Super fijne BSO, ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt! Ook ondernemen ze veel sportieve dingen zoals de bossen, speeltuin, korfbal, waterspelletjes. Mijn zoontje heeft het daar geweldig naar zijn zin! Zeker een aanrader!

Daniëlle Daniëlle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kerstvakantie bij Sportstuif Helmond

In de eerste week van de kerstvakantie bij Sportstuif Helmond hadden we van alles op het programma staan. We zijn tenslotte een sportieve BSO, dus het beloofde een actieve week te worden!

Ten eerste zijn we met Sportstuif Asten en Deurne naar de Kids Jump Fair XL in Geldrop-Mierlo geweest, georganiseerd door Leef!. Dit was een groot evenement waarbij een heleboel verschillende springkussens en stormbanen stonden waar alle kinderen vrij op mochten spelen. Wat was het fijn!

Dinsdag 24 december zijn we op bezoek gegaan bij Sportstuif Deurne, dat was erg gezellig! We gingen lasergamen en speelden verstoppertje in het donker. De kinderen deden lekker actief mee. Natuurlijk kon op het einde van deze dag een kerstfilm niet ontbreken, dit was een goed begin voor het inluiden van de kerstdagen.

Aan het einde van de week sloten we ook aan bij Sportstuif Deurne. Hier bakte we wafels. Deze namen we mee naar speelboerderij de Hooiberg, waar we af hadden gesproken met Sportstuif Meerhoven om samen te gaan spelen. Toen het na uren spelen toch echt tijd was om te gaan wilden we het liefst nog even blijven!

In de tweede week stond de Sportstuif Sportdag op het programma, dit maal in Deurne! Net als de vorige keer in Asten kwamen dit keer alle vestigingen van de buitenschoolse opvang op bezoek in Deurne voor een middag vol sport- en spelplezier. In zes teams werd er gestreden om de winst, maar het was vooral heel gezellig om elkaar weer te zien! 

Sportstuif Helmond kijkt alweer uit naar de volgende vakantie! Jullie ook? 



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches