Top opvang goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk de kids vinden het geweldig 👍👍
 

Bas Bas
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Noodopvang: Hoepelpong en lasergamen in week 51 - 2021

Maandag 20 december

Deze week was een beetje een gekke week. Opeens heeft de overheid weer besloten dat we als BSO alleen noodopvang mogen verzorgen. Dit vinden we natuurlijk erg jammer omdat we dan niet alle kinderen kunnen ontvangen bij Sportstuif. Toch proberen we het beste ervan te maken bij Sportstuif. Vandaag speelden we met de kinderen het spel steen papier schaar estafette.

Er worden twee rijen gemaakt tegenover elkaar. De eerste uit beide rijen springen met 2 voeten naast elkaar van hoepel naar hoepel. Als de twee kinderen elkaar tegenkomen spelen ze steen/papier/schaar. Als je wint, mag je verder springen in de richting van de tegenpartij. Als je verliest, sluit je in je eigen rij achteraan aan. Wanneer iemand bij de laatste hoepel bij de tegenpartij is gekomen, heeft dit team een punt gewonnen!

Dinsdag 21 december

Vandaag werden de kinderen opgehaald van de noodopvang van school door vaste pedagogische medewerkers Luc en Desiree. Het was een erg rustige dag. Om toch iets extra’s te doen voor de kinderen hebben Luc en Desiree kerstpresentjes gemaakt voor de kinderen. Op de groep speelden de kinderen het spel hoepelpong met Desiree. Ondertussen ging Luc langs verschillende deuren voor het brengen van de kerstpresentjes. De kinderen vonden dit geweldig en waren er erg blij mee. Alle kinderen kregen een kerstbal met een zuurstok met een boodschap namens Sportstuif.

 

Woensdag 22 december

Ook vandaag werden de kinderen van de noodopvang van school gehaald door pedagogisch medewerker Luc en Desiree. Eenmaal terug was het tijd voor het eten van de boterhammen. Desiree ging weer op pad voor het rondbrengen van het tweede gedeelte van de kerstpresentjes. Maar dat niet alleen ook de gouden kerstmannen voor de kerstmannenjacht werden opgehangen door Helmond-Oost, Brouwhuis en Dierdonk. Op de groep werd gelasergamed, dit is de favoriete activiteit van de meeste kinderen van Sportstuif Helmond de Braak. Ze zijn dan door het dolle heen. Toen Desiree eenmaal terug was werd de kerstmannenjacht geopend op social media. Voor dat je het wist waren er al drie van de vijf gouden kerstmannen gevonden. Wat fanatiek!

     

 

Donderdag 23 december

Alweer de laatste dag voordat de kerst echt gaat beginnen. De kinderen werden vandaag wederom opgehaald door vaste medewerkers Luc en Desiree. Eenmaal terug gingen de kinderen lekker fruit eten en daarna gelijk door met lasergamen. Wat een boffers dat ze dit nog een keer konden spelen, want dat vonden ze fantastisch. Luc ging nog op pad voor het wegbrengen van de aller laatste kerstpresentjes.

Vrijdag 24 december

Vandaag was het extreem rustig. Er werd één kind opgehaald door pedagogisch medewerker Luc. Eenmaal terug bij Sportstuif hebben we samen boterhammen gegeten. Daarna was het tijd voor het spelen van spelletjes uit de kast. We speelden Spot it, dierenkwartet en Super Mario doolhof. Maar dat niet alleen ook gingen we naar buiten om te tennissen. Voordat we het wisten was de tijd al voorbij. Want hij moest alweer naar de Helmondse voetbalschool.  



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches