Mijn kinderen zijn dol enthousiast over Sportstuif Horst!!

Marjolein Marjolein
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Jachtseizoen, speurtocht en Jump XL in week 4 - 2024

Maandag 22 januari
Vandaag beginnen we weer met een nieuwe week. De kinderen worden allemaal opgehaald door Maxime, Laura en Ard. Eenmaal aangekomen op de BSO mag iedereen even vrij spelen tot dat er fruit gegeten gaat worden. Nadat iedereen het fruit en zijn of haar bekertje ranja op heeft wordt er uitgelegd wat de activiteit van vandaag is. Vandaag staat er namelijk iets heel leuks op de planning, namelijk jachtseizoen. Het idee is als volgt; we maken 2 groepjes, een groepje is politie en het andere groepje boef. De boeven gaan maximaal 30 minuten op de vlucht, en om de 5 minuten moeten de boeven een foto sturen van waar dat ze zijn. De groepen mochten niet opsplitsen, alle kinderen moesten goed bij elkaar blijven. Dit hebben we gedaan in het centrum van Horst. Alle kinderen vonden dit een leuke ervaring, dus was ons idee om dit ook met andere groepen te doen deze week. Toen we allemaal terug waren op de BSO was het tijd voor een koekje nadat iedereen de handen had gewassen. Het koekje eenmaal op was er tijd om nog vrij te spelen tot dat alle kinderen op waren gehaald door de ouders.

  

Dinsdag 23 januari
De kinderen worden allemaal opgehaald door Ard, Laura en een invaller voor Maxime. Nadat al het fruit en groente in de buikjes van de kinderen zat was het weer tijd voor jachtseizoen. Maar ditmaal op een andere plek, namelijk op de bospaden rondom de BSO en het kasteel. De kinderen deden allemaal weer erg fanatiek mee. Toen het opeens begon te regenen gingen we met zijn allen naar binnen. Ondanks dat het regende en veel kindjes binnen gingen spelen mocht dat de pret voor een aantal jongens niet drukken. Die gingen namelijk nog jachtseizoen spelen rondom de BSO samen met Laura. 

  

Woensdag 24 januari
Vandaag waren we naast Maxime en Ard maar met vier heren, en tijdens de lunch konden we niet vaak genoeg horen dat de jongens graag naar JumpXL wilden om een lekker potje te springen. 
Dus zo gezegd zo gedaan, zijn we met de vier jongens naar JumpXL gereden om even lekker alle energie eruit te springen, zodat de kindjes 's avonds lekker kunnen slapen. Toen het uur om was, was het weer tijd om terug te gaan naar de BSO om een lekker hapje fruit te eten. Nadat het bordje op was hebben alle kindjes lekker lopen spelen tot dat ze opgehaald werden door de ouders. In de ochtend hadden we ook weer een les peutergym. Op Samen bij Sportstuif vind je alle informatie voor de nieuwe reeks. Geef je snel op want vol = vol!

  

Donderdag 25 januari
Vandaag stond weer in het teken van jachtseizoen. Om drie uur was het tijd om met alle kinderen de deur uit te gaan inclusief 2 kinderen die een proef dag wilde ervaren bij ons. Vandaag deden  we het gewilde spel weer in de winkelstraten van Horst. 2 twee groepen waren erg gewaagd aan elkaar, waardoor alle kinderen aan het eind van het spel goed moe waren omdat ze al hun energie eruit hebben gerend. Hoewel de oudere kinderen jachtseizoen hebben gedaan, zijn de kleinere kindjes druk bezig geweest met een speurtocht rondom de BSO. Dit hebben ze samengedaan met Maxime en stagiaire Lynn die voortaan ook op de donderdagen komt. Toen alle kindjes hun energie buiten kwijt zijn geraakt was het tijd om binnen met zijn alle te genieten van een lekker koekje. Na deze tijdrovende spellen werden alle kinderen al snel opgehaald.

  

Vrijdag 26 januari
Vandaag hadden we maar een kindje op de BSO, maar dit mag de pret natuurlijk niet drukken. Na de lunch zijn we lekker de frisse lucht in gegaan om een balletje te trappen. Toen we uitgeput waren was het tijd om lekker binnen te spelen. Ook is er tussendoor nog een rondleiding geweest voor een eventueel nieuw kindje op de BSO. Daarna hebben we mooie kunstwerken gebouwd met de Lego. Toen we hiermee klaar waren hebben we nog geracet met de speelgoed autootjes tot dat het kindje werd opgehaald. Nadat alles weer mooi was om achtergelaten te worden was het tijd om naar huis te gaan en lekker te genieten van het weekend.

  

 



Ons team

Laura Hoogers
Laura Hoogers Vestigingsmanager
Rick van de Kerkhof
Rick van de Kerkhof
Ard Simons
Ard Simons
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches