetje. De kinderen konden niet wachten om meteen met water te spelen maar moesten eerst even goed drinken en fruit eten. We hadden watermeloen, sinaasappel, paprika & komkommer.  Nadat we fruit hebben gegeten konden de kinderen kiezen of met water spelen of lekker iets voor jezelf doen. Het watergevecht was heerlijk verkoelend! De kinderen die iets voor zichzelf hebben gedaan hebben vooral gespeeld met de  lego, geknutseld, een boekje lezen of getekend. Iedereen had wel weer een ijsje verdiend. Het was een superleuke week!! Op naar de laatste week voordat de zomervakantie weer begint!

 



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches