My daughter enjoys her time there, she can also move and play and get energy from the activities. At the beginning I went there because the other obvious alternative was busy and no slot for me, but now after a while I really like it to the sense that I turned of an offer from the other bso when my turn was up.

Thanks for the help and keep up the good work..

Hany Mohamed Hany Mohamed
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Verstoppertje, zitvolleybal en meer in week 44-2022

Maandag 31 oktober

Het is Halloween alle kinderen waren opgehaald van school en zaten lekker te eten bij de BSO. De activiteiten van vandaag waren extra spannend gemaakt, om in de halloween sferen te blijven. Zo veranderden het spel ratten en raven in mummies en monsters! Dankzij de enge verhalen van meester Ray was het een groot succes. De mummies en monsters hadden ook spannendere tekeningen dan normaal, kijk maar eens op de foto! Ze mochten deze enge tekeningen natuurlijk mee naar huis nemen om papa en mama te laten schrikken.

Dinsdag 1 november

Het was erg slecht weer, vandaar dat we ipv leren werpen en vangen en rollen gingen knutselen en met lego spelen. De onderbouw was hier erg lekker mee bezig. We hadden een hele leuke herfst tekening gemaakt, waarbij we eerst een blaadje die we buiten gevonden hadden konden overtrekken en vervolgens konden we die inkleuren.

De bovenbouw daarentegen wilden gewoon lekker aan het voetballen en verstoppertje spelen buiten. Ze deden hun jassen aan en daar gingen ze dan, lekker in de regen. En alsof ze het weer konden beïnvloeden was het ineens droog. Dat kwam ons goed uit, want nu konden we toch nog met z'n allen naar buiten voor een groot spel verstoppertje. De kinderen en meesters mochten zich overal verstoppen op Sportstuif.

Woensdag 2 november

Afscheid nemen. Vandaag stond één kindje centraal, ze gaat namelijk naar een warm land verhuizen en had vandaag haar laatste dag bij Sportstuif. We hebben allemaal een tekening gemaakt en daarvan een boek gemaakt. Het was dus een tekeningenboek speciaal voor haar. Ze heeft daarna nog getrakteerd en we hebben weer verstoppertje gespeeld. Zelfs nu wisten de kinderen nog steeds niet dat meester Rudy in de blauwe bak past.

Toen bijna iedereen gevonden was, kwam er een raar geluid uit de blauwe bak. Meneer Rudy was vergeten dat Halloween al voorbij was. Toen de klep van de blauwe bak opengedaan werd door de kinderen zei meester Rudy heel zachtjes kiekeboe.

Donderdag 3 november

Het was niet al te best buiten qua weer. Alleen maar regen en regen, maar we hadden verschillende spelletjes binnen gedaan. Zoals zitvolleybal met de bovenbouw en de bal rollen/vangen met de onderbouw. De groepen waren verdeeld en de onderbouw was bezig in een kleedlokaal en de bovenbouw in de kantine. De kinderen zijn lekker aan het spelen geweest en werden vandaag redelijk snel opgehaald. Er waren ouder gesprekken op school en daardoor moesten de papa’s en de mama’s eerder komen om de kinderen weer mee naar school te nemen. De papa’s en de mama’s vonden het ook niet erg om keertje eerder thuis te zijn en samen met de kinderen te zijn. Sommige van jullie weten het niet maar het was tevens ook laatste dag van juf Birgit, er was niet echt een groot afscheid wat dat hoefde van de juf niet zo perse. En zoals jullie weten luisteren we altijd naar juf Birgit.

 

Vrijdag 4 november

Het was een rustige dag en de kinderen waren moe na de eerste week weer naar school na de herfstvakantie. Sommige kinderen gingen even voetballen, maar er werd vooral veel getekend en met lego gespeeld. We hebben voor het hele jaar een activiteitenschema, maar dit is een voorbeeld van het inspelen op de gemoedstoestand van de kinderen. In plaats van een super actief spelletje waar de kinderen vandaag geen behoefte aan hadden, besloten we om een rustige versie van zitvolleybal te doen. Zo hebben we toch met z'n allen een leuke middag achter de rug.



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches