Een sportieve BSO waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Iedere dag worden er buiten sporten en spellen verzorgd maar kunnen ze daarnaast ook binnen creatief bezig zijn met onder andere knutselen!

Judy Judy
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blotevoetenpad, bunkertrefbal en kat en muis in week 26 - 2023

Maandag 26 juni
Het weekend is weer voorbij en we staan weer klaar voor een week vol activiteiten en plezier. Op maandag hebben we nog geen kinderen, maar na de zomervakantie hebben we alle dagen kinderen op de BSO. Dat is natuurlijk erg goed nieuws! Dus vandaag hebben we ons voorbereid op de zomervakantie die bijna zover is. Tijdens de vakantie kunnen kinderen van 07:30-18:30 uur bij ons komen. We vinden het dan altijd leuk om de vakantie extra leuk te maken. Dit doen we door nieuwe activiteiten op locatie te doen, maar ook door uitstapjes te maken. Daarnaast knutselen of bakken we wel eens wat! Zo is de vakantie altijd een afwisseling en blijft het voor alle kinderen leuk. We waren dus druk bezig met de planning en hebben leuke uitjes bedacht. Wat we gaan doen blijft natuurlijk nog wel even geheim.

  

Dinsdag 27 juni
Vandaag hadden we kinderen van verschillende leeftijden en verschillende scholen. Het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen het leuk heeft tijdens de activiteiten. Zo proberen we de spellen altijd aan de passen zodat iedereen mee kan doen. Of dat we meerdere spellen doen. Vandaag was zo’n dag. We speelden bunkertrefbal, kat en muis en samenwerkingsspellen. Bunkertrefbal is een spel waarbij je trefbal speelt en pionnen probeert om te gooien, maar er staan een grote bunker voor. Hier kon je je achter verstoppen of de bal proberen te vangen. Een leuk spel maar een beetje moeilijk voor de allerkleinste. Vandaar dat we hierna kat en muis speelden. Dit spel kennen alle kinderen en hier kunnen ze lekker hun energie kwijt. Ook de oudere kinderen deden fanatiek mee. Het laatste spel was een samenwerkingsspel met hoepels. Twee teams probeerden naar de overkant te komen zonder de grond te raken. In de hoepel was je vrij en je moest de hoepel doorgeven om naar de overkant te komen. Samen kwamen we aan de overkant. Heel goed gedaan! Binnen knutselde we nog met play maïs.

  

Woensdag 28 juni
De week is weer doormidden. De tijd vliegt als je leuke dingen doet. Vandaag hadden we weer een peutergymles. De les stond vandaag in het teken van ballonnen. We hielden de ballon hoog met een tennisracket, gingen samen met mama/oma over het parcours met de ballon op de krant en we renden we met de ballon aan het touw zodat mama/oma deze niet kon pakken. Het laatste onderdeel was de bellenblaas. De ouders mochten blazen en de kinderen maakten alle bellen kapot. Het was een feestelijke ochtend zo! ’s Middags hebben we deze ballonnendag voortgezet met de jongens die kwamen proefdraaien. We gooiden met waterballonnen die we vingen met handdoeken, sloegen de ballon over met tennisrackets. Hierna hebben we nog heel veel potjes tien tellen in de rimboe gespeeld. Zelfs mama moest met het ophalen nog even meedoen. Een geslaagde dag en gelukkig zien we de jongens na de vakantie weer omdat ze dan bij ons naar de BSO komen!

  

Donderdag 29 juni
Vandaag was het nationale modderdag. Dit konden we natuurlijk niet voorbij laten gaan. Daarom zijn we op uitstapje naar het blotevoeten pad in Griendtsveen geweest. Hier loop je dus op je bloten voeten over een parcours. Allerlei obstakels op en over maar ook door het water. We kwamen tot onze knieën in het water en de modder. Gelukkig hadden we allemaal droge kleren bij dus konden we ons snel omkleden. Toen we terugkwamen, was het voor sommige al tijd om te gaan. De rest speelde nog tikkertje buiten en ging daarna naar binnen om wat te knutselen of een spelletje te doen. Ook deze dag is dus weer voorbij gevlogen!

  

Vrijdag 30 juni
Op de laatste dag van de week zijn we op zoek gegaan naar allerlei beestjes. Op de locatie en in het bos zijn allerlei beestjes te vinden. Zo vonden we lieveheersbeestjes, sprinkhanen, kevers en mieren. Deze hebben we in een fles gestopt met blaadjes erin. Aan de bovenkant wat gaatjes zodat ze wel kunnen blijven leven. Zo konden we er nog even naar kijken voor we ze weer vrij lieten. Daarna hebben we voetbal gespeeld en binnen met de lego gebouwd.

  



Ons team

Laura Hoogers
Laura Hoogers Vestigingsmanager
Rick van de Kerkhof
Rick van de Kerkhof
Ard Simons
Ard Simons
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches