Super leuke sport BSO.
Top begeleiders en leuke activiteiten.

Milli Milli
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lasergamen, pikachu tikkertje en inktvistikkertje in week 44 - 2023


Maandag 30 oktober
De dag begon voor ons met de kinderen ophalen van verschillende scholen. Toen de kinderen op de BSO aankwamen hadden wij een lekker bordje fruit en een beker ranja klaarstaan. Na het fruit eten was het tijd om uitleg te geven over de lasergamepistolen die wij hadden gehuurd voor een halve week, dit is iets wat de kinderen geweldig vinden. Na de uitleg was het tijd om de groep in twee te splitsen en van start te gaan met lasergamen we hadden de kantine omgetoverd tot een lasergame hal en de lampen uitgezet. Na de activiteit was er nog even tijd om vrij te spelen en werden de eerste kinderen al weer opgehaald. Uiteraard hadden ze ook weer een koekje verdiend voor de goede inzet die ze hadden geleverd bij de activiteit.

                    


Dinsdag 31 oktober
de dag begon met het ophalen van de kinderen toen we aankwamen op de BSO was het weer tijd voor het vaste fruitmoment met een lekkere beker ranja. Ondertussen werd de zaal weer omgetoverd tot een lasergameparadijs. Toen iedereen klaar was met fruit eten werden er twee teams gemaakt en een spannend muziekje aangezet het was weer tijd om te gaan lasergamen.  Na de activiteit kreeg iedereen weer een koekje omdat ze goed mee hadden gedaan en kwamen de ouders al langzaam binnenstromen om hun kinderen op te halen.

          


Woensdag 1 november
Op woensdag hebben wij wat langer tijd met de kinderen we halen ze op van school en dan beginnen we de dag met gezamenlijk lunchen. Na het lunchen hebben de kinderen de tijd om te doen wat ze leuk vinden tekenen of lekker buitenspelen. Voor we met de activiteit gaan beginnen gaan we eerst fruit eten e wat drinken. Als dit is gebeurd gaan we beginnen aan de activiteit omdat deze woensdag het weer het toelaat om naar buiten te gaan zijn we dit keer buiten gaan lasergamen. Buiten kunnen de kinderen toch veel meer rennen op het grote grasveld wat wij tot onze beschikking hebben. Na de activiteit kreeg iedereen een koekje en nog even de ruimte om iets voor zichzelf te doen.

          


Donderdag 2 november 
We begonnen de dag met het ophalen van de kinderen eenmaal op de BSO aangekomen gingen we lekker fruit eten en wat drinken. Iedereen had weer een volle maag dus konden we beginnen met de activiteit, we hadden helaas geen lasergamepistolen meer tot onze beschikking maar we hadden wel nog een hele leuke activiteit klaarstaan. De activiteit hadden we niet zelf verzonnen maar een van de kinderen was hier mee gekomen. Pikachutikkertje was het spel er was 1 tikker de rest begon in het veld als je getikt werd veranderde je ook in een Pokémon en moest je mee gaan tikken met de andere tikkers als iedereen getikt is beginnen we opnieuw met een andere tikker. Na de activiteit kreeg iedereen een koekje en werd langzaam iedereen weer opgehaald.

          


Vrijdag 3 november
De dag begon met het ophalen van de kinderen toen alle kinderen op de BSO waren konden we gezellig gezamenlijk gaan lunchen. Na de lunch was er tijd voor vrij spelen. Voor dat we met de activiteit gaan beginnen moesten we natuurlijk eerst lekker wat fruit eten en iets drinken. Toen iedereen zijn fruit op had konden we gaan starten met de activiteit buiten. De activiteit van vandaag was inktvistikkertje. Bij inktvistikkertje beginnen twee tikkers met een hoepel tussen hun in als je word getikt pak je de hoepel ook vast dus moet je samenwerken en niet allebei een andere kant op rennen. Als de vijfde word getikt komt die een nieuwe hoepel halen en gaat zelf tikken zodat het niet te druk word aan 1 hoepel en er meerdere inktvissen door het veld lopen.  Na de activiteit hadden ze natuurlijk iets lekkers verdiend dus ze kregen een koekje en eventueel nog wat te drinken. Toen zat de week er al weer op en was het weekend

          



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches