Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Zomervakantie 2022 Sportstuif Helmond de Braak

Het was gezellig druk tijdens de zomervakantie bij Sportstuif Helmond. De weken zijn weer voorbij gevlogen waarbij we heel veel leuke dingen gedaan hebben samen met de kinderen.

Iedere dag stond er een verschillende activiteit op de planning. Zo hebben we op onze eigen locatie heel veel verschillende activiteiten gedaan. Er werden verschillende toernooien gehouden zoals een voetbaltoernooi, trefbaltoernooi en een korbaltoernooi. Ook hebben we vaak 10 tellen in de rimboe, buskruit en een van de favorieten van de kinderen; verstoppertje in het donker gespeeld. Daarnaast werd er een spelenkermis georganiseerd waarbij er veel verschillende spellen werden gedaan en hebben we korftrefbal gespeeld. Ook zijn we naar het skatebaantje geweest hebben een aantal keer muffins gebakken en wafels versierd. Omdat het af en toe best wel warm was hebben we ook vaak de buikschuifbaan opgezet en een waterpistolen gevecht gehouden.

Naast dat we bij Sportstuif Helmond verschillende activiteiten hebben gespeeld zijn we ook naar anders Sportstuif locaties geweest. Zo hebben we bij Sportstuif Someren gelasergamed en een Nerf battle gespeeld. Bij Sportstuif Deurne hebben we apenkooi gespeeld en zijn we naar het Zandbos geweest. En bij Sporstuif Brandevoort zijn we naar het skatebaantje geweest en hebben we verschillende waterspelletjes gespeeld.

Ook hebben we met onze Sportieve BSO veel speeltuinen gezien. Zo zijn we naar de Leonardus speeltuin, speeltuin de Speuldries, speeltuin Helmond West, speeltuin Roeffen Mart en speeltuin Princes Irene geweest. De kinderen hadden veel plezier en zijn super vaak van de verschillende glijbanen gegaan, hebben lekker gesprongen op de springkussens, zijn van de kabelbaan geweest, hebben verstoppertje in de speeltuin gespeeld en noem het maar op.  Omdat er ook wel eens een regenachtige dag tussen zat zijn we ook met de kinderen naar Kidsplaza geweest, bijna iedereen durfde hier zelfs van de steile tijgerglijbaan!

Daarnaast hebben we met de kinderen ook supergave uitstapjes gemaakt. We zijn bijvoorbeeld naar het Prehistorisch dorp geweest. Hier konden de kinderen zelf brood bakken, vuur maken, kanoën en noem maar op. Ook zijn we bij We Jump, Irrland, Hemelrijk en zelfs Toverland geweest. De kinderen raken er nog steeds niet over uitgepraat zo leuk vonden ze het. 

Als laatste hebben we met de kinderen ook veel verschillende dieren mogen spotten. Zo zijn we naar kinderboerderij Wouterbergen, Klein Costa Rica en zelfs Zoo Best geweest.

We kijken terug op een super geslaagde zomervakantie met heel veel blije kindergezichten! We kijken er naar uit om de kinderen weer uit school te halen en iedereen weer te zien!

Tot snel weer bij Sportstuif Helmond de Braak!

     



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches