Super gezellige sportieve BSO waar kinderen onder begeleiding van enthousiaste medewerkers sporten en spelen!

Anne Anne
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Just dance, boksen en voetballen in week 3-2024

Maandag 15 januari
De eerste dag van de week begon met alle kinderen ophalen van school. Toen alle kinderen waren opgehaald gingen we met alle kinderen lekker fruit eten en ranja drinken. Na het fruit eten stonden er twee binnen activiteiten op het programma omdat we helaas nog steeds niet op het veld mochten. De eerste activiteit was Just Dance, de kinderen mochten om de beurt een liedje uitkiezen waar ze vervolgens met de hele groep op gingen dansen. De andere activiteit was 4 op een rij estafette. We maakten hier twee teams en die gingen 4 op een rij tegen elkaar spelen. Na de activiteit gingen alle kinderen nog even vrijspelen, kregen alle kinderen nog een lekker koekje en was het alweer tijd om lekker naar huis te gaan. Een top begin van de week!!

          

Dinsdag 16 januari
Deze regenachtige dag begon met alle kinderen van school te halen. Toen we terugkwamen op de BSO stond er al een lekker bekertje ranja en een lekker bordje fruit op de kinderen te wachten. Toen we klaar waren met fruit eten gingen we de activiteit doen. Helaas mochten we deze week niet meer op het veld vanwege de sneeuw. Dus hadden we ook vandaag twee binnen activiteiten. De eerste activiteit was de stoelendans. Hier stonden er allemaal stoelen in een kring terwijl er muziek werd afgespeeld, als de muziek stopte dan moest je zo snel mogelijk op een stoel gaan zitten. Had je geen stoel dan moest je even aan de zijkant wachten totdat het potje voorbij was en dan mocht je weer meespelen. De andere activiteit was boksen. Hierbij moesten de kinderen tweetallen en maken en met z’n tweeën allerlei soorten slagen doen zoals: een hoek en een directe stoot. Na de activiteit kregen alle kinderen een lekker koekje en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. 

          

Woensdag 17 januari 
De dag begon zoals altijd met alle kinderen van school halen. Toen iedereen was opgehaald gingen we gezamenlijk boterhammen eten. Daarna konden de kinderen vrijspelen. Tussendoor stond er een lekker bordje fruit en een bekertje ranja op de kinderen te wachten. We konden ook vandaag helaas niet naar buiten voor de activiteit dus hadden we weer twee leuke binnen activiteiten. De eerste activiteit was Wie is het. Er gingen twee kinderen naar de gang en er werd een kindje uitgekozen door de begeleiding die geraden moest worden door twee kindjes die naar de gang moesten. Dit konden zij doen doormiddel van gesloten vragen te stellen aan de begeleiding. Bijvoorbeeld: is het een jongentje? Als dit het geval was dan moesten de meisjes gaan zitten. Diegene die het als eerste had geraden die won. De andere activiteit was boksen. Hierbij moesten de kinderen tweetallen en maken en met z’n tweeën allerlei soorten slagen doen zoals: een hoek en een directe stoot. Na de activiteit was het weer tijd voor een lekker koekje en vrijspelen. Voordat de kinderen het wisten was de dag alweer voorbij en kwamen alle ouders de kinderen alweer ophalen. 

          

Donderdag 18 januari
De dag begon met een studiedag van de Vuurvogel. Toen iedereen gebracht was gingen gezamenlijk fruit eten en ranja drinken. Na het fruit eten kregen de kinderen nog even de tijd om vrij te spelen om vervolgens om 12:00 lekker boterhammen te eten. Daarna gingen we de andere kinderen van school halen. Toen dat gedaan was stond er weer een lekker bordje fruit en een bekertje ranja voor de kinderen klaar. Na het fruit eten gingen we de activiteiten doen. Ook deze moesten helaas binnen. De activiteiten van vandaag waren mikken en krantenmepper. Bij mikken hadden we allemaal korven op de stoelen en tafels gezet en de kinderen moesten proberen om met knuffels in verschillende korven te gooien lukte dit dan kreeg je per korf twee punten. Bij krantenmeppertje stond er een kindje in het midden met een krant en de rest zat in een kring om diegene heen. De bedoeling was dat een iemand begon met een naam op te noemen van de kinderen die in de kring zaten en de krantenmepper moest proberen diegene aan te tikken voor dat diegene een andere naam genoemd had, lukte dit dan moest diegene die getikt werd in het midden. Na de activiteit was het weer tijd voor een lekker koekje en vrijspelen en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Een superfijne dag!

          

Vrijdag 19 januari 
De laatste dag van de week was alweer begonnen en het was tijd om de kinderen van school te halen. Toen we terugkwamen op de BSO gingen we lekker boterhammen eten. Na het eten was het tijd om lekker vrij te gaan spelen en nog even de laatste kinderen ophalen. Toen iedereen er was gingen we nog even lekker fruit eten en ranja drinken. Daarna stond de activiteit op het programma. We gingen met een aantal kinderen naar een veldje bij de braak om te voetballen. De kinderen die bij sportstuif bleven die mochten lekker vrij spelen. Na de activiteit was het tijd om de week goed af te sluiten met een koekje en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Wat was het weer een topweek!!!!

           



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches