Een super leuke BSO! Hier kunnen kinderen lekker de hele middag buiten spelen. Een hele leuke locatie in het bos, waar de kinderen zich goed uit kunnen leven. En waar de kinderen ook altijd heel blij van worden zijn de uitjes in de vakantie! Glowgolfen, naar Monkeytown of een leuke buitenspeeltuin, allemaal super leuk!

Marieke Marieke
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De vloer is lava, Chinese muur en speeltuin hoppen in week 6 - 2024

Maandag 5 februari
Vandaag beginnen we weer aan een nieuwe week vol plezier met de kids. Toen alle kinderen aan waren gekomen op de BSO was het tijd voor groente en fruit. Daarna hadden we ook nog een verjaardag te vieren, iemand op de BSO was 9 jaar oud geworden.Ook kon er vandaag een nieuw kindje mee snoepen van de traktatie op de BSO. Na het fruit was het tijd voor de buitenactiviteit, namelijk kleurentikkertje en rekensommen met krachtoefeningen. Voor de jongen kinderen kleurentikkertje, het spel ging als volgt; er waren vier verschillende kleuren in elke hoek van het veld. In het midden stond een tikker die elke keer een kleur moest noemen waardoor de kinderen moesten verplaatsen naar een andere kleur. De kinderen moesten dan proberen om niet afgetikt te worden door de tikker in het midden. Bij de oudere kinderen ging het er anders aan toe. Die deden namelijk mee met het volgende; Ard noemde een som, en je moet het aantal herhalingen doen van een bepaalde oefening die gelijk stond aan de uitkomst van de som. De kinderen hadden het hier zwaar mee, maar ze deden allemaal erg goed mee. Na de activiteiten was er nog tijd om vrij buiten te spelen tot alle kinderen op werden gehaald.

  

Dinsdag 6 februari
Vandaag weer een nieuwe dag in de carnavalsweek. Bijna alle kindjes die vandaag op de BSO kwamen waren verkleed als sporters. Daarom ook vandaag na het fruit 2 sportieve activiteiten, namelijk kleurentikkertje en Chinese muur. Deze spellen hebben we al vaker gedaan, maar vallen altijd in de smaak. Daarna hebben we er binnen een feestje van gemaakt. De box aan, carnavalsmuziek op en in de polonaise maar. Daarna duurde het niet meer lang voor alle kinderen om opgehaald te worden.

  

Woensdag 7 februari
Vandaag waren we met 5 kindjes, dus leek het ons een goed idee om van allerlei speeltuinen af te gaan, oftwel speeltuin hoppen. We ginge van Tienray naar Horst en daar zijn we een aantal speeltuinen afgegaan. Gelukkig zat het weer ook erg mee, vandaar dat we buiten een lekker stukje fruit hebben gegeten. Toen we eenmaal terug waren gekomen op de BSO hebben we nog van allerlei spelletjes gespeeld tot dat alle kindjes op waren gehaald.

  

Donderdag 8 februari
Vandaag hadden we flink wat te vieren op de BSO, gelukkig was iedereen al in de feeststemming vanwege carnaval. Er zijn namelijk er namelijk 2 jarig geweest, waarvan een kindje en een medewerker. Eerst hebben we met z’n alle fruit gegeten, daarna kreeg iedereen een cakeje na dat ze een liedje hadden gezongen voor de jarige job. Daarna hebben we buiten “de vloer is lava” gedaan, dit vonden alle kinderen erg leuk. Toen we daarna weer binnen waren was het tijd om de verjaardag van Maxime te vieren. Toen mochten de kinderen hun traktatie zelf in elkaar knutselen, het was namelijk een dropveter met chips en snoeprondje waar ze een ketting van moesten maken. 

  

Vrijdag 9 februari
Wij van Sportstuif Horst willen jullie allen een fijne carnavalsvakantie wensen! Ook de kinderen die geen carnaval vieren, een hele fijne vakantie gewenst! Volgende week staan wij weer de hele week klaar om allerlei leuke activiteiten te ondernemen. Wist je dat we ook allerlei activiteiten buiten de BSO om organiseren? Zo hebben we maandelijks een woensdagmiddagactiviteit en zo gaan we op 3 april apenkooien in Sporthal de Berkel. Deze activiteiten zijn gratis en voor alle basisschoolkinderen uit Horst aan de Maas. Neem vooral eens een kijkje op Samen bij Sportstuif om te zien wat we allemaal organiseren! Mochten er vragen zijn dan zijn wij altijd te bereiken op horst@sportstuif.nl en telefonisch op 06-26358467

    



Ons team

Laura Hoogers
Laura Hoogers Vestigingsmanager
Rick van de Kerkhof
Rick van de Kerkhof
Ard Simons
Ard Simons
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches