Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Meivakantie 2021

Week 18

Maandag

In de ochtend kwamen Sportstuif Someren, Deurne en Asten op bezoek in Helmond. Met alle kids speelde we een groot voetbaltoernooi. De kinderen waren erg fanatiek en iedereen wilde graag winnen! Na alle wedstrijdjes hebben we lekker buiten in het zonnetje geluncht op het gras, het leek net een picknick. Nadat alle kinderen uitgegeten waren zijn we naar de Speeltuin gelopen. Daar hebben we heel de middag lekker gespeeld. We zijn van de hele hoge glijbaan gespeeld, zijn op de grote schommel geweest, van de kabelbaan en nog veel meer leuke dingen! Eenmaal terug bij Sportstuif hadden de kids wel een koekje verdiend, daarna hebben ze nog lekker vrij gespeeld.

 

Dinsdag

Toen we in de ochtend compleet waren gingen Maartje en Desiree met alle kids richting Asten. Daar hebben we tijdens de Spelenkermis verschillende spellen gespeeld zoals knotshockey, steen papier schaar estafette, pijl en boog schieten, pionnenvoetbal en iemand is het niemand is hem. Met alle spellen konden de kinderen stickers verdienen en als ze het goed hadden gedaan hadden de kinderen aan het einde van de spelenkermis de hele stickerkaart vol. Na de lunch was het tijd voor Mastermind. De kinderen deden goed mee en wisten iedere keer de code te kraken! Eenmaal terug bij Sportstuif Helmond kregen de kinderen een koekje en hebben we met z’n alle nog verstoppertje in het donker gespeeld.

Woensdag

Maartje is naar Sportstuif Someren gegaan met de kinderen. We hebben daar met meerdere vestigingen van Sportstuif in de ochtend een sportieve bingo gedaan. In de middag hadden we een spelenkermis met spellen zoals knotshockey, parachute en acrogym. Waar het weer in de ochtend nog meezat hadden we in de middag helaas wat regen gekregen, gelukkig hebben we daar niet veel last van gehad. Het was weer een lekkere sportieve dag.

 

Donderdag

In de ochtend werd er gelijk een hut gebouwd door de kinderen waar ze lekker in hebben gespeeld. Nadat alle kinderen eenmaal bij Sportstuif waren gingen we met de bus naar Sportstuif Asten. Daar waren nog heel veel andere kinderen die meededen met de activiteiten. De groep werd verdeeld in drie groepen, een groep mocht starten bij het lasergamen, de andere groep bij Superbal en de laatste groep bij Archery tag. Aan het einde van de ochtend was iedere groep bij alle 3 de activiteiten geweest en was het tijd voor de lunch. Toen de buikjes allemaal weer gevuld was het tijd voor de escaperoom. De kinderen kregen verschillende opdrachten, van raadsels tot een woordzoeker maar ook verschillende sportactiviteiten. Als de kinderen alle 10 de opdrachten goed hadden afgerond kregen ze een kistje met code. Uiteindelijk was het alle groepjes gelukt om de code te kraken en hadden ze wat lekkers verdiend!

Vrijdag

Nadat we allemaal compleet waren zijn Maartje en Mike met de kinderen naar het Zandbos geweest in Deurne. Daar waren ook de vestigingen Deurne en Asten, waar we gezellig mee hebben gespeeld. Na de lunch in het Zandbos hebben we nog verstoppertje gespeeld en zijn we nog even naar de locatie in Deurne gegaan. Op te terugweg naar de bus kwamen we een man met een uil tegen die de kinderen mochten aaien, hij heeft ons ook wat verteld over uilen. Eenmaal terug bij Sportstuif Deurne stond een luchtkussen waar we in een korte tijd veel vanaf zijn gegaan!

 

Week 19

Maandag

De start van de tweede week in deze meivakantie bij Sportstuif. Totdat alle kinderen aanwezig waren werd er lekker vrij gespeeld. Het bouwen van een hut is dan toch wel favoriet bij Sportstuif Helmond. Eenmaal compleet zijn we met zijn alle naar het skatebaantje gegaan bij Sportstuif Helmond om de hoek. Hij werd er gevoetbald, gestept, geskeelerd en geskateboard. Eenmaal terug was het alweer tijd voor de lunch. Na het lunchen zijn we lekker naar buiten gegaan voor het spelen van multibal. Meerdere sporten kwamen er voorbij: korfbal, voetbal en hockey. De kinderen waren fanatiek om elke ronde opnieuw te winnen. Natuurlijk is er nog een keer gewisseld van teams. Er is lekker lang doorgespeeld met zijn alle. Een goed begin van deze nieuwe week.

Dinsdag

Vandaag gingen we met de kinderen van Sportstuif Helmond naar Sportstuif Asten. Hier hebben we wel heel erg leuk activiteiten gedaan. Namelijk de spelenkermis en Fun & Spel. De kinderen mochten van het luchtkussen af. Er was zelfs een opblaasbaar voetballuchtkussen aanwezig waar de kinderen konden voetballen. De kinderen hebben genoten bij Sportstuif Asten. Eenmaal terug bij Sportstuif Helmond hadden de kinderen nog de vrijheid om lekker vrij te spelen.

Woensdag

Pedagogisch medewerker Luc ging vandaag met de kinderen naar Sportstuif Deurne. Eigenlijk stond er slagbal op het programma voor in de ochtend. Maar de plannen waren gewijzigd. Pedagogisch medewerker Ted had de Nerf guns bij. De kinderen waren door het dolle heen toen ze hoorde dat we een Nerf Battle gingen doen. De twee teams hebben dapper tegen elkaar gestreden. Natuurlijk was het tijd voor een boterham na deze sportieve Nerf Battle. Na het eten is er even lekker vrij gespeeld in de gymzaal. Vervolgens zijn we met Sportstuif Deurne en Asten vertrokken naar het Zandbos. Hier werden hutten gebouwd en in het doolhof gespeeld. Ook de meneer met de uil was weer aanwezig. Veel kinderen die vandaag mee waren zijn nog niet op de foto geweest met de uil. Hier hadden we mooi gebruik van gemaakt. Super gaaf!

Vrijdag

Alweer de laatste dag van deze meivakantie die vol stond met activiteiten. Deze ochtend hadden we een gave activiteit. We mochten aansluiten bij de zeskamp die JIBB+ organiseerde. De kinderen vlogen over de stormbanen heen en wat een blije gezichten leverde dit op. Later in de ochtend zijn we vertrokken naar Sportstuif Someren. Hier hebben we meegedaan met de Sportieve bingo en de escape room. Eenmaal terug bij Sportstuif Helmond hadden we geluk. JIBB+ was er nog steeds en we mochten nog een ronde meedoen met de zeskamp. Als afsluiter van de vakantie is er fanatiek gedanst met just dance. Wat een sportieve dag was het geweest. Top afsluiter van deze meivakantie.

     



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches