Naschoolse opvang met zeer betrokken medewerkers die ook nog eens een leuk en gevarieerd sportaanbod verzorgen!

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Genieten van het mooie weer in week 22- 2021

Maandag

Eindelijk! Het mooie weer staat voor de deur. De kinderen zijn opgehaald door pedagogisch medewerkers Luc en Roy. Na het fruiteten werden de kinderen goed ingesmeerd met zonnebrand. Daarna was het natuurlijk tijd voor de activiteit. Vandaag begonnen we met rekenoefeningen. Pedagogisch medewerker Roy noemde een som. De uitkomst van die som was het aantal keer dat ze een bepaalde oefening (bijvoorbeeld springen) moesten doen. Daarna wilde de kinderen nog knakworsttikketje doen. De hele middag is er lekker buiten gespeeld. Dat was genieten!

Dinsdag

Vandaag was het nog warmer dan de maandag. Het fruit eten konden we net zoals maandag lekker buiten doen. Vanwege het mooie weer konden we vandaag waterspelletjes doen! Zo speelde we flessenvoetbal en het safarispel. De kinderen vonden het heerlijk met het water of te koelen. Er werd volop genoten. Natuurlijk was er na de activiteit nog genoeg ruimte om vrij te spelen.

Woensdag

Vandaag zijn de kinderen opgehaald door pedagogisch medewerkers Luc en Desiree. We bofte want ook vandaag was het mooi weer om lekker iets met water te doen. We speelde hindernisslagbal met emmers water. Bij iedere honk moest er een lichaamsdeel in het water.

Donderdag

De kinderen werden opgehaald op school. Daarna gingen we gelijk door naar Sportstuif Helmond Brandevoort. Een nieuwe locatie in Helmond die sinds deze week open is gegaan. De kinderen vonden het een super locatie. Er zijn mogelijkheden om te voetballen, te basketballen en te volleyballen. We speelde meerdere wedstrijdjes voetbal en de kinderen vonden het fantastisch! Na het laatste wedstrijdje zijn we terug gegaan naar Sportstuif Helmond de Braak. Hier hebben de kinderen nog even het spel dierenkwartet gespeeld.

Vrijdag

Alweer de laatste dag van deze zonnige week bij Sportstuif Helmond de Braak. Na het lunchen zijn we meteen naar buiten gegaan voor de activiteit. We speelde hoepelpong met de kinderen.

‘Er worden twee ongeveer gelijke teams gemaakt. Om de beurt probeert iemand van het team de bal met 1 stuit of in 1 keer in de hoepel van het andere team te gooien. Word er in de hoepel gegooid haalt de tegenstander deze weg. Je kan hier eventueel een soort straf bij bedenken die de tegenstander dan uit moet voeren. Het team dat als eerste al de hoepels weg krijgt wint het spel.’

Later op de middag kregen de kinderen nog een lekker ijsje. Dat was genieten. Een goede afsluiter van deze week bij Sportstuif.



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches