Naschoolse opvang met zeer betrokken medewerkers die ook nog eens een leuk en gevarieerd sportaanbod verzorgen!

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Nerf Battle, ultimate frisbee en Annemarie Koekoek in week 12 - 2022

Maandag 21 maart

Een nieuwe week bij Sportstuif Helmond de Braak. Het zonnetje schijnt dus dat beloofde weer een mooie week te worden. Na het ophalen van de kinderen door het vaste team was het tijd voor het dagelijkse fruit moment. Daarna wisten de kinderen niet hoe snel ze naar buiten moesten vanwege het mooie weer. We speelde vandaag ultimate frisbee. In twee teams werd er goed tegen elkaar gespeeld, dat was mooi om te zien. Daarna hebben de kinderen nog lekker vrij gespeeld en natuurlijk genoten van het mooie weer.

Dinsdag 22 maart

Vandaag was het vaste team aanwezig: Luc, Desiree en Nathan. Maar ook onze stagiaires: Edo, Memphis en Maaike. Terug bij Sportstuif was het eerst tijd voor fruit, maar daarna hadden we nog een verjaardag om te vieren. De kinderen waren blij, want er was ook een traktatie voor ze. Dat was smullen! Na de traktatie gingen we lekker naar buiten voor de twee activiteiten van vandaag. Namelijk: bommetje en Annemarie koekoek. Annemarie koekoek is één van de favoriete spelletjes van de kinderen. De tweede activiteit was bommetje.

Alle kinderen gaan in een cirkel staan. Er staat één kind in het midden van de cirkel, hij/zij is de tikker. In de cirkel wordt een bal zo snel mogelijk doorgegeven. Ondertussen telt de tikker van 1-10 hardop, en van 10-20 in zijn hoofd met de ogen dicht. Is de tikker bij 20, dan roept hij/zij ‘Bommetje’. Degene die in de cirkel de bal in de handen heeft, wordt ook een tikker. Hij/zij gooit de bal omhoog en de tikker in het midden pakt deze bal. De andere tikker pakt de tweede bal die buiten de cirkel ligt. Iedereen rent weg want de tikkers gaan iedereen afgooien. Het spel is afgelopen als iedereen af is.

    

 

Woensdag 23 maart

De kinderen waren opgehaald van school door Luc, Desiree en Nathan. Ook stagiaire Maaike was aanwezig zoals iedere woensdag. Terug bij Sportstuif hadden de kinderen kunnen genieten van de boterhammen. Daarna konden de kinderen even lekker vrij spelen. Dat werd buiten gedaan vanwege het mooie weer. Later op de middag gingen de kinderen een Nerf Battle spelen! Eerst gingen ze oefenen op pionnen en korven om goed te kunnen maken. Daarna kon de Nerf Battle dan echt van start gaan. De kinderen vonden het geweldig. Iedereen deed lekker actief en fanatiek mee.

Donderdag 24 maart

Na het ophalen van de kinderen en het eten van het fruit gingen we lekker naar buiten voor de activiteit. De kinderen hadden geluk! Want de Nerf guns waren er nog een dag langer, hierdoor konden we het nog een keer spelen. Een groot deel van de kinderen had het ook nog niet gedaan. Ze waren weer door het dolle heen. Als eerste gingen we natuurlijk weer oefenen en daarna was het tijd voor het echte werk. De Nerf battle werd wederom gespeeld in twee teams. De kinderen waren lekker fanatiek en deden er alles aan om de pijltjes te ontwijken. Het was een super middag met het lekkere weer erbij.

     

Vrijdag 25 maart

De tijd vliegt! Het was alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Helmond de Braak. Na het eten van de boterhammen besloten Luc, Desiree en Nathan dat het leuk was om de auto en bus te gaan wassen met de kinderen. Emmers en sponzen werden voor de dag getoverd en we hadden onze eigen wasstraat. Dat vonden de kinderen wel super gaaf! Later op de middag gingen we fruit eten en na het fruit was het natuurlijk ook nog tijd voor de activiteit. Vandaag speelde we op verzoek van de kinderen Pokémon trefbal. Een leuke en sportieve afsluiter van de week bij Sportstuif.

    



Ons team

Desiree Bogers
Desiree Bogers Vestigingsmanager

Stijn Ruijssenaars
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches