Super fijne BSO, ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt! Ook ondernemen ze veel sportieve dingen zoals de bossen, speeltuin, korfbal, waterspelletjes. Mijn zoontje heeft het daar geweldig naar zijn zin! Zeker een aanrader!

Daniëlle Daniëlle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Slagbal, flessenvoetbal en verstoppertje in het donker in week 20 - 2022

Maandag 16 mei   

Het weekend is weer voorbij gevlogen en de kinderen mogen deze week weer gezellig naar de BSO komen. We begonnen de week met een heerlijk warme dag. Toen we de kinderen uit school hadden gehaald hadden ze dan ook eerst hun spullen weggelegd en zijn de daarna gelijk weer naar buiten gegaan om te spelen. Eenmaal compleet was het weer tijd voor het verse fruit en wat ranja. Daarna stond de activiteit slagbal op de planning. De kinderen werden in twee teams verdeeld. Het team dat aan slag was mocht kiezen of dat ze de bal met de zachte knuppel of het tennisracket weg wilde slaan. De kinderen deden goed mee en na slagbal hebben we ook nog de variatie kickbal gespeeld. Hierbij mochten de kinderen een voetbal het veld in schieten om vervolgens zo snel mogelijk het rondje langs de honken te rennen. Het was weer een geslaagde middag.

Dinsdag 17 mei   

Vandaag mochten wij, Luc, Nathan en Desiree, weer lekker veel kinderen uit school halen. Ook vandaag hadden we geluk met het weer dus voor het fruitmomentje werd er lekker buiten gespeeld. Tijdens het fruit momentje werden de activiteiten van vandaag alvast klaargezet zodat we na het fruit eten gelijk konden beginnen met de activiteiten. Wanneer we een grote groep kinderen hebben zorgen we er altijd voor dat we twee activiteiten tegelijk doen met de kinderen zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen en daarnaast ook actief bezig kan zijn omdat de groepjes wat kleiner zijn. We speelde een potje voetbal en er werd Sportstuif memorie estafette gespeeld. Aan het einde van de middag hadden de kinderen beide activiteiten gespeeld en dat verdiende wel een lekker koekje!

     

Woensdag 18 mei  

Weer een mooie dag bij Sportstuif met veel zon waarbij het dus ook heerlijk warm was. Toen we de kinderen uit school hadden gehaald begon de dag met een gezamenlijke lunch. Toen alle boterhammetjes op waren wisten de kinderen niet hoe snel dat ze hun fles moesten vullen om buiten een groot watergevecht te houden. Het duurde niet lang voordat alle kinderen helemaal nat waren dus dat watergevecht was wel geslaagd. Aangezien de kinderen helemaal nat waren hebben we gezellig buiten op het veld fruit gegeten en wat ranja gedronken en daarna was het tijd voor de activiteit van vandaag, flessenvoetbal. Een activiteit met water vonden de kinderen met deze temperaturen natuurlijk wel leuk en toen de activiteit eenmaal klaar was eindigde de kinderen weer met een watergevecht. Voor de kinderen super leuk, voor de ouders iets minder als ze met natte kleren mee naar huis mochten. Aan het einde van de middag kregen de kinderen nog een ijsje en zo kunnen we terugkijken op weer een leuke dag bij Sportstuif.

Donderdag 19 mei   

Ook vandaag was het weer gezellig druk bij Sportstuif. De dag begon helaas met heel slecht weer precies op het moment dat we de kinderen uit school mochten halen. Gelukkig werd het weer alweer beter toen we eenmaal compleet waren bij de BSO. Na het vaste fruit momentje stonden er voor vandaag weer twee activiteiten op de planning namelijk kat en muis tikkertje en steen papier schaar estafette. Twee spellen die de meeste kinderen al kennen dus die weinig uitleg nodig hadden waardoor we snel konden beginnen. De katten tijdens kat en muis tikkertje waren erg fanatiek en iedereen wilde wel een keer de kat zijn. Ook tijdens de steen papier schaar estafette werden beide teams aangemoedigd wat het erg leuk maakte.

Vrijdag 20 mei   

Voor vandaag was er helaas ook weer heel slecht weer voorspeld. Gelukkig viel het mee op het moment dat we de kinderen uit school gingen halen. Net op het moment dat we lekker buiten wilde gaan spelen begon het helaas te regenen dus toen mochten de kinderen zelf een activiteit kiezen die we binnen konden doen met alle kinderen. Ze waren het al snel samen eens en het werd een van de favoriete spellen van de kinderen, verstoppertje in het donker. De lichten gingen uit, de rolluiken naar beneden en het spel kon beginnen. De kinderen waren weer fanatiek en vonden het een mooie afsluiter van de week.  



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches