Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Ultimate frisbee, speeltuin Roeffen Mart en Dippiedoe week 21 - 2022

Maandag 23 mei  

De dag begon vandaag al erg vroeg. Er was namelijk een basisschool in Helmond die de hele week vrij was. Wanneer de kinderen een studiedag of in dit geval een studieweek hebben, dan zijn wij net als in de vakanties al om 7.30 uur open om de kinderen op te vangen. Toevallig waren er bij Sporstuif Brandevoort ook een aantal kinderen die studiedag hadden waardoor we in de ochtend gezellig naar Sportstuif Brandevoort zijn geweest. In de middag zijn we weer teruggereden naar Sportstuif Helmond want er moesten nog heel wat kinderen uit school gehaald worden. Eenmaal compleet hebben we eerst fruit gegeten en wat ranja gedronken en zijn we daarna lekker naar buiten gegaan. De activiteit van vandaag was ultimate frisbee. De grotere kinderen spelen bij Sportstuif regelmatig met de frisbee dus dit spel was voor hun wel een leuke uitdaging. De kleinere kinderen hebben een soortgelijke activiteit gespeeld maar dan met een bal in plaats van een frisbee. Zo heeft iedereen uiteindelijk op zijn of haar eigen niveau kunnen bewegen.

Dinsdag 24 mei

Ook vandaag waren er weer een aantal kinderen die een studiedag hadden. In de ochtend zijn we met zijn alle naar Speeltuin Roeffen Mart geweest. Het was een heerlijk zonnige ochtend en de kinderen vonden het super leuk in de speeltuin. Ze wilde in de middag eigenlijk nog niet terug naar Sportstuif maar helaas moesten we wel weer op tijd terug zijn omdat de andere kinderen ook uit school gehaald moesten worden. Na het vaste fruit momentje en wat ranja konden de kinderen gelijk naar buiten waar de activiteiten al voor ze klaar stonden. Een groep begon met het spel iemand is hem niemand is hem. Hierbij mag iedereen de bal pakken om een van de andere kinderen af te gooien. De andere groep begon met het spel Koning van het veld. Hierbij werden er 3 teams gemaakt en speelde we een potje voetbal. Wanneer er een goal werd gemaakt moest er gewisseld worden. Als team moest je natuurlijk zo lang mogelijk proberen in het veld te blijven staan door steeds een goal bij de tegenstander te maken. Ook vandaag werd de groep weer verdeeld in een groep met oudere kinderen en een groep met jongere kinderen zodat iedereen leuk mee kon spelen.  

     

Woensdag 25 mei    

Vandaag was er net als de afgelopen twee dagen weer een studiedag waarbij er een aantal kinderen al in de ochtend naar Sportstuif werden gebracht. In de ochtend speelde we onder andere tennis en voetbal buiten en verschillende spelletjes binnen waaronder verstoppertje in het donker, een van de favoriete van de kinderen die toch altijd leuk blijft. In de middag mochten we de andere kinderen uit school halen en hebben we gezamenlijk geluncht. Na het fruit eten zijn we naar buiten gegaan voor de activiteit van vandaag namelijk: kingen. Wie van de kinderen werd er king en bleef daar het langste staan?

Donderdag 26 mei    

Vandaag was de BSO gesloten in verband met Hemelvaartsdag.

 

Vrijdag 27 mei

Alweer de laatste dag van de week en vandaag hadden alle kinderen die kwamen een studiedag. In de ochtend hebben we verschillende spelletjes binnen gespeeld speelde we buiten buskruit. Nadat de boterhammetjes weer op waren zijn we in de auto gestapt en naar DippieDoe gereden. Hier hebben we een super leuke middag gehad met zijn alle. Binnen zijn we van de super snelle glijbaan geweest en hebben we geklommen in de vele klimtoestellen. Buiten zijn we in de botsauto’s geweest, hebben we gemidgetgolft, zijn we in de zweefmolen geweest en zelfs in de twee verschillende achtbanen met de handjes in de lucht! Het was een heerlijke zonnige middag en de kinderen hadden genoten!

     



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches