Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Monkeytown, Kidsplaza en de kluis bij sportstuif in week 10 -2024

Maandag 4 maart
De eerste dag van de week begon weer met de kinderen van school te halen. Toen alle kinderen bij Sportstuif waren aangekomen gingen we lekker gezamenlijk fruit eten. Na het fruit eten was het tijd voor de activiteit. Het was erg lekker weer buiten dus we gingen met alle kinderen naar buiten voor een gezamenlijke activiteit. De activiteit die we deden was overlooptrefbalWe maakte een groot vak waarbij de kinderen van de ene kant naar de andere kant moesten rennen. In het midden stond een tikker die moest proberen de kinderen tijdens het rennen af te gooien. Lukte dit dan moest het kind dat afgegooid werd een bal pakken en de tikker gaan helpen met de andere kinderen afgooien. Wie bleef er als laatste over?? Na de activiteit kregen alle kinderen nog een lekker koekje en was het alweer tijd om lekker naar huis te gaan. Een top begin van de week!!

          

Dinsdag 5 maart 
De kinderen van Peelland hadden vandaag een studiedag en mochten lekker heel de dag bij ons spelen. Toen alle kinderen bij sportstuif waren gingen we met de kinderen naar Monkeytown https://monkeytown.eu/nl/mierloDaar hebben we lekker tot de lunch gespeeld. Na de middag gingen weer met onze mooie blauwe auto’s op pad om de kinderen van school te halen. Na het ophalen stond er een lekker bordje fruit en een bekertje ranja klaar voor alle kinderen. Na het fruit eten gingen we naar buiten voor de twee activiteiten. De activiteiten waren eilandbal en schipper mag ik overvaren. Bij eilandbal kregen alle kinderen een hoepel waar ze in moesten gaan staan. Ze moesten proberen een bal bij een ander kindje in de hoepel te laten stuiteren. Lukte dit dan kregen ze een punt. Welk kindje had als eerste tien punten verzameld? Bij schipper mag ik overvaren stond er een kindje in het midden de rest ging op de achterlijn staan en het liedje van het spel zingen. Daarna mocht de tikker bepalen hoe de andere kinderen naar de overkant gingen bijvoorbeeld door te huppelen of te springen. Werd je getikt dan was je de nieuwe tikker. De kinderen vonden dit superleuk en deden allemaal erg goed mee. Na de activiteit kregen alle kinderen een lekker koekje en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Wat een top dag!

          

Woensdag 6 maart 
De dag begon met een studiedag van de instroom groep van de Wilhelminaschool. We gingen lekker bij Kidsplaza spelen. Om 12:00 moesten we helaas alweer terug naar Sportstuif om de andere kinderen op te halen die vandaag lekker een halve dag bij sportstuif mochten spelen. Toen iedereen was opgehaald gingen we gezamenlijk boterhammen eten. Daarna konden de kinderen vrijspelen. Tijdens het vrijspelen werd er gevoetbald, tikkertje gedaan en lekker binnen gespeeld. Na het vrijspelen kregen de kinderen allemaal lekker wat fruit en vierde we nog twee verjaardagen waarbij de kinderen allemaal een lekkere traktatie kregen. Na het fruit eten was het alweer tijd voor de activiteit van vandaag. We speelde steen- papier- schaarestafette. We maakte twee teams, de kinderen moesten over de pionnen springen en daarna steen, papier, schaar tegen elkaar spelen. Won je het potje dan mocht je door springen en moest de volgende speler van het andere team zo snel mogelijk naar de tegenstander springen. Won je drie keer achterelkaar dan had je een punt verdiend voor jou team. Na de activiteit was het weer tijd voor een lekker koekje en vrijspelen. Voordat de kinderen het wisten was de dag alweer voorbij en kwamen alle ouders de kinderen alweer ophalen. 

          

Donderdag 7 maart
De dag begon met lekker alle kinderen op te halen van school. Toen dat gedaan was stond er weer een lekker bordje fruit en een bekertje ranja voor de kinderen klaar. Na het fruit eten was het tijd voor de activiteit. We hadden vandaag weer twee supervette activiteiten namelijk superbal en sportstuif memory estafette. Bij superbal speelde we met drie ballen en moesten de kinderen proberen om iemand anders af te gooien. Werd je afgegooid dan moest je aan de zijkant wachten totdat diegene die jou afgegooid had zelf af was. Als diegene af was dan mocht jij weer meespelen. Bij Sportstuif memory maakte we twee teams die een parcours af moesten leggen en vervolgens naar de memory kaartjes moeten lopen om vervolgens twee dezelfde plaatjes te vinden. Lukte dit dan mocht je de plaatjes meenemen naar jouw team. Als alle kaartjes weg waren gingen we kijken wie de meeste kaartjes had. Na de activiteit was het weer tijd voor een lekker koekje, vrijspelen en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Een superfijne dag!

          

Vrijdag 8 maart
De laatste dag van de week was alweer begonnen en het was tijd om de kinderen van school te halen. Toen we terugkwamen op de BSO gingen we lekker boterhammen eten. Na het eten was het tijd om lekker vrij te gaan spelen en nog even de laatste kinderen ophalen. Toen iedereen er was gingen we nog even lekker fruit eten en ranja drinken. Daarna stond de activiteit op het programma. We gingen met de hele groep de kluis spelen. We maakte vijf teams, elk team moest een tikker uitkiezen. We hadden een kluis gemaakt met grote pionnen, daarin lagen allemaal verschillende kleuren kleine pionnen en elk team had een eigen kleur. De kinderen moesten proberen alle pionnen van het eigen team zo snel mogelijk veilig te stellen zonder getikt te worden. Werd je getikt dan moest je het pionnetje terugleggen in de kluis en terug naar je basis om het opnieuw te proberen. Welk team had als eerste alle pionnetjes van het eigen team verzameld? De kinderen vonden dit erg gaaf en deden super goed mee! Na de activiteit was het tijd om de week goed af te sluiten met een koekje en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Wat was het weer een topweek!!!!

          



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches