Mijn kinderen zijn dol enthousiast over Sportstuif Horst!!

Marjolein Marjolein
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Boegafun, Hollandse vampiers en een herfstspeurtocht in week 42 - 2023

Maandag 16 oktober
De eerste dag van de herfstvakantie was aangebroken. Een prima dag om naar de speeltuin te gaan. Vandaag speelden we in speeltuin Beukenhof in America. Hier hebben de kinderen zich prima vermaakt. Op locatie terug kon iedereen doen wat hij/zij graag wilde doen. Van tekenen tot spelletjes. In de vakantie verzorgt Sportstuif de lunch en eten we gezamenlijk. Altijd erg gezellig samen aan tafel om dingen te bespreken en elkaar beter te leren kennen. De eerste dag vloog voorbij. De herfstvakantie was begonnen!

  

Dinsdag 17 oktober
Vandaag was een mooie herfstdag. Dat kwam goed uit want we hadden leuke buitenactiviteiten op de planning. In de ochtend gingen we naar het bos om allerlei spullen te zoeken om hier later mee te gaan knutselen. De kinderen zochten naar takjes, blaadjes, mos en andere spullen die ze konden vinden. Iedereen kon meenemen wat hij/zij mooi vond. Toen de tasjes goed gevuld waren ging we naar binnen. Met de gevonden spullen werden hele mooie kunstwerkjes gemaakt. In de middag gingen we naar buiten en speelde we Hollandse vampiers. Een spel waarbij je elkaar moet optillen om getikt te worden. In het begin een beetje moeilijk, maar met samenwerken ging het uiteindelijk erg goed. De rest van de middag speelde we lekker buiten en werd er volop in bomen geklommen.

  

Woensdag 18 oktober
In de ochtend zijn we naar het bos geweest om een herfstspeurtocht te houden. Iedereen kreeg een bingokaart met daarop allerlei dingen die in het bos gezocht moesten worden. Dit verschilde van dennenappels tot pissebedden. Toen alles gezocht was en de kinderen goed mee gedaan hadden werd ze beloofd om in de middag ergens naar toe te gaan! Dat hoefde geen twee keer gezegd te worden. In de middag gingen we lekker een uurtje springen bij Jump XL in Horst. Het was erg druk vanwege de vakantie maar wij mochten gelukkig nog komen springen. Terug bij Sportstuif aten we nog lekker fruit en gingen daarna naar buiten om heel lang buskruit te spelen. Zelfs toen de mama ze kwam halen, bleven ze verstopt.

  

Donderdag 19 oktober
Vandaag hadden we natuurlijk weer een gevarieerd ochtend en middag programma. In de ochtend hebben de kinderen lekker gekleurd en kon iedereen even zijn of haar eigen ding doen. Uiteraard gingen we ook naar buiten en speelden we trefbal. Het terras onder de overkapping was opgeruimd dus we konden het lekker droog spelen. Na de gezamenlijke lunch gingen we naar een binnen activiteit omdat het helaas nog steeds regende. De kinderen vonden dit helemaal niet erg want we gingen naar Boegafun in Venray. Dit vinden ze allemaal erg leuk en konden ze zich lekker uitleven!

  

Vrijdag 20 oktober
Helaas was het de laatste dag van de vakantie regenachtig weer. Het heeft de hele dag geregend. Maar dat mag de pret niet drukken. In de ochtend hebben we op locatie allemaal spelletjes gedaan en geknutseld met bierdopjes. Hierna gingen we naar de winkel om spullen te kopen om cup cakes te maken. Voor de lunch gingen de cakejes in de oven en na de lunch konden ze mooi afkoelen. We besloten om ’s middags naar de bioscoop te gaan. We keken naar de nieuwste film van Paw Patrol! Het was een hele spannende film, maar gelukkig was het eind goed al goed. Zo sloten we de vakantie gezellig af en zien we jullie na de vakantie weer!

  



Ons team

Laura Hoogers
Laura Hoogers Vestigingsmanager
Rick van de Kerkhof
Rick van de Kerkhof
Ard Simons
Ard Simons
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches