Super leuke sport BSO.
Top begeleiders en leuke activiteiten.

Milli Milli
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sportstuif Zomerdagen 2020

De 1e editie van de zomerdagen vond plaats in het weekend van 25 en 26 juli van 2020. Het was voor alle kinderen uit de regio!

De kinderen en ouders werden op zaterdag 25 juli om 09:00 uur ontvangen. De kinderen konden in het begin lekker vrij spelen. We hadden een luchtkussen dit zorgde voor dolle pret! Na een tijdje vrij te hebben gespeeld gingen we naar het Zandbos. Hier hebben de kinderen hutten kunnen bouwen. In het Zandbos is ook nog Levend Stratgo gespeeld. Erg fanatiek waren de kinderen en dat was leuk om te zien. Eenmaal terug van het Zandbos gingen we met zijn alle eten bij onze BSO locatie van Sportstuif Helmond bij de Braakse Bosdijk 1a. In de middag zijn we naar de speeltuin de Speuldries geweest in Deurne. Hier hebben we verstoppertje gespeeld met veel kinderen in de speeltuin. Rond etenstijd kwamen we terug bij Sportstuif Helmond. Als avondeten hadden we een friettafel. Alle frietjes en snacks lagen op tafel en hier werden ook de sauzen op gespoten. Erg leuk! Na even uitgerust te hebben met een film hebben we de eerste dag afgesloten met een groot feest. Er was namelijk een disco. De kinderen hebben lekker gedanst en meegezongen. Om 21:00 uur werden de kinderen opgehaald om op te laden voor de tweede dag.

De kinderen en ouders werden op zondag 26 juli om 09:00 uur opnieuw ontvangen bij Sportstuif Helmond. De kinderen konden in het begin weer lekker vrij spelen totdat de groep weer compleet was. Daarna begonnen we met verstoppertje in het donker. Wat hadden de kinderen goede verstop plaatsen en er werd leuk gespeeld. Later op de ochtend gingen we lasergamen in het donker. Twee teams speelde tegen elkaar. De kinderen vonden dit geweldig. De ochtend vloog voorbij en het was al tijd om te eten. Alle kinderen kregen als verassing een broodje met knakworstjes. Na het eten zijn we snel vertrokken naar Kidsplaza. Waar de kinderen lekker met elkaar konden klimmen en klauteren. Omdat de weersvoorspelling aan het einde van de middag weer beter werd zijn we eerder terug gegaan om het weekend verkoelend af te sluiten. Dit gebeurde door met zijn alle te gaan buikschuiven bij Sportstuif Helmond. Het was een leuke afsluiter van een sportief en gezellig weekend. De kinderen werden om 16:00 uur opgehaald door de ouders.

Wij vonden het super leuk samen met de kinderen. Hopelijk zien we jullie volgend jaar terug!



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches