Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Socialbal, start van peutergym en verstoppertje in het donker in week 46 - 2021

Maandag 15 november

Weer een nieuwe week bij Sportstuif Helmond de Braak. De kinderen zijn opgehaald door pedagogisch medewerkers Luc en Desiree. Terug bij Sportstuif was het natuurlijk tijd voor fruit. Na het op smikkelen van het fruit was het tijd om naar buiten te gaan voor de activiteit van vandaag, namelijk socialbal. Wanneer je een bal in handen hebt kun je niet getikt worden. De kinderen waren door het dolle heen en deden er alles aan om niet getikt te worden. Er werd slim samen gespeeld en ze hadden er met zijn alle plezier in. Leuk om al die blije gezichten te zien. Na de activiteit hadden de kinderen natuurlijk een koekje verdiend. Dit waren de favoriete piratenkoekjes! Daarna hebben de kinderen nog lekker vrij gespeeld.

Dinsdag 16 november

Vandaag zijn de kinderen opgehaald door pedagogisch medewerkers Joris, Luc en Desiree. Maar ook onze stagiaires Edo en Memphis. Na het fruit eten werden de eerste schoentjes op de sinterklaastafel gezet door de kinderen. Want de kinderen mogen de schoen zetten bij Sportstuif! Daarna gingen we lekker naar buiten voor twee activiteiten vandaag. Eén activiteit was politie, politie hoe laat is het en de andere activiteit was doeljagerbal. Twee verschillende activiteiten om de diversiteit voor de kinderen hoog te houden. De kinderen waren lekker aan het bewegen en kwamen bij allebei de activiteiten aan de beurt. Na het sportieve moment gingen de kinderen uitrusten binnen. Er werd tafelvoetbal gespeeld en een hut gebouwd.

     

Woensdag 17 november

Vandaag was het een bijzondere dag want samen met Sportstuif Brandevoort was het tijd voor de start van de peutergym. Pedagogisch medewerker Desiree en Linde verzorgen dit samen. Deze les vond plaats bij Sportstuif Brandevoort. De peuters deden het super!

Vanaf 11:45 uur begonnen we weer met het ophalen van de kinderen. Eenmaal terug bij Sportstuif was het natuurlijk de tijd om te gaan lunchen. De kinderen genoten van de boterhammen. Tijdens het lunchen werd onze nieuwe stagiaire Maaike voorgesteld aan de kinderen. Maaike studeert pedagogiek en zit op dit moment in haar eerste jaar.  Na het lunchen hadden de kinderen de tijd om vrij te spelen. Pedagogisch medewerker Luc had kleurplaten meegenomen van Pokémon en Sinterklaas. De kinderen gingen met zijn alle knutselen. Zo werden eer ook pietenhoedjes gemaakt. Later op de middag speelde we met zijn alle nog flagfootball. Dit is een kindvriendelijke variant van rugby. Kortom een creatieve en sportieve middag.

     

Donderdag 18 november

Vanaf 14:30 uur begonnen pedagogisch medewerkers Luc en Desiree met het ophalen van de kinderen. Terug bij Sportstuif was het tijd voor het dagelijkse portie fruit. Denk aan appels, peren, komkommers, bananen en snoeptomaatjes. Zo is er genoeg keuze voor alle kinderen. Na het fruit eten gingen we lekker naar buiten. Vandaag speelde we het spel de grote oversteek.

De groep wordt verdeeld in twee of meer groepen (afhankelijk van de groepsgrootte). Ze starten allemaal achter de afgesproken lijn. Bij het startsignaal moeten de groepen naar de overkant komen zonder de grond te raken. Dit doen ze door hoepels neer te leggen. In de hoepels zijn ze veilig! Door de hoepels van achter naar voren door te geven komen de groepen steeds verder. Stapt er iemand buiten de hoepel? Dan begint de hele groep opnieuw. Makkelijker/ moeilijk maken door meer of minder spullen, niet mogen praten, extra obstakels etc.

 

 

Vrijdag 19 november

Alweer de laatste dag van deze Sportstuif week. Vandaag waren de kinderen opgehaald door pedagogisch medewerkers Luc en Valmir. Terug bij Sportstuif hebben we natuurlijk de boterhammen opgegeten. Vandaag handen we een jarige en dat hebben we natuurlijk gevierd met muziek! De jarige mocht ook nog een cadeautje uitzoeken van Sportstuif. Vandaag werden veel kinderen vroeg opgehaald waardoor we geen groot spel konden spelen. De activiteit keuze lag vandaag bij de kinderen. De keuze viel op verstoppertje in het donker. Dit vinden ze altijd fantastisch om te doen. De kinderen hebben lekker lang doorgespeeld. Een leuke afsluiter van deze week bij Sportstuif Helmond de Braak.



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches