Een BSO met veel aandacht voor sport, spel en het plezier van ieder kind! De medewerkers zijn zeer betrokken en bedenken elke dag weer een leuke activiteit!

Anouk Anouk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Midgetgolfen, Speeltuin Hemond-West en We-Jump in week 18 - 2023

Maandag 1 mei
Vandaag begon de dag weer prachtig. Het was mooi weer en er stond weer iets heel erg leuk op de planning. vandaag hadden we een uitstapje rond het middag uur, midgetgolfen. De kinderen hebben zich hier prima mee vermaakt. Gelukkig was er een speelplaats naast de midgetgolf baan. Hierdoor konden de kinderen lekker afwisselen van speelplaats naar midgetgolf baan. Doordat er bij de speeltuin een heel groot springkussen/trampoline was hebben de kinderen flink wat energie kunnen verbruiken. Dus toen we terug kwamen was iedereen een beetje uitgeteld en hebben we lekker met zijn alle een filmpje kunnen kijken! De kinderen hebben weer genoten van een fijne dag!


         
 

Dinsdag 2 mei
Nadat alle kinderen binnen waren en onze gezellige collega uit beek en donk aangesloten was bij ons zijn we begonnen met het lasergamen! Om dit op de leukste manier te doen hebben we de kantine van OEC omgebouwd tot een ware lasergame arena! Alle stoelen aan de kant, tafels op de zijkant om achter te schuilen, rolluiken dicht om het goed donker te maken. We hadden deze keer ook de grote lasergame geweren, dit maakte het natuurlijk ook heel gaaf! In de middag zijn we naar de  speeltuin Helmond West  geweest, alle kinderen hebben zich hier kostelijk vermaakt. Er zijn hier veel uitdagende speeltoestellen dus de oudere kinderen worden hier heel goed uitgedaagd om lekker te klimmen en te klauteren. Ook zijn er heel veel leuke speeltoestellen voor kleinere kinderen. Iedereen kan zich hier dus kostelijk vermaken!


       

 

Woensdag 3 mei
En nog een mooie dag bij Sportstuif de Braak. We hebben deze week veel geluk met het weer, het was weer prachtig. In de ochtend hebben we lekker de springkussens opgezet en konden de kinderen lekker hun gang gaan in het mooie weer. In de middag zijn we naar de Rijpelroets geweest. Sommige kinderen hadden hun twijfels bij deze speeltuin maar iedereen heeft zich heel erg goed kunnen vermaken! Er was een schommel waar je met heel veel mensen tegelijk op kon zitten en de kinderen vonden het heel erg leuk als de begeleiders er op gingen om te schommelen want dan ging de schommel heel erg hoog. Ook was hier een hele grote zandbak met een waterbaan waar de kinderen heel erg veel gebruik van hebben gemaakt in het mooie weer. 


      

 

Donderdag 4 mei
De weersvoorspelling van deze dag was nog beter dan de vorige dagen. Het werd heel erg warm. En van deze dag hebben we heel erg goed gebruik gemaakt. We zijn begonnen met de springkussens! Altijd goed en lekker om je energie kwijt te kunnen. Daarna hebben we een veld uitgezet om de nerf battle te spelen. Dit was erg leuk omdat de kinderen hier op elkaar mogen schieten. De piepschuim pijltjes doen namelijk geen zeer als die tegen je aan komen! En in de middag hadden we ook nog een tripje naar We jump gepland staan. We hebben even getwijfeld of we die door zouden moeten laten gaan omdat het zo’n goed weer was. Maar toen we van bijna alle kinderen de vraag “We gaan vandaag naar we jump toch?” kregen vonden we niet dat we dit tripje konden vervangen met iets anders. De kinderen vonden We jump weer fantastisch. Iedereen heeft de benen onder zich vandaan gesprongen!


       

 

Vrijdag 5 mei
En wederom weer een prachtige dag om lekker te komen spelen en de vakantie af te sluiten bij Sportstuif de braak. Vandaag stond er lasergamen op de planning! Lekker achter elkaar aan rennen met een lasergame pistool waar hele coole geluiden uit komen die je ook nog kan veranderen. Heerlijk! In de middag zijn we met zen alle naar de “hele super hoge glijbaan” geweest, Jawel, de Leonardus speeltuin! We hebben vandaag weer een heerlijke dag gehad!


       

 



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches