Een sportieve BSO waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Iedere dag worden er buiten sporten en spellen verzorgd maar kunnen ze daarnaast ook binnen creatief bezig zijn met onder andere knutselen!

Judy Judy
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Vlaggen verovertje, kamelenrace en iemand is hem niemand is hem - week 8 - 2024

Maandag 19 februari

Vandaag begonnen we weer aan een nieuwe week vol plezier. Laura, Maxime en Ard haalde allen kinderen van school af om vervolgens een lekker bordje met fruit en groente te eten. Dan was het om half 4 tijd voor de activiteit. Eerst hebben we een potje frisbee gedaan om er een sportelement aan toe te voegen. Wie als eerst 5 punten had gescoord won. Vervolgens konden de kinderen vrij spelen tot dat we ze weer bij elkaar haalden om een potje vlaggen verovertje te doen. Er waren 2 teams, allebei de teams verstopten hun eigen vlag. Vervolgens won het team wie als eerst de vlag van de tegenstander te pakken had. Daarna was het tijd voor iedereen om de handen te wassen en te genieten van een lekker koekje.

 

Dinsdag 20 februari

Vandaag waren we met 4 op de groep stagiair Vex was er namelijk ook bij. Vandaag waren we met een groep van 16 kinderen. Vandaar dat we de groep opsplitsten met de activiteit, zodat de aandacht goed verdeeld word. Aan de ene kant word er iemand is hem niemand is hem gespeeld en aan de andere kant een spel zonder benaming. Het spel zonder benaming ging als volgt; alle kinderen werden opgesplitst in groepjes van 4. Drie kinderen gingen dan in een cirkel staan door elkaars handen vast te houden. Een kind van de drie had dan een uitstekend lintje in de zak. Dit lintje moest het vierde kind dan proberen te pakken terwijl de drie kinderen alle kanten op draaide.

Ook hebben we tussendoor allemaal groepjes kinderen stiekem meegenomen om mee te knutselen aan een cadeautje voor Maxime want ze gaat bijna met zwangerschaps verlof.

Woensdag 21 februari

Maxime haalt de kinderen op om daarna lekker te komen lunchen bij Sportstuif. Vervolgens mocht het kindje even vrijspelen waarbij hij besloot om lekker een boekje te lezen in de rusthoek. Daarna was het tijd voor de activiteit buiten, dit waren van allerlei mik spellen waarbij je het voorwerp in de emmer moest gooien. Vervolgens zijn we naar binnen gegaan en hebben we gezelschapsspellen gespeeld. 

 

Donderdag 22 februari

Vandaag hebben we heerlijk buiten gespeeld. We hebben namelijk kamelenrace gedaan. Bij deze activiteit gooi je een pittenzakje in een hoepel. Is het raak dan mag de hoepel een plekje naar voren. Wie het eerst de hoepel over de lijn heeft, heeft gewonnen. Naast die activiteit hebben we ook nog een andere activiteit gedaan. Namelijk 3 is te veel, dan sta je met 2 in een hoepel en als er een 3de bij komt moet je rennen naar de andere hoepel rennen zonder getikt te worden. Dit vonden alle kinderen erg leuk. Hierna was het tijd om vrij te spelen.

  

Vrijdag 23 februari

Vandaag hebben we om de week goed af te sluiten nog even goed bewogen buiten. We hebben namelijk tennis gedaan om er wat meer sport in te krijgen bij de kinderen. We hebben verstoppertje gedaan, en nog een favoriet namelijk “politie en boefje”. Daarna was het vrij spelen en wachten op het koekje. Toen alle kinderen op waren gehaald was het ook voor Laura tijd om te genieten van het weekend.

 



Ons team

Laura Hoogers
Laura Hoogers Vestigingsmanager
Rick van de Kerkhof
Rick van de Kerkhof
Ard Simons
Ard Simons
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches