Een fijne sportieve plek waar kinderen op hun eigen niveau met bewegen bezig kunnen zijn. De enthousiaste medewerkers zorgen dat alle kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Dennis Dennis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Oudercommissie Sportstuif Helmond de Braak

Bij Sportstuif Helmond de Braak hebben we sinds oktober 2021 een oudercommissie opgericht. De oudercommissie ondersteunt Sportstuif Helmond de Braak bij de ontwikkeling van onze BSO door middel van hun adviezen en mening. De leden stellen zich hieronder graag aan jullie voor!

Even voorstellen

Djessy Huiszoon (moeder van Xem)
Hi,
Mijn naam is Djessy Huiszoon en sinds april 2022 heb ik mijn aangesloten bij de Oudercommissie van Sportstuif de Braak. Mijn zoontje Xem van nu bijna 8 jaar komt sinds eind 2021 bij de BSO en heeft het hier zeer naar zijn zin. Ik heb mij aangesloten bij de oudercommissie om als nodig wat bij te dragen, mee te denken en aanspreekbaar te zijn omtrent het reilen en zijlen bij Sportstuif de Braak. Mocht er vanuit jullie vragen, opmerkingen, feedback, suggesties zijn waarbij je het prettig(er) vindt dit met de oudercommissie te bespreken dan stuur mij gerust een mailtje via djessy_h@hotmail.com



Aukje van Paassen (moeder van Lars en Jens)

Hoi hoi,
Mijn naam is Aukje, 38 jaar en woon samen met mijn man en zoontjes in Helmond.  Zelf sta ik 3 dagen in de week voor klas op KC de Rank in groep ½. Lars(11) en Jens(7) zitten nu een aantal jaren bij Sportstuif en dat bevalt heel goed. Voor Lars zal dit het laatste jaar zijn omdat hij in groep 8 zit. Ze hebben het reuze naar hun zin en vooral het buiten sporten vinden ze heel leuk! Ik vind het fijn om me in te mogen zetten als lid van de oudercommissie binnen Sportstuif. Samen kijken hoe we het nog beter en fijner kunnen maken voor iedereen. Mochten jullie als ouder ideeën en/of tips hebben  weet dan dat je ook bij ons terecht kan!

Wie weet tot snel,
Groetjes Aukje 



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches