Super fijne BSO, ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt! Ook ondernemen ze veel sportieve dingen zoals de bossen, speeltuin, korfbal, waterspelletjes. Mijn zoontje heeft het daar geweldig naar zijn zin! Zeker een aanrader!

Daniëlle Daniëlle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Superbal, Chinese muur en Hemelrijk in week 20 - 2023

Maandag 15 mei
Het weekend is weer voorbij dus de kinderen kunnen na een lange schooldag weer lekker bij de Sportstuif komen uitrazen of ontspannen. Doordat het lekker weer was konden we heerlijk buitenspelen en buiten onze twee activiteiten doen! Schipper mag ik over varen en Mens erger je niet. We hebben de kinderen weer in twee groepen op leeftijd verdeeld zodat iedereen op zijn eigen niveau goed wordt uitgedaagd en veel succes ervaringen heeft. Schipper mag ik over varen hebben we met de kleine kinderen gespeeld. Ze vonden dit heel leuk om te doen en hebben elkaar leuke opdrachten gegeven met het oversteken. Mens erger je niet hebben we met de oudere kinderen gedaan. Dit was een spel waarbij ze zelf mochten kiezen of ze de bal gooiden of schopten en ze moesten na elke goal de keeper afwisselen. Dit deze ze heel goed en ze vonden het een heel leuk spel om te spelen. We zijn de week dus weer goed begonnen.
 

                


Dinsdag 16 mei
Vandaag zijn we begonnen met vrijspelen. Dit hebben we gedaan totdat alle kinderen van de scholen opgehaald waren. Doordat het fruit al gesneden was konden we allemaal even lekker fruit eten, ranja drinken en de dag bespreken. De medewerkers hebben de activiteiten weer klaar gezet en we zijn snel begonnen met de twee spellen van vandaag: ringtikkertje en superbal. Ring tikkertje vonden de kinderen erg leuk om te doen omdat ze niet wisten wie de tikker zou worden. Dit maakte het spel heel spannend voor iedereen. Met de oudere kinderen speelde we Superbal gegeven door onze stagiaire Gitano samen met Desiree. Dit vonden de kinderen super leuk om te doen. Toen wij zelf mee gingen spelen spelen werden de kinderen zelfs nóg fanatieker. Het was heerlijk weer waardoor we lekker heel de middag buiten hebben kunnen spelen. 
 

               


Woensdag 17 mei
Het was vandaag een studiedag voor sommige kinderen. Deze kinderen mochten dus lekker de hele dag bij Sportstuif komen spelen. In de ochtend hebben we allemaal verschillende spelletjes gedaan. Tikkertje, memory ect. Ook hadden twee kinderen een walkietalkie meegenomen. Iedereen vond het leuk om ook tijdens de spellen hiermee te spelen. Er werden bij tikkertje zelfs tactieken besproken om zo snel mogelijk iemand te tikken.

Nadat de rest van de kinderen opgehaald waren van school hebben we met bijna de hele groep Chinese muur gespeeld. Dit was heel leuk omdat iedereen hieraan mee deed. Ook zijn er een aantal kinderen meegegaan naar Sportstuif Beek en donk om te boksen. Dit was natuurlijk een grote hit. Wie vind het nou niet leuk om tegen stootkussens te mogen slaan! Het was weer een heerlijke dag!
 

                


Donderdag 18 mei
Iedereen is vrij want het is Hemelvaartsdag!!

 

Vrijdag 19 mei
Vandaag hadden alle kinderen een studiedag dus mochten ze heel de dag bij Sportstuif komen spelen! En natuurlijk hadden wij bij Sportstuif weer een leuke verassing gespland staan! Omdat er iets minder kinderen dan normaal waren hadden we de mogelijkheid om naar Hemelrijk Billybird te gaan! Iedereen heeft zich kostelijk kunnen vermaken in het binnen/buitenspeel paradijs! Het was een super afsluiting van de week! 

                

 

 



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches