Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif. Leuke spellen met de hele groep. Actie en plezier! Door de kleinschaligheid is er ook aandacht en betrokkenheid. Rustige, professionele en aardige begeleiding.

Mieke van Lierop Mieke van Lierop
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Ballorig, just dance en museum bewaker in week 47-2023

Maandag 20 november 

Het is weer maandag en het weekend is voorbij gevlogen. Ook vandaag zijn we weer met het personeel een half uur eerder bij elkaar gekomen zodat we de week kunnen bespreken. Hierdoor weet iedereen precies wat de bedoeling is aankomende week en is alles duidelijk. Nadat we alles hebben klaar gezet was het tijd om de kinderen op te halen. Maandag is het altijd extra leuk omdat je de verhalen hoort van het weekend. Aangekomen bij onze locatie was het tijd voor vrij spelen. Sommige kinderen gingen voetballen of met Lego spelen. Ook is schaken tegenwoordig populair bij de kinderen. Na alles opgeruimd te hebben was het tijd voor een stukje fruit. Alle kinderen gingen de handen wassen en vervolgens was het tijd voor onze activiteiten. De kinderen mochten zelf kiezen wat ze gingen doen. De meeste kinderen gingen verven. Ze mochten zelf creatief zijn, helemaal los gaan en dat hebben ze gedaan. Sommige kinderen hadden iets gemaakt voor Sinterklaas of voor papa of mama. De andere kinderen gingen naar buiten en gingen curling spelen. De kinderen moesten een zo hoog mogelijke score halen door middel van gooien met een bal. Na de activiteit was het tijd voor een koekje en werden de eerste kinderen weer opgehaald. Het was een super leuke eerste dag van de week.

Dinsdag 21 november

Het is weer tijd voor de BSO en dat betekent dat wij er weer zin in hebben. We gingen zoals iedere dag weer de kinderen ophalen. De kinderen mochten beginnen met vrij spelen en dat deden ze door met Lego te spelen, boekje te lezen of te schaken. Na het vrij spelen was het tijd voor fruit. We hadden komkommer, appels, sinaasappel en peer. Dit vinden de kinderen altijd de lekkerste stukken fruit. Na het fruit was het tijd voor onze activiteiten. We hadden de kinderen opgesplitst in twee groepen. De onderbouw ging samen en de bovenbouw ging samen. De onderbouw ging Annemaria koekoek spelen. Dit vinden de kinderen altijd super leuk om te spelen. De kinderen bleven maar potjes spelen omdat ze het zo leuk vonden. De bovenbouw ging steen, papier, schaar spelen. De bovenbouw kinderen vinden dit altijd super leuk om te spelen. Wie als eerste drie punten had, had gewonnen. Na de activiteit was het tijd voor een lekker koekje en was het tijd om de dag weer af te sluiten!

Woensdag 22 november 

Het is weer woensdag en dat betekent dat de kinderen een hapje bij ons komen eten. De kinderen nemen altijd de lekkerste dingen mee. Zoals pasta, salade, pannenkoeken en boterhammen. Tijdens de lunch komen altijd de leukste verhalen naar boven. Ook is het altijd gezellig omdat wij altijd tussen de kinderen gaan zitten. Na de lunch was het tijd voor vrij spelen. Op woensdag maken de kinderen met Lego altijd de mooiste gebouwen. Ook is op woensdag schaken populair. De kinderen zijn altijd super leuk aan het spelen met elkaar. Na het vrij spelen was het tijd voor onze activiteit. De kinderen begonnen met een parcours. De kinderen moesten zaklopen met een bal in de hand en de bal moesten ze op een pion neerleggen. Ze moesten zo snel mogelijk terug rennen om de bal te pakken en door te geven in je groepje. Na een aantal keer gespeeld te hebben was het tijd voor verschillende ren spelletjes. De kinderen kregen het daardoor weer warm. Gelukkig maar want het was erg koud buiten. Na onze activiteit kregen de kinderen warme chocolademelk met pepernoten. Dit vonden ze natuurlijk erg lekker. We hadden nog een sinterklaas film opgezet en toen was het tijd om de dag weer af te sluiten!

 

Donderdag 23 november 

De dag begon vandaag met een studiedag en we gingen naar Ballorig. Daar hebben de kinderen heerlijk gespeeld en ze hadden geluk want we hebben daar een tosti gegeten.

Het was erg koud buiten maar dat mag de pret niet bederven want wij hebben er weer super veel zin in. De kinderen hadden we weer opgehaald en mochten vrij spelen. Op de donderdag is het altijd voetbalmiddag. Er zijn altijd acht kinderen die willen voetballen en natuurlijk doen wij altijd mee.

De kinderen gingen fruit eten en daarna was het tijd voor onze activiteit. De kinderen mochten zelf bepalen wat ze wilde gaan doen. We hadden binnen Just Dance. We hadden onze laptop aangesloten op de tv en via YouTube Just Dance opgezet. De kinderen vonden dit super leuk want ze bleven maar nummers aanvragen. Buiten gingen we buskruit spelen. Dat is verstoppertje met een bal. De kinderen konden in plaats van zich veilig stellen de bal weg schieten. De zoeker moest dan weer zo snel mogelijk de bal pakken en ook al was je af mocht je weer meedoen. Dit vonden de kinderen super leuk. De kinderen gingen de handen weer wassen en in plaats van dat de kinderen een koekje kregen, kregen ze een bakje met pepernoten. De kinderen vinden dit heerlijk. Het was weer tijd om een super leuke dag af te sluiten!

Vrijdag 24 november

Het is alweer de laatste dag bij ons op de BSO. Het was regenachtig weer dus moesten vandaag binnen blijven maar dat mag de pret niet bederven. We gingen de kinderen weer eens ophalen. De kinderen mochten eerst vrij spelen bij ons. De kinderen gingen met Lego bouwen en tekeningen maken voor sinterklaas of ouders. Nadat alles was opgeruimd was het tijd voor een lekker stukje fruit. Na het fruit moment was het tijd voor onze activiteit. Stop dans was onze eerste activiteit. De kinderen moesten gaan dansen als er muziek was maar als de muziek gestopt was moesten de kinderen stilstaan. Onze tweede activiteit was museum bewaker. Iedereen moest als een standbeeld stil staan en moesten oppassen voor de bewaker. De standbeelden mochten bewegen maar moesten niet betrapt worden. Na de activiteiten was het tijd voor pepernoten! Dit vonden de kinderen natuurlijk hartstikke lekker. Het was weer een super leuke dag en nu was het tijd om weekend te vieren!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches