Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Just dance, tikspelletjes en leeuwenkooi bij Sportstuif in week 8 - 2024

Maandag 19 februari
De kinderen van de vuurvogel hadden vandaag een studiedag en mochten lekker heel de dag bij ons spelen. Na de middag gingen weer met onze mooie blauwe auto’s op pad om de kinderen van school te halen. Toen alle kinderen bij Sportstuif waren aangekomen gingen we lekker gezamenlijk fruit eten. Na het fruit eten was het tijd voor de activiteit. Vanwege het weer moesten we helaas binnenblijven vandaag. De activiteit die we deden was just dance. De kinderen mochten hier om de beurt een liedje uitkiezen en daar vervolgens lekker op dansen. Als het liedje af was dan mocht iemand anders een liedje uitkiezen. Na de activiteit gingen alle kinderen nog even vrijspelen, kregen alle kinderen nog een lekker koekje en was het alweer tijd om lekker naar huis te gaan. Een top begin van de week!!

          

Dinsdag 20 februari
Vandaag stond er een lekker bekertje ranja en een lekker bordje fruit op de kinderen te wachten toen ze uit school kwamen. Toen we klaar waren met fruit eten gingen we de activiteit doen. De activiteiten van vandaag waren tikspelen en flipperkast. Bij tikspelen deden we verschillende soorten tikspelletjes waarbij er twee tikkers waren. We speelden elk spel vier minuten en dan wisselde we van spel. We speelde slingertikkertje, Sportstuiftikkertje en ga zo maar door. De kinderen vonden het geweldig! Bij flipperkast stond er een kind in het midden en de rest maakte een kring om de persoon in het midden heen. De kinderen gingen met hun rug naar de middelspeler toe staan en moesten door de eigen benen heen kijken. Er was een bal in het spel en de kinderen die in de kring stonden moesten proberen de bal tegen de persoon in het midden aan te slaan. De persoon in het midden die moest proberen om de bal te ontwijken. De persoon die het langste in het midden kon staan zonder geraakt te worden die had gewonnen. Na de activiteit kregen alle kinderen een lekker koekje en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. 

          

Woensdag 21 februari 
vandaag mochten de kinderen lekker een halve dag bij sportstuif spelen. Toen iedereen was opgehaald gingen we gezamenlijk boterhammen eten. Daarna konden de kinderen vrijspelen. Tijdens het vrijspelen werd er gevoetbald, tikkertje gedaan en lekker binnen gespeeld. Na het vrijspelen kregen de kinderen allemaal lekker wat fruit en was het alweer tijd voor de activiteit. We hadden vandaag een gezamenlijke activiteit namelijk Chinese muur. Hierbij waren er twee tikkers die moesten proberen alle kinderen af te tikken. Werd je getikt dan moest een muur maken door elkaars hand vast te houden. Je kon ook nog vrijkomen, als er een kindje door je benen kroop dan mocht je uit de muur en weer meespelen. Het laatste kindje dat overbleef mocht de nieuwe tikker zijn.Na de activiteit was het weer tijd voor een lekker koekje en vrijspelen. Voordat de kinderen het wisten was de dag alweer voorbij en kwamen alle ouders de kinderen alweer ophalen. 

          

Donderdag 22 februari
De dag begon met alle kinderen van school halen. Toen dat gedaan was stond er weer een lekker bordje fruit en een bekertje ranja voor de kinderen klaar. Na het fruit eten hadden twee jarige kinderen waarmee wee uitgebreid de verjaardag hebben gevierd, de kinderen kregen allebei een cadeautje en hadden daarna nog een lekkere traktatie voor de andere kinderen. Na het vieren van de verjaardagen gingen we de activiteiten doen. De activiteiten van vandaag waren tikspelen en choasbal. Bij tikspelen deden we verschillende soorten tikspelletjes waarbij er twee tikkers waren. We speelden elk spel vier minuten en dan wisselde we van spel. We speelde slingertikkertje, Sportstuiftikkertje en ga zo maar door. De kinderen vonden het geweldig! Bij chaosbal speelde we in twee teams, elk team had drie goaltjes en de kinderen moesten proberen om bij de tegenstander te scoren. Ze konden hier punten mee verdienen. Welk team had aan het einde van de activiteit de meeste punten verdiend. Na de activiteit was het weer tijd voor een lekker koekje en vrijspelen en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Een superfijne dag!

          

Vrijdag 23 februari
De laatste dag van de week was alweer begonnen en het was tijd om de kinderen van school te halen. Toen we terugkwamen op de BSO gingen we lekker boterhammen eten. Na het eten was het tijd om lekker vrij te gaan spelen en nog even de laatste kinderen ophalen. Toen iedereen er was gingen we nog even lekker fruit eten en ranja drinken. Daarna stond de activiteit op het programma. We gingen met de hele groep leeuwenkooi spelen. We maakte drie vakken met in alle vakken een tikker (de leeuw), de andere kinderen moesten met een stukje vlees in de handen proberen door alle drie de vakken te komen zonder getikt te worden. Lukte dit? Dan mocht je het stukje vlees veilig in de bak doen maar werd je getikt dan moest helemaal terug naar het eerste vak en opnieuw beginnen. We speelde vijf minuten en toen wisselde we van leeuwen. Van welke leeuwen werden de minste stukjes vlees gestolen?  Na de activiteit was het tijd om de week goed af te sluiten met een koekje en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Wat was het weer een topweek!!!! 

          



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches