Een BSO met veel aandacht voor sport, spel en het plezier van ieder kind! De medewerkers zijn zeer betrokken en bedenken elke dag weer een leuke activiteit!

Anouk Anouk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kerstvakantie 2021 bij Sportstuif Helmond de Braak

De kerstvakantie van 2021 was anders dan anders. Door de noodopvang waren er veel minder kinderen dan normaal gesproken. Jammer dat de andere kinderen niet mochten komen. Ondanks dat hebben we toch leuke activiteiten met de kinderen gedaan.

In de eerste week van de meivakantie zijn we op maandag 27 december gaan wandelen door de bossen in Asten. Onderweg waren er balken om over te balanceren en een touw om in te klimmen. Op dinsdag 28 december zijn we naar Sportstuif Deurne gegaan. Hier speelden we de vloer is lava en werd er lekker geklommen en geklauterd. Op woensdag 29 december  gingen we opnieuw naar Sportstuif Deurne, dit keer speelden we Levend Mens Erger je Niet. De kinderen vonden dit een fantastisch spel en daarom is er lang doorgespeeld. Natuurlijk was er ook ruimte om vrij te spelen in de gymzaal. Op donderdag 30 december gingen we naar Sportstuif Venray. We hadden gevoetbald, maar dat niet alleen. Ook zijn we naar een speeltuin geweest in de buurt van Sportstuif Venray. Vrijdag 31 december oudejaarsdag!  Op deze dag zijn we naar Sportstuif Deurne gegaan. Hier hebben we in de ringen geschommeld en zijn er appelbeignets gebakken. Dat hoort natuurlijk bij oud op nieuw.

Alweer de tweede week van de kerstvakantie. Helaas waren we ook deze week alleen open voor de noodopvang. Maandag 3 januari was een erg rustige dag, dus we zijn bij Sportstuif Helmond de Braak gebleven. Hier hadden we lekker gevoetbald op het veld. Natuurlijk hebben de kinderen ook geluncht bij Sportstuif en de boterhammen werden door Sportstuif gesmeerd voor de kinderen. Daarna werden ze al vrij snel opgehaald. Op dinsdag 4 januari zijn we met de kinderen naar Sportstuif Asten gegaan. Hier hebben ze gevoetbald, maar ook de stoelendans gedaan. Eenmaal terug bij Sportstuif Helmond de Braak is er ook nog 10 tellen in de rimboe gespeeld en mochten de kinderen een film kijken. Op woensdag 5 januari zijn we naar Sportstuif Deurne gegaan met de kinderen. Het was tijd voor apenkooi! De kinderen deden er alles aan om niet getikt te worden. Natuurlijk waren er ook geheime verlossers. Op donderdag 6 januari gingen we eerst naar Sportstuif Brandevoort toe hier speelden we een wedstrijdje voetbal. In de middag gingen we naar Sportstuif Someren toe. Hier hadden we als activiteit Levend 30 seconds en buskruit. Vervolgens is er ook nog vrij gespeeld door de kinderen. Vrijdag 7 januari, alweer de laatste dag van de kerstvakantie van 2021. Op deze laatste dag gingen we naar Sportstuif Deurne. Als eerste was er vrij gespeeld in de gymzaal. Later op de dag hadden we als activiteit rupsslagbal. Het ging gelijk op, maar uiteindelijk kon er maar één winnaar zijn.

Gelukkig mogen we weer volledig open vanaf 10 januari voor alle kinderen. Tot ziens bij Sportstuif!  



Ons team

Desiree Bogers
Desiree Bogers Vestigingsmanager

Stijn Ruijssenaars
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches