Een BSO met veel aandacht voor sport, spel en het plezier van ieder kind! De medewerkers zijn zeer betrokken en bedenken elke dag weer een leuke activiteit!

Anouk Anouk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Knotshockey, honkenspel en just dance bij sportstuif in week 46 -2023

Maandag 13 november
De dag begon met alle kinderen ophalen van school. Na het het halen van de kinderen gingen we gezamenlijk fruit eten en een lekker bekertje ranja drinken. Toen we hier mee klaar waren gingen we lekker met alle kinderen naar buiten voor de activiteit. We hadden een gezamenlijke activiteit namelijk het grote honkenspel. Er werden twee teams gemaakt. Een team in het veld en een team op de bank het team dat op de bank zat moest proberen de bal zover mogelijk weg te gooien, schoppen of slaan. Om vervolgens te proberen zo snel mogelijk langs alle honken af te rennen om een punt te verdienen. De veldpartij moest proberen de bal zo snel mogelijk terug naar de brander te gooien, die de bal in een korf moest stoppen. Lukte dit dan was de volgende aan de beurt. Als alle kinderen aan de beurt geweest waren dan werd er gewisseld van slag en veldpartij.  Na de activiteit hadden alle kinderen een lekker koekje verdient en werden alle kinderen om de beurt opgehaald. Een goed begin van de week!

          

Dinsdag 14 november
De dag begon met het ophalen van de kinderen op school. Na het ophalen van de kinderen stond er een lekker bordje fruit en een lekker bekertje ranja voor de kinderen klaar. Helaas konden we vanwege het slechte weer niet naar buiten. Dus hadden we met de kinderen een binnen activiteit ingepland. Just dance! We hadden op de TV allemaal verschillende liedjes opgezet waar verschillende soorten dansjes bij hoorde. De kinderen vonden dit superleuk. Na de activiteit kregen de kinderen allemaal een lekker koekje en was de dag alweer voorbij!

          

Woensdag 15 november
De dag begon zoals altijd met alle kinderen van school halen. Toen iedereen was opgehaald gingen we gezamenlijk boterhammen eten. Daarna konden de kinderen vrijspelen. Tussendoor stond er een lekker bordje fruit en een bekertje ranja op de kinderen te wachten. Daarna stond de woensdagmiddagactiviteiten die voor iedereen toegankelijk is op de planning. Gelukkig konden we weer naar buiten. De activiteiten stonden deze week in het teken van hockey. We hadden namelijk knotshockey en normaal hockey. Bij knotshockey hadden we een toernooivorm gedaan waarbij er drie teams waren, de kinderen vijf minuten tegen elkaar speelde en vervolgens doordraaide. Bij hockey speelde we een gewoon partijspel tot de vijf punten. Als een team vijf punten had dan werd er gewisseld van teams. Na de activiteit was het weer tijd voor een lekker koekje en vrijspelen. Voordat de kinderen het wisten was de dag alweer voorbij en kwamen alle ouders de kinderen alweer ophalen. 

          

Donderdag 16 november
De dag begon wederom met gezellig alle kinderen van school halen. Toen dat gedaan was stond er een lekker bordje fruit en een bekertje ranja voor de kinderen klaar. Nadat alle kinderen lekker wat fruit en een bekertje ranja op hadden gingen we lekker met alle kinderen naar buiten voor de activiteiten. We hadden namelijk knotshockey en normaal hockey. Bij knotshockey hadden we een toernooivorm gedaan waarbij er drie teams waren, de kinderen vijf minuten tegen elkaar speelde en vervolgens doordraaide. Bij hockey speelde we een gewoon partijspel tot de vijf punten. Als een team vijf punten had dan werd er gewisseld van teams. Toen we klaar waren met de activiteiten was het tijd voor een koekje werden de eerste kinderen alweer opgehaald en was de dag alweer voorbij. 

          

Vrijdag 17 november
Ook bij de laatste dag van de week begonnen. De Montessorischool had een studiedag. Om 10:00 was het tijd voor een lekker bordje fruit en een bekertje ranja. Daarna hebben we nog lekker verstoppertje in het donker gedaan. Om 12:00 was het tijd om de andere kinderen van school te halen en lekker te lunchen. Na de lunch lekker vrij spelen, Nog even de laatste kinderen ophalen, een bordje fruit en bekertje ranja. Na het fruit eten was het tijd voor de laatste activiteit van de week. Leeuwenkooi! Er werden drie vakken gemaakt en in elk vak stond een leeuw. De prooien moesten proberen met een stukje vlees alle drie de vakken door te komen zonder getikt te worden. Lukte dit niet dan moesten ze het opnieuw proberen, lukte het wel dan moesten ze het stukje vlees in de bak stoppen en opnieuw proberen. Na de activiteit was het tijd voor een lekker koekje en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Wat was het weer een topweek!!!! 

          



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches