Een super leuke BSO! Hier kunnen kinderen lekker de hele middag buiten spelen. Een hele leuke locatie in het bos, waar de kinderen zich goed uit kunnen leven. En waar de kinderen ook altijd heel blij van worden zijn de uitjes in de vakantie! Glowgolfen, naar Monkeytown of een leuke buitenspeeltuin, allemaal super leuk!

Marieke Marieke
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Koningsdag, Rundje um ut hundje en springkussens in week 17 - 2023

Maandag 24 april
Deze maandag was voor de kinderen de eerste echte vakantiedag. In de vakanties zorgen wij altijd voor een leuk en uitdagend programma met zowel activiteiten op locatie als erbuiten. Zo gaan we in de vakanties graag naar Jump XL, Boegafun of naar de speeltuin Roeffen Mart. Zo blijft het programma gevarieerd en maken we de vakanties onvergetelijk. Kinderen kunnen in de vakanties en tijdens studiedagen van 07.30-18.30 uur bij ons terecht. We kunnen ook op locatie hele leuke activiteiten organiseren zoals een nerfbattle, waar je mag schieten met pijltjes en je kunt verstoppen op verschillende verstopplekken. Op de foto's is te zien hoe eerste vakantiedag bij Sportstuif Helmond de Braak van start ging. Aan de lachende gezichten te zien, hebben de kinderen zich erg goed vermaakt!

  

Dinsdag 25 april
Deze dag hebben wij bij Sportstuif Horst allerlei dingen overgedragen. Laura zou namelijk met vakantie gaan en Maxime zou het die twee weken over gaan nemen. Elke vestiging werkt met een vestigingsmanager en een assistent vestigingsmanager. Beide zijn op de hoogte van de zaken die spelen op de BSO waardoor alles soepel verloopt wanneer een van de twee vakantie heeft. Zo hebben wij dus alles doorgenomen en alvast voorbereidingen getroffen voor de woensdagmiddagactiviteit die op woensdag zou plaatsvinden. We zouden een springkussenmiddag houden dus moest er eerst nog gesjouwd worden met de springkussens. Gelukkig waren we met z’n tweeën en pasta alles in de auto. Ook hebben we dingen voorbereid voor de urban run van rundje um ut hundje. Op 29 april zou deze hardloopwedstrijd namelijk plaats gaan vinden. Wij van Sportstuif Horst hebben ook een obstakel verzorgd tijdens deze loop. We waren goed zichtbaar met het grote bord. Hebben jullie ons gezien of meegedaan met rundje um ut hundje!?



Woensdag 26 april
Vandaag was de dag van de woensdagmiddagactiviteit. Voordat deze begon werd er op de laptop gewerkt. De mail en telefoontjes werden bijgewerkt en daarna was het tijd om flyers en posters op te gaan hangen bij verschillende winkels in Horst. Hebben jullie al wat posters gespot? Vanaf 13:00 uur zijn we bezig geweest om alle springkussens gereed te maken voor alle kinderen die zouden komen. Er waren 20 kinderen die zich hadden opgegeven voor de WMA. Heel leuk dat er zoveel aanmeldingen waren! Om 15:00 was het tijd om te beginnen. De kinderen druppelde langzaam binnen en begonnen gelijk te springen op de springkussen die we hadden. Ook lag er allerlei materiaal klaar om te spelen. Zo hadden we een skippyballenrace en een bandenrace. Maar de kinderen konden ook voetballen in de pannakooi of een balletje overslaan met de tennisrackets. Ouders die interesse hadden in de BSO hebben binnen een kijkje genomen en alle kinderen gingen weg met een tasje en bidon van Sportstuif. Aankomende woensdag spelen we knotshockey. Wil je meedoen kijk dan op https://www.samenbijsportstuif.nl/horst en schrijf je in voor een of meerdere woensdagmiddagactiviteiten!

  

Donderdag 27 april
Vandaag was het Koningsdag en waren ook wij van Sportstuif Horst vrij. Op verschillende plekken was er vanuit Sportstuif van alles georganiseerd. Zo bijvoorbeeld ook in Beek en Donk waar het lekker druk was. Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne Koningsdag gehad. Wij zelf genoten van onze vrije dag op vakantie en thuis in het zonnetje.

  

Vrijdag 28 april
De laatste dag van de week sloten we af achter de laptop. Het is leuk om te zien dat er steeds meer kinderen naar Sportstuif Horst komen en dat de interesses groeien. Bent u geïnteresseerd in onze sportieve BSO en wilt u een rondleiding of gebruik maken van een proefmiddag dan laat het ons weten. Wij zijn via mail en telefoon te bereiken op: horst@sportstuif.nl en via 06-26358467.
Wij maken ons op voor de tweede week van de meivakantie waarin wij kinderen ontvangen en een te gekke woensdagmiddagactiviteit neer gaan zetten. Hieronder kunt u nogmaals zien wat we de komende woensdagmiddagen gaan doen. We zien jullie graag weer!



Ons team

Laura Hoogers
Laura Hoogers Vestigingsmanager
Rick van de Kerkhof
Rick van de Kerkhof
Ard Simons
Ard Simons
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches