My daughter enjoys her time there, she can also move and play and get energy from the activities. At the beginning I went there because the other obvious alternative was busy and no slot for me, but now after a while I really like it to the sense that I turned of an offer from the other bso when my turn was up.

Thanks for the help and keep up the good work..

Hany Mohamed Hany Mohamed
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Ballorig, lummelen & mikspelen week 05-2023

Maandag 30 januari

Deze dag begonnen we met een studiedag van basisschool slingertouw. De kinderen kwamen naar DBS om daar de ochtend door te komen en samen te spelen met de kinderen. We hadden een leuk uitje bedacht om de kinderen te vermaken maar eerst hebben we natuurlijk een stukje fruit gegeten gezamenlijk. Nadat we fruit hadden gegeten gingen we onze jassen pakken en konden we vertrekken. De leraren hadden nog niks gezegd waar we naartoe zouden gaan. We waren bijna op de locatie en de kinderen wisten al waar we naartoe zouden gaan. Ballorig een grote indoor speeltuin waar je van alles kan gaan doen. Zoals klimmen, voetballen, bouwen en nog veel meer. We zijn weer terug gegaan naar DBS om onze boterhammen op te eten. S ’Middags waren we weer terug op onze locatie op Strijp. Daar hebben weer een super leuke activiteit voorbereid. 4 vakken trefbal begonnen we mee dat vonden de kinderen erg leuk. Daarna zijn we gaan lummelen. Natuurlijk hebben de kinderen weer een lekker koekje gegeten en gingen ze langzaam weer naar huis. Het was een super leuke dag vandaag!

Dinsdag 31 januari

We begonnen vandaag met de kinderen op te halen van school. Op dat moment was het nog droog en kwam af en toe de zon door. De kinderen kwamen aan op onze locatie en gingen zelfstandig spelen. Dat deden ze door met lego te spelen, vliegtuigjes maken, kleuren en nog veel meer. Nadat ze zelfstandig hadden gespeeld gingen ze alles opruimen en de handjes wassen zodat we fruit konden gaan eten. Tijdens het fruit eten ging meester Ray de activiteit alvast uitzetten. We hadden de groepen in 2e gedeeld. De bovenbouw ging makers en krakers spelen. Hier had je 2 teams. Het ene team moest de pionnen omgooien en het andere team de pionnen rechtzetten. Na 30 seconden gingen we kijken wie er had gewonnen. Voor de onderbouw hadden we mikspelen.  Spel 1 moesten ze met een hoepel proberen om de pion heen te gooien dit vonden de kinderen moeilijk maar wel leuk. Spel 2 hadden we hoepels opgehangen en moesten de kinderen proberen ballen hier doorheen te gooien. Het was erg koud buiten en begon te regenen dus zijn we naar binnen gegaan, onze handen gewassen en kregen de kinderen een lekker koekje. Het was een erg leuke dag weer op onze locatie!

Woensdag 1 februari

De dag begon regenachtig en was erg koud. Maar dat kan natuurlijk de pret niet bederven om er een leuke dag van te maken.  Nadat we de kinderen hadden opgehaald gingen ze eerst hun lunchen samen met de leraren. Als de kinderen klaar waren mochten ze zelfstandig gaan spelen. De meeste gingen samen met juffrouw Evi kleuren of een spelletje spelen. Het was buiten nog steeds slecht weer maar gingen toch naar buiten om onze activiteit te geven. Vandaag gingen we chinese muur spelen. Er zijn 2 tikkers en de kinderen moesten steeds proberen naar de overkant te komen. Als je getikt wordt moest je in het midden naast elkaar gaan staan waardoor het moeilijker was voor de kinderen om naar de overkant te komen. Als er 2 kinderen overbleven worden die de nieuwe tikkers. Nadat we naar buiten zijn geweest gingen we onze handen wassen en kregen de kinderen een koekje. Het was erg koud maar ondanks dat was het een leuke dag.

Donderdag 2 februari

Het was erg nat op onze locatie maar gelukkig hadden we vandaag de gymzaal. Eerst gingen de kinderen een stukje fruit eten. Daarna zijn we naar de gymzaal gelopen. Daar had meester Ray de activiteit voorbereid. Voor de bovenbouw gingen we trefbal spelen. 2 teams tegen elkaar en de team die als eerst alle 3 de pionnen om had gegooid van de tegen partij had gewonnen. De onderbouw ging balletje zoeken spelen. Meester Ray ging een balletje onder een pion leggen en de kinderen moesten naar de pion rennen om te gokken waar het balletje onder lag. De kinderen vinden het altijd super leuk als we naar de gymzaal gaan en vinden het altijd harstikke jammer als we terug moeten. Terug op onze locatie kregen de kinderen een koekje en gingen zelfstandig spelen. De kinderen konden weer terug kijken op een super leuke dag.

Vrijdag 3 februari

We begonnen de dag met de kinderen weer op te halen en naar onze locatie toe. De kinderen begonnen met hun eigen ding te doen zoals tekenen, lego, vliegtuigjes bouwen en voetballen. Daarna gingen we gezamenlijk een stukje fruit eten en konden de kinderen lekker kletsen over alles en nog wat. We zijn naar buiten gegaan om weer chinees muur te spelen omdat de kinderen dit heel erg leuk vinden. Het was erg nat en koud buiten dus zijn daarna weer lekker naar binnen gegaan om ons zelf op te warmen. Eenmaal binnen gingen veel kinderen samen met meester Niels lego bouwen en kwamen ze tot mooie eindresultaten. Natuurlijk kregen ze weer een lekker koekje. Eenmaal na het koekje werden de kinderen alweer opgehaald en konden ze lekker genieten van het weekend!!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches