Omdat deze locatie bij het bos ligt kunnen de kinderen lekker in het bos spelen maar ze doen ook super leuke activiteiten op het veld!

Eefje Eefje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Nerfbattle, vlaggenverovertje en slagbal in week 22 - 2023

Maandag 29 mei
Vandaag waren ook wij van Sportstuif Horst vrij in verband met het pinksterweekend. Wij hebben van het zonnetje genoten, jullie hopelijk ook!

Dinsdag 30 mei
Na het fijne lange weekend stonden we weer klaar om er een mooie week van te maken samen met de kinderen. Op dinsdag komen er al meerdere kinderen van verschillende scholen. Wij stonden daarom bij meerdere scholen klaar om de kinderen op te halen. Zodra alle kinderen op locatie waren, werd het fruit op tafel gezet en kregen de kinderen wat te drinken. Iedereen had andere verhalen over het weekend. Leuk, want zo horen wij ook wat de kinderen in hun vrije tijd hebben gedaan. In de middag gingen we lekker naar buiten voor de activiteit. De kinderen werden ingesmeerd en konden lekker hun gang gaan. Vandaag speelden we nerf battle en touwtrekken. Voor de WMA van woensdag hadden we de nerfpistolen gereserveerd, vandaar dat de kinderen daar al mee konden spelen. We hadden verschillende verstopplekken gemaakt en iedereen kon op iedereen schieten. Was je geraakt moest je even aan de kant, bij drie was teveel kon je weer meedoen. Later wilde de kinderen nog graag touwtrekken en televisietikkertje doen. Toen de ouders hen op kwamen halen gingen we net verstoppertje doen. Dus zij mochten ook nog even mee verstoppen!

  

Woensdag 31 mei
Vandaag kwam er weer een grote groep jongens uit Melderslo naar ons toe voor de WMA. Vandaag speelden we nerfbattle en slagbal. De nerfbattle werd in twee teams gespeeld. De verstopplekken van de dag ervoor stonden er nog en de jongens verstopten zich zelf ook in de bosjes. Was je geraakt dan was je af. We keken welk team als langste overbleef. Duurde het potje te lang mocht iedereen weer mee doen. Het was echt warm en met de nerfbattle hadden de jongens al flink gerend. Met slagbal hadden we een leuke variant aangezien het heel warm was. We speelden slagbal zoals de kinderen dan kennen van school, maar… bij elke honk stond een emmer. Bij honk 1 moest je je arm in de emmer doen. Bij honk 2 de andere arm en bij honk drie een voet. Bij de laatste honk, die je niet over mocht slaan, stopte je je hoofd in de emmer. Zo kon je mooi afgekoeld in de rij wachten tot je weer aan de beurt was. Er werd fanatiek gespeeld en na een aantal rondes was al het water op!

  

Donderdag 1 juni
Ook vandaag was het weer mooi weer. De zomer is echt begonnen. We zitten op locatie lekker in de zon maar kunnen ook in de schaduw onder de boom. Vandaag hadden we geluk want de sproeiers gingen aan, hier hebben we lekker onder gerend. Van te voren waren we in het bos geweest en hier speelden we vlaggenverovertje, verstoppertje en deden we een wedstrijdje rennen. Hier hadden we dus hard gerend en gespeeld waardoor we lekker konden afkoelen onder de sproeier.

  

Vrijdag 2 juni
De laatste dag van de week alweer en deze sloten wij af met een uitje. Wij hebben namelijk gespeeld bij speeltuin Mart Roeffen in Grubbenvorst. Hier kunnen de kinderen zich goed vermaken en is er voor ieder wat wils. Hoge klimtoestellen, veel schommels en hoge glijbanen. Op een rustige middag, tijdens studiedagen en tijdens de vakantie gaan we graag op uit! Bij terugkomst op locatie kunnen kinderen dan nog kiezen om binnen iets te doen of om buiten te spelen. Ook bij Sportstuif is er voor ieder wat wils!

  



Ons team

Laura Hoogers
Laura Hoogers Vestigingsmanager
Rick van de Kerkhof
Rick van de Kerkhof
Ard Simons
Ard Simons
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches