Omdat deze locatie bij het bos ligt kunnen de kinderen lekker in het bos spelen maar ze doen ook super leuke activiteiten op het veld!

Eefje Eefje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Flyeren, Open dag en basketbal! Week 11 - 2023

Maandag 13-03

Een nieuwe week begint! Wij hebben heel veel zin in deze week want woensdag is de open dag! Wij zijn maandag dan ook druk bezig geweest met de puntjes op de i zetten. In de middag hebben we de wijk rondom de Doolgaard geflyerd. Heb jij de flyer ook in je brievenbus gekregen?

Dinsdag 14-03

Wij van Sportstuif draaien niet alleen een BSO! Nee wij doen veel meer. In de ochtend geven we peutergym in Geldrop bij Potjeknor! Dit doen we voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar. Misschien komt dat in de toekomst ook wel in Horst!

Op kantoor in Asten, heb ik de draaiboeken en foto’s uitgeprint. In onze draaiboeken staan toffe activiteiten voor Sportstuif Horst. Op onze BSO gaan we ook vaker erop uit zoals naar JumpXL!

In de middag heb ik weer gewerkt bij Deurne Aventurijn. We hadden de kinderen opgehaald met onze fel blauwe auto. Toen iedereen binnen was, hebben we fruit en groente gegeten en ranja gedronken. En nu is het tijd voor de activiteit! De zon deed goed zijn best, want het weertje was heerlijk. De activiteit van vandaag is basketbal! De kinderen werden in 2 groepen verdeeld en er werd gestreden om de winst!

Woensdag 15-03

Joehoeeee! Vandaag is de open dag! Maxime en Laura waren al om 08:30 bij Trefhove om alle voorbereidingen te treffen. Buiten stonden allerlei spellen klaar zoals XL-twister, XL 4 op een rij, voetvallen en bordspellen. Buiten stonden ook de springkussens! En nu denk je misschien, ja leuk voor zo’n open dag maar deze zijn echt van Sportstuif! Dus ook op een BSO middag, kunnen we hier gebruik van maken. Binnen kon je kleuren, kleien en bouwwerkjes maken. Wij hebben echt genoten van deze middag en er kwamen best veel mensen!

Heb je de open dag gemist? Geen paniek! Je mag altijd bellen of een mail sturen naar Sportstuif Horst voor een rondleiding.

Donderdag 16-03

Vandaag is een laptop dag. We keken alle foto’s nog even terug, je krijgt er een lach van op je gezicht! We deelden enkele foto’s op Facebook en Instagram. Volg jij ons al op onze socials?

 

Vrijdag 17-03

Het weekend staat voor de boeg! Maar wij gaan er nog even tegenaan. Vandaag denken wij na over verschillende promotie acties! Rondom Pasen staat er ook een gepland dus volg ons op Facebook en Instagram. Ons account heet Sportstuif Horst (covs). Zorg dat je dit niet mist want er zijn sportieve prijzen te winnen!

Fijn weekend allemaal!



Ons team

Laura Hoogers
Laura Hoogers Vestigingsmanager
Rick van de Kerkhof
Rick van de Kerkhof
Ard Simons
Ard Simons
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches