Een fijne sportieve plek waar kinderen op hun eigen niveau met bewegen bezig kunnen zijn. De enthousiaste medewerkers zorgen dat alle kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Dennis Dennis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Monkeytown, nerf battle en We Jump in week 17 - 2023

Maandag 24 april
Het is vakantie! Yes de vakantie is begonnen en dat betekent dat veel kinderen lekker lang bij de Sportstuif kunnen komen spelen. Dat vonden de meeste kinderen heel erg leuk omdat we in de vakantie toch net altijd wat extra’s doen. Het was jammer genoeg niet zo’n heel erg goed weer dus hebben we de buiten activiteit moeten schrappen en deze moeten vervangen met een binnen activiteit. Het is verstoppertje in het donker geworden. Dit is een leuk spel omdat we de ruimte donker gemaakt hebben en toen verstoppertje door het hele gebouw zijn gaan spelen. De kinderen vonden dit fantastisch. In de middag stond de leukste activiteit gepland dit was Monkeytown. Hier hebben alle kinderen natuurlijk heel erg van genoten want welk kind vind het nou niet leuk om door zo’n klimparadijs te kunnen rennen. Het was ondanks het slechte weer een geslaagde eerste dag van de vakantie!

      


Dinsdag 25 april
De tweede dag van de vakantie. Het was gelukkig prachtig weer dus de kinderen hebben lekker buiten en binnen kunnen vrijspelen! Dit was heel fijn. Er was een korfbal clinic waar veel kinderen aan mee hebben kunnen doen. Dit was heel erg leuk gedaan. Zo zie je maar dat een samenwerking tussen sport BSO en sport club heel mooi kan uitpakken. Verder hebben we in de ochtend met alle kinderen nog een nerf battle gedaan. Iedereen vond dit ook heel leuk. We hebben een vak uitgezet met daar in tafels op de zijkant als schuilplekken. Er zijn twee teams gemaakt en toen mochten de kinderen op elkaar gaan schieten. Natuurlijk is er gelet op veiligheid en daarom hebben alle kinderen een stoere veiligheidsbril op gekregen. In de middag zijn we met zen alle naar We jump geweest. Lekker salto’s maken, over hindernissen springen. Van heel erg hoog in de schuimbakken springen op allerlei verschillende manieren. Het was weer fantastisch!
 

        


Woensdag 26 april
Dag drie van de vakantie. Nadat alle kinderen gebracht zijn door de ouders, hebben de kinderen eerst even lekker kunnen vrij spelen. Er waren vandaag kinderen die al eerder deze week geweest waren en er waren al kinderen die voor het eerst deze week waren. Dit maakte de ochtend activiteit erg leuk om te doen want sommige kinderen hadden de nerf battle al gespeeld en andere kinderen nog niet. Dus je kon goed zien dat de kinderen die het spel al gespeeld hadden de andere kinderen goed aan het helpen waren. Wederom was deze activiteit weer een succes! In de middag zijn we met zen alle naar de speeltuin Leonardus geweest. We hebben het geluk dat wij hier vlak bij zitten met onze locatie en hier dus heel makkelijk naartoe kunnen lopen! Het was ook nog is heel erg goed weer en dat maakt het spelen in een speeltuin natuurlijk nog leuker! Iedereen heeft weer genoten!
 

       


Donderdag 27 april
Vandaag was de BSO gesloten in verband met Koningsdag!
 



Vrijdag 28 april
Na dat iedereen een dagje vrij is geweest met koningsdag mogen sommige kinderen nog lekker een dagje bij de Sportstuif komen spelen voordat het is. In de ochtend hebben we gebokst met de kinderen, iedereen vond dit heel erg leuk. Alle kinderen hebben goed hun best gedaan en hebben met respect de oefeningen uitgevoerd. Plus slaan op een kussen is heel erg leuk! In de middag zijn we met alle kinderen weer lekker naar de Leonardus speeltuin geweest. Alle kinderen hebben hier heel erg van genoten want het is een grote speeltuin waar je lekker kan rennen en spelen. Ook is hier een hele grote glijbaan en dat is natuurlijk super spannend om omhoog te klimmen en van zo hoog weer naar beneden te glijden. Al met al is het dus een hele leuke actieve eerste week van de meivakantie! We hebben weer zin in de volgende week!
 

      



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches