Omdat deze locatie bij het bos ligt kunnen de kinderen lekker in het bos spelen maar ze doen ook super leuke activiteiten op het veld!

Eefje Eefje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Aardbeienland, speurtocht en knakworsttikkertje in week 20 - 2023

Maandag 15 mei
De eerste dag van de week was weer aangebroken. Vandaag had een jongen een proefmiddag. Vorige week is hij ook geweest en gingen we naar de kermis. Hij vroeg al of er ergens anders kermis was en of we daar weer heen gingen. Helaas kunnen we niet altijd naar de kermis, maar ook op en rondom de locatie kunnen wij ons prima vermaken. Zo gingen we de bossen in waar we verstoppertje speelden, in de geheime hut speelden, van de glijbaan gingen en de dieren eten gaven. Zo vloog de middag voorbij waar in we veel plezier hadden. Wil jij ook een rondleiding of een kijken hoe het bij ons op de BSO gaat, neem gerust contact op een kijkje te nemen of een dag mee te draaien.

  

Dinsdag 16 mei
Vandaag startten er een aantal kinderen voor de eerste keer. Ze waren al eens bij ons geweest dus het was niet helemaal nieuw, maar een eerste keer is altijd wat spannend. Gelukkig waren de zenuwen zo weg toen we lekker in de speeltuin hebben gespeeld. Hij konden we glijden, klimmen en in de zandbak spelen. Terug op locatie hebben we nog met constructie materiaal gespeeld en mooie tekeningen gemaakt. Buiten hebben we nog een potje voetbal gespeeld en knakworsttikkertje. De tijd vliegt voorbij wanneer je het leuk hebt. Gelukkig was het een hele leuke eerste dag!

  

Woensdag 17 mei
De week is weer doormidden. Op woensdag werken we veel op de laptop en organiseren we allerlei activiteiten en kijken we wat we allemaal kunnen doen wanneer de kinderen naar de BSO komen. Vandaag werkten we aan de peutergym die 7 juni gaat starten. Leuk om te vertellen; de peutergym zit al vol. Een grote groep heeft zich aangemeld voor de peutergym en wij zijn volop bezig met het maken van lessen en het kopen van materiaal om dit zo leuk mogelijk te maken. Vandaag hadden we ook een woensdagmiddagactiviteit, bootcamp! Het was warm.. heel warm. Na 4 rondjes bootcamp hebben we besloten om leuke spellen te doen die iets rustiger waren. Zo kon iedereen mee blijven doen!



Donderdag 18 mei
Vandaag hadden wij, net zoals jullie een dag vrij vanwege Hemelvaartsdag. Hopelijk hebben jullie genoten van het mooie weer!

Vrijdag 19 mei
Op de laatste dag van de week hadden twee kinderen een studiedag en mochten zij de hele dag bij Sportstuif komen spelen. Hier hebben we dan ook flink van genoten. We begonnen de dag op locatie. Binnen hebben we gekleurd, met constructie materiaal gespeeld en allerlei spellen gedaan. Na het fruit was het tijd om naar Aardbeienland te gaan. Gelukkig is dit heel dichtbij en konden we daar lekker lang spelen. We gingen op zoek naar kabouters, keken in hun huisjes en speelden op de tractor. Hier hebben we ons flink vermaakt. In de middag was er een speurtocht georganiseerd vanuit Sportstuif waar
iedereen van 4 t/m 12 jaar welkom was. 14 kinderen hadden zich aangemeld en gingen speuren in de Kasteelse bossen. Ze zochten naar spullen in het bos, maakten opdrachten en zochten puzzelstukjes. De laatste puzzelstukjes lagen in de hoge toren van de kasteelruïne. Hier zijn we allemaal naar boven gegaan. De rebus leidde naar Sportstuif en daar kregen de kinderen een verrassing. Het was een geslaagde dag waarmee we deze week weer  mee konden afsluiten.

  

 



Ons team

Laura Hoogers
Laura Hoogers Vestigingsmanager
Rick van de Kerkhof
Rick van de Kerkhof
Ard Simons
Ard Simons
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches