Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Zomervakantie 2021 Sportstuif Helmond de Braak

Zomervakantie 2021

De zomervakantie is alweer voorbij, maar wat kijken we met een goed gevoel terug op heel veel leuke activiteiten bij BSO Sportstuif! Het is voorbij gevlogen.

Iedere dag stond er weer een andere leuke sportieve activiteit op de planning. Zo zijn we naar Zorgboerderij Wouterbergen in Someren geweest. Hebben we meegedaan met de activiteiten van LEEF! Asten. Zijn we lekker gaan springen bij We Jump in Helmond. Zijn we sportief bezig geweest tijdens de activiteiten van LEEF! Someren. Maar dat niet alleen. Met onze Sportieve BSO hebben we ook veel speeltuinen gezien. Zowel indoor als outdoor: Kidsplaza, Kievit, Speuldries, de Splinter en Prinses Irene. Het was mooi om te zien dat de kinderen zich hier zo goed vermaakte. Van springen op springkussens tot zweven op de kabelbanen en glijden van de glijbanen. Ook zijn we met Sportief naar meerdere parken geweest. Super cool! Er was een bezoek gebracht aan het prehistorisch dorp in Eindhoven. Kinderen hebben hier zelf brood mogen bakken. De kinderen zijn naar Klein Zwitserland geweest en hebben hier alle glijbanen uitgetest. We zijn naar dieren gaan kijken in Zoo Veldhoven en Costa Rica in Someren. De kinderen hebben ook nog andere sportieve activiteiten mogen beleven. Er is Stratego gespeeld in het Zandbos, Apenkooi en 10 tellen in de Rimboe in de gymzaal van Sportstuif Deurne. Er is gestreden tussen verschillende locaties tijdens de Sportstuif Expeditie Robinson 2021. In Venray speelde we het spel Levend Among us. Hier deden we ook een Nerf Battle waarbij er pylonen omgeschoten moesten worden.  

Het was een super gezellig en sportieve zomervakantie bij Sportstuif.

Deze week staan we weer klaar om de kinderen van school op te halen!

Tot snel weer bij Sportstuif Helmond de Braak.   

        

                       

       



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches