Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif. Leuke spellen met de hele groep. Actie en plezier! Door de kleinschaligheid is er ook aandacht en betrokkenheid. Rustige, professionele en aardige begeleiding.

Mieke van Lierop Mieke van Lierop
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Archery Tag, Annemaria Koekoek en stand in de mand in week 41-2023

Maandag 9 oktober

Het weekend is weer voorbij en het is weer maandag! Wij hebben weer veel zin in om leuke activiteiten te geven en  jullie natuurlijk allemaal weer zien. Op maandag beginnen we altijd een half uurtje eerder zodat we de belangrijkste punten bespreken en  alles top is geregeld. Om 14:00 uur zetten wij alles klaar en daarna gaan we de kinderen ophalen. Nadat iedereen er is en lekker heeft gespeeld of gevoetbald, gaan we handen wassen en lekker fruit eten. Daarna gingen wij naar het grasveld  toe want we hadden iets super vets geregeld. Archery tag was de activiteit voor vandaag. . De kinderen moesten tweetallen maken. Iedere tweetal kreeg een boog en rubber pijl.  Tijdens het fruit hadden we al verteld wat we gingen doen en de belangrijkste tips gegeven. Want de boog was soms even groot als de kinderen, en dan is vasthouden best moeilijk. Maar met een beetje hulp lukt het wel. Iedereen vond dit echt mega leuk om te doen, helemaal omdat het steeds beter ging! Op het eind kon iedereen zeker vijf meter schieten. Hoe knap! Iedereen ging zijn handen weer wassen en kregen allemaal welverdiend een koekje. Het was een mega leuke dag bij ons op locatie. En dat zonnetje zorgde voor hele mooie plaatjes…..

 

 

Dinsdag 10 oktober

Het is weer dinsdag en iedereen had er weer zin in om de kinderen op te halen. Nadat iedereen weer   was opgehaald mochten de kinderen vrij spelen. Dit deden ze door te voetballen, knutselen, tekenen en buiten spelen. Iedereen ging daarna snel handen wassen want het was weer tijd voor een lekker stukje fruit. We hadden appels, bananen, sinaasappel & druiven. De kinderen vinden dit altijd het lekkerst. . Na het fruit eten begonnen we aan onze activiteit en dat was iedereentikkertje de kinderen vinden dit altijd een super leuk spel. Daarna was het tijd voor een andere spel. Afpakkwartet was het volgende. We hadden vier team en ieder team had een hoepel, bal, band & pion. Het was de bedoeling om kwartet te hebben dus vier dezelfde. Als je dat had je gewonnen.. Elk team moest dus gaan afpakken, maar het kwam regelmatig voor dat een ander team hetzelfde materiaal spaarde… We hadden wel zeven potjes gespeeld zo leuk vonden ze het. Na onze activiteit kregen de kinderen natuurlijk een koekje als ze de handen hadden gewassen. Het was weer een super leuke dag bij ons op locatie.

 

 

Woensdag 11 oktober

Het is alweer woensdag en dat betekent dat we alweer op de helft zitten van deze week. Op woensdag gaan we altijd gezellig lunchen met de kinderen want die zijn altijd om twaalf uur uit. De kinderen nemen de lekkerste dingen mee in de luchtrommel.  Pasta, rijst, sushi en natuurlijk boterhammen met hagelslag. Tijdens de lunch komen altijd de leukste verhalen naar voren en altijd mopjes. Wat een gezelligheid is dat toch altijd. We hadden vandaag de activiteit rond drie uur omdat het middags niet zo mooi weer zou worden. We begonnen met Annemaria koekoek de kinderen vinden dit altijd mega leuk. Na vele potjes dit gespeeld te hebben was het tijd voor pionnenroof. We hadden twee teams tegen over elkaar. Eén team moest van het andere team de pionnen stelen en de andere moesten de kinderen tikken om zo de pionnen te verdedigen. Nieuwe spellen zijn in het begin soms wat lastiger voor de kinderen maar na een paar potjes te hebben gespeeld vonden de kinderen te leuk om te doen. Na pionnenroof was het nog tijd voor paar keer Annemaria koekoek. Het was een super leuke dag weer bij onze locatie!

 

  

 

Donderdag 12 oktober

Iets minder warm als de afgelopen dagen,   dus vandaag hebben wij de activiteiten iets eerder gedaan zodat we niet in de stromende regen stonden. We zijn begonnen met stand in de mand in twee groepen. Één groep ging met Jordy mee en de andere groep met Niels.  Eens even kijken hoe goed de kinderen kunnen luisteren naar hun naam. Nadat we een paar keer het spel hadden gespeeld was het tijd voor een vette  hindernis estafette.  Er werden rondjes gedraaid om de pion, er werd gezigzagd en er moest gesprongen worden over  de stok. Daarna moest er ook nog eens gescoord worden in het goals, als dit was gelukt mocht je dezelfde weg terug. Wat waren de kinderen enthousiast en wat waren ze elkaar goed aan het aanmoedigen! Net nadat wij klaar waren begon het toch te regenen! Gelukkig waren wij op tijd binnen om lekker fruit te eten en verder te spelen.

  

Vrijdag 13 oktober

Vrijdag de 13e voor sommige een ongeluksdag maar niet voor ons. Wij mochten weer naar de Sportstuif! De laatste dag voor de herfstvakantie. Sommige scholen hadden afsluiting van de kinderboekenweek en hebben dit gevierd, hierdoor waren sommige kinderen iets later klaar.  Wel waren er nog wat lekkere hapjes over dus daar hebben wij iets van geproefd.  Iedereen die binnenkwam weet al snel iets te vinden om mee te spelen. De lego werd al snel uit de kast gehaald, de tekenspullen kwamen al weer tevoorschijn en er werden weer veel spelletjes gespeeld. Daarna was het tijd voor fruit en de activiteiten van vandaag. De kinderen wilden allemaal weer Annemaria Koekoek spelen dus vooruit dan doen wij dat gezellig!  Daarna hebben wij het lijnenspel gespeeld. Er waren 5 lijnen aangegeven op het veld. Als er lijn  4 werd genoemd moesten de kinderen naar lijn 4 rennen en als er lijn 2 werd genoemd moesten de kinderen daarheen rennen.  Een spel waar de kinderen goed hun energie kwijt kunnen.  En voor we het wisten was het alweer weekend en ook nog eens herfstvakantie!

   

 



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches