Super fijne BSO, ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt! Ook ondernemen ze veel sportieve dingen zoals de bossen, speeltuin, korfbal, waterspelletjes. Mijn zoontje heeft het daar geweldig naar zijn zin! Zeker een aanrader!

Daniëlle Daniëlle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Nerf, just dance en monkeytown in week 51 - 2023

Maandag 18 december
De eerste dag van de week begon met alle kinderen ophalen van school. Toen alle kinderen waren opgehaald gingen we met alle kinderen lekker fruit eten en ranja drinken. Na het fruit eten stond er een leuke activiteit klaar voor de kinderen namelijk; badminton. We deden verschillende dingen zoals: overspelen, de shuttle zo ver mogelijk wegslaan, een tikspel en tot slot nog een estafette vorm waarbij de kinderen de shuttle moesten laten balanceren op hun racket een heen en weer moesten rennen. Het team dat als eerste terug was had gewonnen. Na de activiteit gingen alle kinderen nog even vrijspelen, kregen alle kinderen nog een lekker koekje en was het alweer tijd om lekker naar huis te gaan. Een top begin van de week!!

          

Dinsdag 19 december
Deze regenachtige dag begon met alle kinderen van school te halen. Toen we terugkwamen op de BSO stond er al een lekker bekertje ranja en een lekker bordje fruit op de kinderen te wachten. Toen we klaar waren met fruit eten gingen we de twee activiteiten doen. Vanwege het slechte weer moesten we helaas binnenblijven maar dat hield ons niet tegen. De twee activiteiten waren Just Dance en Nerf. Bij Just dance mochten de kinderen om de beurt een liedje kiezen waar ze vervolgens op gingen dansen. Bij Nerf hadden we allemaal verschillende bekertjes en flessen neergezet als targets, de kinderen kregen allemaal drie pijltjes en moesten proberen om de targets om te schieten. Als iedereen drie keer geschoten had dan moesten de kinderen allemaal drie pijltjes gaan halen en mochten ze weer opnieuw gaan schieten. Na de activiteit kregen alle kinderen een lekker koekje en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. 

          

Woensdag 20 december
De dag begon zoals altijd met alle kinderen van school halen. Toen iedereen was opgehaald gingen we gezamenlijk boterhammen eten. Daarna konden de kinderen vrijspelen. Tussendoor stond er een lekker bordje fruit en een bekertje ranja op de kinderen te wachten. We konden ook vandaag helaas niet naar buiten voor de activiteit dus hadden we weer twee leuke binnen activiteiten. De activiteiten waren Just Dance en Nerf. Bij Just dance mochten de kinderen om de beurt een liedje kiezen waar ze vervolgens op gingen dansen. Bij Nerf hadden we allemaal verschillende bekertjes en flessen neergezet als targets, de kinderen kregen allemaal drie pijltjes en moesten proberen om de targets om te schieten. Als iedereen drie keer geschoten had dan moesten de kinderen allemaal drie pijltjes gaan halen en mochten ze weer opnieuw gaan schieten. Na de activiteit was het weer tijd voor een lekker koekje en vrijspelen. Voordat de kinderen het wisten was de dag alweer voorbij en kwamen alle ouders de kinderen alweer ophalen. 

          

Donderdag 21 december
De dag begon met een studiemiddag van de Montessorischool. Daarna gingen we de andere kinderen van school halen. Toen dat gedaan was stond er een lekker bordje fruit en een bekertje ranja voor de kinderen klaar. Na het fruit eten gingen we de activiteiten doen. Ook deze moesten helaas binnen. De activiteiten waren Just Dance en Nerf. Bij Just dance mochten de kinderen om de beurt een liedje kiezen waar ze vervolgens op gingen dansen. Bij Nerf hadden we allemaal verschillende bekertjes en flessen neergezet als targets, de kinderen kregen allemaal drie pijltjes en moesten proberen om de targets om te schieten. Als iedereen drie keer geschoten had dan moesten de kinderen allemaal drie pijltjes gaan halen en mochten ze weer opnieuw gaan schieten. Na de activiteit was het weer tijd voor een lekker koekje en vrijspelen. De kinderen werden vandaag extra vroeg opgehaald omdat bijna alle scholen kerstdinner hadden. Een korte maar superfijne dag!

Wist je dat we vandaag vijf gouden kerstmannen verstopt hebben in Helmond? Meer over de kerstmannen jacht vind je hier! 

https://www.samenbijsportstuif.nl/kerstmannenjacht-helmond

          

Vrijdag 22 december

De laatste dag voor de kerstvakantie was begonnen. De Hilt, Peelland en de Wilhelminaschool hadden vandaag studiedag. De kinderen werden s’ochtends naar sportstuif gebracht en mochten tot 10:00 lekker vrijspelen, na het vrijspelen een bordje fruit en na het fruit eten door naar Monkeytown. Na Monkeytown was het tijd om de andere kinderen op te halen. Toen we terugkwamen op de BSO gingen we lekker boterhammen eten. Na het eten was het tijd om lekker vrij te gaan spelen. Nog even de laatste kinderen ophalen. Toen iedereen er was gingen we nog even lekker fruit eten en ranja drinken. Daarna stond de activiteit op het programma namelijk: verstoppertje in het donker. Na de activiteit was het tijd om de week goed af te sluiten met een kerstfilm en een lekker koekje en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Wat was het weer een topweek!!!! 

          



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches