Een super leuke BSO met veel aandacht voor sport en spel!

Laura Laura
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kerstvakantie - Hemelrijk, gymzaal en kids jump fair XL in week 52- 2023

Maandag 25 december
Vandaag waren wij gesloten wegens 1e kerstdag.

 

Dinsdag 26 december

Vandaag waren wij gesloten wegens 2e kerstdag.

 

Woensdag 27 december
De eerste dag van de kerstvakantie begon om 7:30. De eerste kinderen werden al snel gebracht en konden lekker vrij gaan spelen. Toen alle kinderen er waren gingen we lekker wat fruit eten en een bekertje ranja drinken. Toen we hier mee klaar waren was het tijd om de jassen aan te trekken want we gingen samen met Sportstuif Brandevoort naar Hemelrijk. Eenmaal aangekomen bij hemelrijk mochten de kinderen lekker binnen gaan spelen. De kinderen hadden het super goed naar hun zin en konden lekker samen spelen. Om 12:00 was het tijd om lekker gezamenlijk te lunchen. De kinderen hadden allemaal een lunchpakketje gemaakt die ze bij Hemelrijk lekker op konden eten. Na het eten kregen de kinderen nog even de tijd om lekker te spelen. Om 14:30 was het helaas alweer tijd om terug te gaan naar de BSO. Eenmaal terug op de BSO was het weer tijd voor een bordje fruit en een bekertje ranja. Daarna mochten de kinderen lekker vrijspelen en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Een mooi begin van de vakantie.

          


Donderdag 28 december
Ook de tweede dag van de vakantie was begonnen. De eerste kinderen werden alweer op tijd gebracht en konden weer lekker met elkaar gaan spelen. Om 10:00 was het tijd voor een bordje fruit en een lekker bekertje ranja. Na het fruiteten was het tijd voor een activiteit namelijk ren je rot. We hadden allemaal leuke meerkeuzevragen bedacht voor de kinderen en die moesten zo snel mogelijk vanuit het midden naar vak A, B, C of D rennen. Als je als eerste bij het juiste vak aankwam kreeg je een punt maar als je de vraag goed had kreeg je ook een punt. Na de activiteit was het tijd om gezamenlijk te lunchen. De kinderen hadden voor de activiteit zelf hun boterhammen mogen smeren die ze vervolgens lekker op konden eten. Na het eten gingen we samen met Sportstuif Brandevoort naar gymzaal de veste. Hier gingen we freerunnen en een Nerf battle doen. Bij het freerunnen stond er een parcours klaar met onder andere een kast, een bok, matten en een trampoline. Hier mochten de kinderen onder begeleiding hun beste trucs laten zien. Bij de nerf battle gingen de kinderen in twee teams tegen elkaar battlen. Alle kinderen kregen een nerfgun en een veiligheidsbril en moesten proberen iemand van de tegenstander af te schieten. Werd je geraakt dan moest je even aan de kant zitten totdat er iemand anders uit je team geraakt was. Na het gymmen was het weer tijd om terug naar de BSO te gaan. Daar was het alweer tijd voor een lekker bekertje ranja en een lekker koekje. Na het koekje eten werden de eerste kinderen alweer opgehaald en was de dag weer voorbij.

          


Vrijdag 29 december
Ook de laatste dag van de week was aangebroken. Alle kinderen werden op tijd gebracht zodat we om 10:00 gezamenlijk fruit konden eten. Na het fruiteten stond er een buitenactiviteit op het programma, deze kon helaas niet doorgaan vanwege het weer. Dus hadden we besloten om een lekker filmpje aan te zetten. Tijdens de film mochten de kinderen hun eigen boterhammetjes smeren. Die we vervolgens om 12:00 op gingen eten. Na het eten van de boterhammen gingen naar Kids jump fair XL in Geldrop. Dit was een evenement georganiseerd door LEEF dat onderdeel is van sportstuif. Er waren allemaal verschillende springkussens zoals een klimtoren, een stormbaan en ga zo maar door. De kinderen konden zich hier helemaal uitleven. Na het spelen kregen de kinderen allemaal een lekker mandarijntje mee en was het alweer tijd om terug te gaan naar de BSO. Eenmaal terug op de BSO konden de kinderen nog even lekker vrijspelen en daarna werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Een mooie afsluiting van de eerste week van de vakantie en een topjaar!! 

          



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches