Een BSO met veel aandacht voor sport, spel en het plezier van ieder kind! De medewerkers zijn zeer betrokken en bedenken elke dag weer een leuke activiteit!

Anouk Anouk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Monkeytown ringtikkertje en just dance in week 28 - 2023

Maandag 10 juli
De laatste week voor de vakantie gaat beginnen. We hebben de kinderen weer uit school gehaald en hebben ervoor gezorgd dat iedereen weer een lekkere dag gehad heeft. Uiteraard hebben we eerst fruit gegeten om de kinderen even een rust momentje te geven voordat we met de activiteit gaan beginnen. De activiteit van vandaag was ringtikkertje. We hebben dit met de hele groep gespeeld. Deze activiteit konden we lang doen omdat dit een spel was waar iedereen de hele tijd bezig is. Er zijn tikkers, bevrijders en de rest is aan het wegrennen om niet getikt te worden. Bij dit spel kan er niemand af zijn en dat zorgt er dus voor dat iedereen heel actief bezig is! Alle kinderen hebben natuurlijk allemaal een lekker koekje gegeten omdat ze zo goed meegedaan hebben.

                

Dinsdag 11 juli
Weer een dagje dichter bij de vakantie. De kinderen worden ook steeds een beetje drukker. Ook bij Sportstuif de Braak merken we dit. We hebben vandaag de kinderen daarom wat vrijer gelaten in het kiezen wat ze wilden gaan doen. Er stonden vandaag wat korven en doeltjes opgesteld. Ook hebben we de drie grote medicijnballen buiten neergelegd zo hadden we drie leuke bezigheden waar de kinderen vrijblijvend aan mee konden doen. De kinderen zijn lekker van het ene spel naar het andere spel gelopen en hebben zo bij alle spellen wel even gespeeld. Een aantal keer de bal in de korf proberen te gooien en steeds wat meer uitdaging zoeken door de hogere korven ook te proberen. Dan weer een aantal keer een voetbal in het doel proberen te schieten. En dan weer even lekker hangen of truckjes doen op de medicijnballen. Zo zijn er toch activiteiten gedaan maar waren deze gewoon wat losser dan normaal gesproken.

                

Woensdag 12 juli
De week is weer doormidden! Het is bijna zomervakantie! Maar eerst nog lekker een lange middag bij Sportstuif Helmond de Braak spelen. Nadat iedereen lekker gegeten heeft konden ze weer vrij gaan spelen. Kleuren aan de tekentafel, voetballen, tennissen, spelletjes spelen en nog veel meer. Na het vrij spelen hebben we lekker wat fruit gegeten om de vitamines weer goed aan te vullen en ook weer veel energie te hebben voor de activiteiten van deze dag. Het grote Pokémon spel en voetbal stonden vandaag op de planning. Dit was een mooie mix want er zijn op woensdag altijd een aantal fanatieke voetballers en Pokémon is altijd heel populair bij kinderen. Dus de activiteiten vielen wederom weer goed in de smaak! Iedereen heeft lekker gespeeld en heeft zo een mooie woensdag middag achter de rug gehad.

                

Donderdag 13 juli
De op een na laatste dag van de vakantie is aangebroken. Veel kinderen hebben er natuurlijk heel veel zin in. Iedereen kijkt ernaar uit om weer lekker op te laten voor het nieuwe schooljaar en alle nieuwe uitdagingen. Vandaag hebben de groep in twee groepen verdeeld. Een groep met oudere kinderen en een groep met jongere kinderen.  De oudere kinderen hebben omgekeerd verstoppertje gespeeld. Ze hebben hier goed hun best gedaan. Het was heel leuk om de groep zo fanatiek te zien zoeken naar 1 kindje en om die groep steeds kleiner te zien worden omdat alle kinderen langzaamaan steeds meer verstoppen. De jongeren kinderen hebben Popcorn tikkertje gespeeld. De kinderen vonden heel erg leuk om kok/tikker te mogen spelen ook vonden ze het heel leuk dat het verhaaltje wat bij dit spel hoort steeds werd aangepast aan wie de kok was. Ze waren allemaal heel goed aan het luisteren en heel fanatiek aan het tikken en wegrennen. Weer een geslaagde dag vandaag.

                

Vrijdag 14 juli
De laatste dag voor de vakantie!! Voor sommige kinderen was het zelfs al vakantie. Deze kinderen mochten daarom ook al in de ochtend bij Sportstuif komen spelen. Deze kinderen hebben lekker in de ochtend bij Monkeytown mogen spelen. Ook zijn ze vandaag nog even naar de Warande geweest om lekker naar de dieren te kunnen kijken. Nadat de rest van de medewerkers de andere kinderen hadden opgehaald hebben we lekker samen onze lunch gegeten. De activiteit van de middag was just dance. De kinderen hadden zin om dit te doen in plaats van de geplande activiteiten. We luisteren goed naar de behoeften van de groep en passen onze planning hier graag op aan! De Laatste dag voor de vakantie was weer heel goed geslaagd!

                

ALLEMAAL EEN HELE FIJNE VAKANTIE!!



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches