Top opvang goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk de kids vinden het geweldig 👍👍
 

Bas Bas
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sporten bij Sportstuif Helmond week 1 -2021

Maandag

Vandaag hebben we een sportactiviteit gecombineerd met rekenen. De spelbegeleider verzint een som. Het antwoord op de som moeten de kinderen uitvoeren door het aantal keer op te drukken. Hiervoor zijn verschillende bootcamp oefeningen gebruikt. De kinderen deden erg leuk mee!

Dinsdag

Na het fruit eten gingen de kinderen even vrij spelen. Ondertussen werd het safarispel klaar gezet. Bij het denken aan deze tropische dieren en het rennen kregen de kinderen het lekker warm. De jagers waren fanatiek om de dieren (kinderen) te pakken. Maar de dieren lieten zich niet zomaar pakken. Met zijn alle hebben we lekker lang kunnen bewegen.

 

Woensdag

Van tevoren gaven de kinderen aan tikkertje te willen doen. De keuze van kinderen vinden we erg belangrijk. Daarom stond de woensdag in het teken van verschillende tikspelletjes.  Zo begonnen we met TV tikkertje. Je bent veilig wanneer je een televisie programma noemt. Wat wisten de kinderen er veel. Daarna hebben we knakworst tikkertje gespeeld. Ben je getikt, dan word je een knakworst. Als laatste mochten de kinderen zelf nog een tikspel kiezen. Dit werd wc tikkertje.

Donderdag

Voordat de activiteit begon die op de planning stond zijn we met veel kinderen gaan voetballen. Twee teams speelden tegen elkaar. Wat werd er goed gespeeld en iedereen wilde winnen. Dit was ook te zien bij het juichen na een doelpunt. Vervolgens gingen we verder met de activiteit op de planning. Vandaag was dit dobbelsteen estafette. Hierbij staan er zes pylonen. Het nummer dat je dobbel is de pylon in het rijtje die je om mag leggen. Welk team als eerste alle pylonen om heeft, die winnen het spel.

Dobbelsteen estafette bij Sportstuif Helmond

Vrijdag

De laatste dag van de week alweer. Deze week was de laatste activiteit op de planning trefbal. De begeleiders deden ook mee en dat vonden de kinderen erg leuk. Ze wilde ons allemaal afgooien. Iedereen deed fanatiek en leuk mee met het trefballen. Het ging gelijk op en dat maakte het voor iedereen super leuk.



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches