Omdat deze locatie bij het bos ligt kunnen de kinderen lekker in het bos spelen maar ze doen ook super leuke activiteiten op het veld!

Eefje Eefje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Nerf battle, jeu de boules en verstoppertje in het bos! Week 13 - 2023

Maandag 27-3

Het weekend is voorbij! De maandag ochtend beginnen we met peutergym geven in Geldrop! Het weer was heerlijk! De zon scheen dus hebben we vandaag de peutergym buiten gedaan. De kinderen mochten rollen als een worstenbroodje, lopen over de evenwichtsbalk, de bal door de hoepel gooien, springen en nog veel meer! In de toekomst willen we ook graag peutergym gaan geven in Horst! Ben je geïtereseerd? Stuur dan een mail naar horst@sportstuif.nl. 

In de middag werken we weer op kantoor in Asten om alles achter de schermen voor de BSO te regelen.

 

Dinsdag 28-3

Wat is er altijd op dinsdag in Horst? Juist de markt! En daar waren wij deze middag ook te vinden. We stonden daar met XL-twister en XL-jenga. Heb jij ons ook zien staan met onze blauwe jas? Ons doel is om kinderen (buiten) in beweging te krijgen. De ouders, opa's, oma's, tantes en verzorgers kregen de mogelijkheid om in het zonnetje te bewegen met de kinderen. De dobbelstenen vlogen de lucht in en er werden de coolste poses aangenomen op de twister mat. De Jenga blokken werden vooral gebruikt om iets mee te bouwen, maar er werd ontdekt dat je er ook overheen kon springen of lopen. Er waren blije gezichtjes te zien in het dorp en daar doen we het voor!

De tijd vliegt het is alweer 14:15. We gaan Jade ophalen bij de Twister voor een proefmiddag! We reden terug naar Trefhove met onze blauwe auto. Toen we binnen waren, hebben we eerst fruit gegeten met een beker ranja. We hebben gekletst over de schooldag, pasen en Oostenrijk! Want daar gaat Jade binnenkort op vakantie, super leuk! We hadden geluk met het weer, de zon scheen, heerlijk en dan hebben we ook nog het bos op loopafstand! Wij zijn lekker de natuur in gegaan. We namen jeu de boules mee. Dit hebben we gespeeld in het bos en natuurlijk verstoppertje! We hebben de geiten gras gevoerd bij de dierenweide en gingen van de glijbaan. Het was genieten!

 

 

Woensdag 29-3

De woensdagmiddag activiteit staat op de planning! Deze week is dat een Nerfbattle. Van te voren hadden we allerlei verstop plekker gemaakt van tafels, stoelen etc. Iedereen kreeg een veiligheidsbril, pijltjes en een nerfpistool. Het is tijd om jezelf te verstoppen. 3... 2... 1.... GO! De kinderen hebben zich buiten goed vermaakt! Toen de activiteit om 16:00 klaar was, kregen de kinderen een tas, bidon en frisbee mee naar huis.

 

Donderdag 30-3

Vandaag helpen we een handje bij Sporstuif Deurne Aventurijn. Het weer in Deurne was regenachtig. Maar we kunnen evengoed bewegen in de gymzaal. We speelden daar het spel mastermind. De kinderen maken aan de hand van gekleurden pionnen een kleurencode. Het andere team rent naar de kleurencode en raadt waar iedere pion moet komen te staan. Zo gaat het spel door tot dat de juiste code is geraden. Dit is een spel wat we ook kunnen doen bij BSO Sportstuif Horst.

Vrijdag 31-3

Het is bijna pasen! Wij hebben een leuk winactie verzonnen. 

Door heel Horst zijn er 5 paashazen met eitjes verstopt. Zoek een blauw paasei van Sporstuif en win sportieve prijzen! We geven je vast een kleine hint, ze liggen verstopt bij bassischolen en speeltuintjes.

Volg ons op facebook en Instagram voor hints! @sportstuifhorstcovs

Deze actie geld 3 april 2023 tot 12 april 2023

Heb jij een paashaas met paaseitjes gevonden? JOEHOEEE! Je hebt een prijs gewonnen! Neem contact op met Sportstuif Horst en stuur een foto van jou met je gevonden paashaas en paasei.

In de middag geven we een rondleiding. Ben je benieuwd naar onze locatie? Mail of bel gerust!

Fijn weekend gewenst!



Ons team

Laura Hoogers
Laura Hoogers Vestigingsmanager
Rick van de Kerkhof
Rick van de Kerkhof
Ard Simons
Ard Simons
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches