Super fijne BSO, ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt! Ook ondernemen ze veel sportieve dingen zoals de bossen, speeltuin, korfbal, waterspelletjes. Mijn zoontje heeft het daar geweldig naar zijn zin! Zeker een aanrader!

Daniëlle Daniëlle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Stand in de mand, kidsplaza en het vieren van een verjaardag in week 42 - 2021

Maandag 18 oktober

Het is alweer de laatste week voor de herfstvakantie. Vandaag zijn de kinderen opgehaald door pedagogisch medewerkers Luc en Desiree. Gelukkig was het weer goed genoeg om na het dagelijkse fruitmoment naar buiten te gaan. Vandaag speelde we het spel stand in de mand!

 

1 deelnemer met de bal staat in het midden en de rest staat er omheen. Degene met de bal roept stand in de mand en de bal is voor Karel en gooit de bal omhoog. Alle deelnemers rennen weg van de bal, behalve Karel. Wanneer Karel de bal heeft en stop roept, stoppen de kinderen met rennen en gaan in spreid stand staan. Karel probeert dan de bal bij een van de kinderen door de benen te rollen. Als dit lukt, is dat kind degene die in het midden moet staan.

 

Na sluitingstijd van de BSO was het nog tijd voor de oudercommissie avond. Op avonden als deze wordt de aanpak op de groep besproken om te kijken wat goed gaat en waar we ons kunnen verbeteren. Dit vinden we bij Sportstuif erg belangrijk. Mocht je graag lid worden van de oudercommissie schrijf je dan vooral in! 

Dinsdag 19 oktober

Dinsdag is bij Sportstuif Helmond de Braak de drukste dag. De kinderen werden opgehaald door pedagogisch medewerkers: Luc, Desiree en Joris. Ook de stagiaires Edo en Memphis gingen mee. Eenmaal terug stond het fruit al klaar om op gegeten te worden. Nadat de buikjes van de kinderen waren gevuld gingen we lekker naar buiten. Vandaag speelden we twee activiteiten. Namelijk Chinese muur en Harry Potter tikkertje. Alle kinderen kwamen bij beide tikspellen aan de beurt. Er werd gerend en gevlogen om niet getikt te worden en dat was mooi om te zien. Natuurlijk kregen de kinderen een lekker koekje omdat ze goed hun best hadden gedaan. Daarna konden de kinderen nog vrij spelen.

Woensdag 20 oktober

Vandaag had basisschool de Vuurvogel een studiedag. Daarom waren er in de ochtend al kinderen. Vaak doen we met een studiedag een uitstapje dus zo ook op deze dag. De kinderen gingen met Desiree naar Kidsplaza in Helmond. Hier hebben ze een groot deel van de ochtend lekker kunnen klimmen en klauteren. Natuurlijk moesten de andere kinderen opgehaald worden op school. Vandaag werd dit gedaan door pedagogisch medewerkers Luc en Desiree. Vandaag ging een deel van de kinderen mee naar de open dag van Sportstuif Brandevoort. Andere bleven bij Helmond de Braak voor de woensdagmiddagactiviteit. Beide groepen zijn lekker sportief bezig geweest. In Brandevoort speelde we tiktrefbal en bij Helmond de Braak werd alarm in het bos gespeeld.

     

Donderdag 21 oktober

Deze donderdag had de Montesorri school een studiedag en daarom was er in de ochtend ook één kindje. Er werden spelletjes gespeeld zoals Spot it en tafelvoetbal. In de middag werden de andere kinderen natuurlijk ook opgehaald door pedagogisch medewerkers Luc en Desiree. Na het gebruikelijke fruit moment was het tijd voor het vieren van een verjaardag, want er was een jarige. De jarige mag dan voor één keer op de tafel en zingen we met zijn alle. Vervolgens werd er een cadeau uitgezocht en getrakteerd. Er was een lekker feestelijke sfeer. Daarna moesten we vandaag vanwege het weer binnen blijven. Daarom speelde we binnen koning kruip memorie.

Vrijdag 22 oktober

De laatste schooldag tot de herfstvakantie. De kinderen zaten vol energie omdat de start van de herfstvakantie voor de deur stond. Als eerste hadden de kinderen lekker hun brood op gegeten. Daarna was er ruimte voor vrije tijd. Vandaag stonden pedagogisch medewerkers Dennis en Desiree op de groep. Samen met Dennis werd er fanatiek getafelvoetbald. Later op de middag speelde de kinderen in twee teams het spel drijfbal tegen elkaar.

Als eerste maak je 2 teams. Het ene team gaat achter de lijn links staan en het andere team achter de lijn rechts. Per team krijg je meerdere ballen en probeer je de grote bal in het midden van het veld te raken. Het is de bedoeling dat de grote bal over de lijn van het andere team komt. Wanneer de bal over de lijn gaat is er een winnaar bekend.



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches